Samsung Galaxy A12 32 GB / wit / (dualsim)

Bekijk 30 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A12 32 GB / wit / (dualsim) op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 03-08-2022

Geweldige kenmerken en qualiteit

Algemene score

10,0
Ik heb deze telefoon nu al bijna 2 jaar en heb nooit problemen gehad ermee, hij is snel, beeldkwaliteit is perfect, hij heeft lekker veel opslag dus ik kan veel spellen spelen en heb nog genoeg opslag voor foto's en eventuele videos, extra veel opties qua instellingen om de gebruiker het zo gemakkelijk mogelijk te maken, en ook duidelijke instructies voor wat alle verschillende functies doen en betekenen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 26-07-2022

Uitstekend!

Algemene score

8,0
Heb al jaren een Samsung tot volle tevredenheid en dus absoluut geen reden om een ander merk te kiezen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

GRSch 17-07-2022

Een Tel die niet onderdoet tov een High End Tel

Algemene score

10,0
Ik ben uitermate tevreden met de A12 hij doet zeker niet onder t.o.v. van high end toestellen. Hij werkt snel maakt goede foto's en tot op heden nog geen problemen er mee gehad. Gebruik hem ook tijdens het sporten om muziek te luisteren en de kwaliteit daarvan is ook gewoon goed. Een fijne toestel voor alledaags gebruik
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

J v d b 1953 16-07-2022

Het is een zeer goed horloge

Algemene score

10,0
Hij is zijn prijs dubbed en dwars waart hij ver vangd voor 90% te telefoon ik ben zeer blij mee en voor mij heeft hij 10 sterren in plaats van 5 een aanrader gr joop
A
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 14-07-2022

Super goed

Algemene score

10,0
Een goedkope en goede telefoon met veel functies.
Ben er tevreden mee.
Het is een aanrader voor tijdelijke telefoon.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 14-07-2022

Algemene score

10,0
Yes I dont know about Dutch but my first Samsung phone bought at the Netherlands and I was so grateful for that quality service
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Joshua 11-07-2022

Goede camera en de telefoon werkt snel

Algemene score

10,0
De samsung galaxy A12 is een goede telefoon voor de projs waar ik m voor gekocht heb een goede camera.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Fee208 09-07-2022

Hele fijne telefoon!

Algemene score

10,0
Ik vind samsungs heel fijn werken! zelf het ik een galaxy a12 ik heb hem al bijna een jaar en hij doet het nog perfect! hij laad snel op en gaat niet snel leeg!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Manonnetje 07-07-2022

Mooi gangbaar toestel

Algemene score

10,0
Mooi gangbaar en degelijk toestel, van alle gemakken voorzien. Ik kan er alles mee zoals de nieuwste van de nieuwste bijvoorbeeld.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

arianne040608 05-07-2022

Wow echt super

Algemene score

10,0
Geweldige telefoon, handig in gebruik. De batterij gaat lang mee en de telefoon laat goed op. De camera is prima en er zijn veel kleurfilters mogelijk. Hij zeurt niet dat de opslag te vol zit dus dat is ook erg fijn. Apps instaleert de telefoon makkelijk. Kortom, een echte aanrader!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Mo9291 05-07-2022

Goeie telefoon!

Algemene score

8,0
Hele goede telefoon, het heeft ook een lange batterijduur. Het is heel goedkoop voor de kwaliteit en zeker een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

TEys 04-07-2022

Prijs-kwaliteit in verhouding

Algemene score

8,0
De A12 is een mooie smartphone die aan alle eisen voldoet.
Mooi groot scherm, makkelijk te bedienen en voelt ook degelijk aan.
Een smartphone die aan te raden is voor een goede prijs.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Teus klok 02-07-2022

Top telefoon

Algemene score

10,0
Hij is ook wel snel en mooie foto's ook een beetje groot dus wel lekker ik heb hem al een tijdje en is nog steeds goed ook wel goeie kwaliteit
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

MartineL 30-06-2022

Continue problemen met systeem.

Algemene score

2,0
Systemen lopen vast en telefoon valt steeds uit. Appstore werken niet of verzenden te traag. Verder wel mooi design.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 28-06-2022

Prima tefefoon en juiste prijs kwaliteitverhouding

Algemene score

8,0
Voor deze aantrekkelijke prijs is het een prima telefoon. Het volstaat aan de belofte.
Mooie fotos prima geluid.
Ik ben er blij mee.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

d**7@g**l.com 21-06-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Derde-rangs BaggerToestel

Algemene score

1,0
Het ultieme @#$#@ toestel. Ongelofelijk al die goede recensies!! Maar wat een bagger-toestel!!
Die van mij een half jaartje oud, en wordt letterlijk met de dag slechter en slechter... Apje openen? Min. 4× tippen.... stormachtig weer (februari-storm): toestel flipt door als een disco-flitslicht, alles komt in dito tempo door je scherm: foto's, camera, openstaande apps, tot verwijderde content. Heel bizar, alsof het behekst is!
Toestel kan ook absoluut niet tegen de zon. Binnen half uurtje (25*C) sluit ie spontaan (10) apps ("wegens oververhitting") en gaat spontaan dan uit!
Scherm kan niet uit tijdens muziek luisteren (via YouTube), dus bij minste geringste beweging in de jas- of broekzak...
Ook ververst het toestel geen ene app vanzelf (m.u.v. buienalarm en buienradar), ook niet na sluiten apps. Vervelend eigenschap nummer zoveel.
Toestel kan spontaan gaan bellen tijdens in de broekzak te zitten!!! Bizar hoe die dan zelf telkens de juiste pincode weet in te voeren.... zoals eerder vermeldt: wellicht behekst!
En vast nog wel wat nukken vergeten te melden.

Pluspunten

  • In 2 uur accu vol

Minpunten

  • Langzamer dan een Slak
  • Toestel lijdt "Eigen Leven"
  • Kan niet tegen ZON & harde Wind

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Anoniem 19-06-2022

Samsung A12

Algemene score

10,0
Heb sinds een week de Samsung A12, hiervoor had ik een A10.
Deze is sneller, duidelijker, mooie foto's, ben er enirm blij mee
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Peter Observant 32 16-06-2022

Perfect toestel

Algemene score

10,0
Samsung is prettig in de hand liggend apparaat en erg gemakkelijk in de bediening. Zou het toestel zo weer kopen. Bescherm hoes is ook makkelijk verkrijgbaar.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 13-06-2022

Budget telefoon met top prestaties

Algemene score

10,0
Ik heb dit toestel sinds een week. Wat ik goed vind is het design, batterijduur en algemene prestaties. Zoek je een goede budget telefoon dan is de A12 de keuze.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 10-06-2022

Uitstekend

Algemene score

10,0
De Samsung Galaxy A12 is een heel mooi toestel in zijn prijsklasse.
Deze maakt ook nog hele mooie foto's.
De bediening is zeer vriendelijk in gebruik.
Om een lang verhaal kort te houden een zeer goede keuze.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews