Samsung Galaxy A21s 128 GB / zwart / (dualsim)

Bekijk 11 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 5 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A21s 128 GB / zwart / (dualsim) op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dejong08 15-07-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Slect toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

3,0
De meest slechte telefoon die ik in jaren heb gehad. Het bereik en de accuduur zijn slecht. Foto's zijn blokkerig en het toestel is traag. Ik heb hiervoor een Huawei gehad, perfect toestel en heb echt spijt dat ik ben overgestapt naar Samsung.

Minpunten

  • Traag
  • Korte accuduur
  • Foto's slecht

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Anoniem 12-10-2021

Beste telefoon ooit

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
De Galaxy A21s is goed, want…

de batterij is groot en de accuduur uitstekend,vooral de 48MP hoofdcamera is eigenlijk wel prima,de bouwkwaliteit is solide,en de vingerafdruksensor is erg snel en nauwkeurig.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

JorianR 10-10-2021

Uitstekende telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
De samsung galaxy a21s is een uitstekende telefoon met goede specificaties voor een niet al te hoge prijs. De selfiecamera is mooi in het beeldscherm verwerkt en is van goede kwaliteit. Door de vingerafdruk en gezichtsherkenning log je eenvoudig en snel in op je telefoon. Al met al een uitstekende telefoon voor een lage prijs!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Raphaell 08-10-2021

Geweldig

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Gewoon perfect!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Jan0 08-10-2021

Betrouwbaar, kwaliteit en multifunctioneel!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Na de J5 en de A5 wilde ik alleen nog maar Samsung. Oké, deels gewenning, maar naar mijn ervaring ook constante kwaliteit en daardoor ook betrouwbaar. En natuurlijk van alle gemakken voorzien, die goed aansluiten bij mijn behoeften! De A21s blijkt een goede opvolger. Het overstappen naar dit toestel is in mijn beleving een logisch gevolg!! Aanrader!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

TR AR 07-10-2021

Prettig toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ben er erg tevreden mee. Wat ik er mee wil doen kan ik er heel goed mee doen.
Ik zou niet weten wat ik er meer over moet zeggen dan dat ik er tevreden over ben.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 07-10-2021

Werkt goed langen batterijduur en hij zit ook lekk

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Hij is super fijn maar ik leen meestal van me zus en de functies werken uitstekend en werkt super fijn
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 04-10-2021

Makkelijke bediening

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Altijd Samsung gsm gehad.
Werkt voor mij makkelijk.
Heb autisme.
Dus vind ik de Samsung gsm niet al te moeilijk.
Zelfs duidelijk
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Rene 61 04-10-2021

Makkelijk in gebruik.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Heel tevreden over de werking. Makkelijk in gebruik. Batterij laad snel op en gaat langer dan 24 uur mee. Voor mij is deze perfect.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

cor1971 03-10-2021

Vingerscan

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ben er heel blij mee!! Vind hem af en toe aarzelen met snelheid van de internet site openen. Voor de rest doet hij het goed. Mooie foto,'s goede verbinding met bellen. En de apps werken goed!!. Prijs kwaliteit is echt wel goed.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Duke 123456789 02-10-2021

Goede telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Het merk is goed heef goed licht veel camera's voor inzoomen en goede kwaliteit en is supermooi ge design t
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

EDKL 02-10-2021

Redelijk toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

6,0
Wanneer je normaal de S serie gewend bent en de A serie als tijdelijk gaat gebruiken dan is het wel even schakelen. Het is niet met elkaar te vergelijken.
Al is het beeldscherm van de A21S wel lekker groot, zijn de kleuren minder helder/mooi.
Maar dat neemt niet weg dat je er prima je ding mee kan doen. Toestel is snel en de accu is echt super.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

johana 01-10-2021

samsung a21s

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
de ervaring met dit toestel is heel goed de telefoon is gewledig de baterij duur is perefect en de camera is ook perfect
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Paul19642021 30-09-2021

Aparte in werkingstelling

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Mooi toestel, heeft alles wat je nodig hebt en meer. Het in gebruik nemen is apart, zowel via toestel als de schriftelijke welke niet bij gevoegd was.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Jose1950 30-09-2021

Prima horloge

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Geweldige horloge die doet wat die doen moet.
Hoeft maar eens in de twee dagen aan de oplader.
Een nadeel..je kunt geen foto's/bestanden op het sd-kaartje zetten, maar ben er heel blij mee
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Veertje1 30-09-2021

Mooi helder beeld, snel en makkelijk in gebruik.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb eerst een duur toestel gehad. Een Samsung S7 edge. Ik merk totaal geen verschil met dit veel goedkopere toestel. Hij maakt mooiere foto's, is snel en met een helder beeld. Gewoon een super toestel.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Maaike22 29-09-2021

Mooie camera's!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
De camera werkt echt heel fijn, je kan goed inzoemen en dan blijft hij scherp. Ook zijn er handige functies die er standaard op zitten zoals qr code scannen. Het enige nadeel is dat hij soms niet zo snel reageert, maar dat kan ook aan mij liggen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 29-09-2021

Hij is gwn perfect

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Hij is snel hij loopt perfect hij is soepel en hij heeft veel ruimte hij heeft groot letters en nog meer
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Boëlika 28-09-2021

Super fijn

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Super fijn kan heel lang met batterij ben van iPhone naar Samsung gegaan ven groot fan raad Samsung zeker aan
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 27-09-2021

Handzaam, makkelijk te bedienen

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Makkelijk te bedienen, handzaam mooi beeldscherm, past zich aan aan het licht. Deze telefoon is makkelijk mee te nemen,
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews