Sony Xperia L 4 64 GB / blauw / (dualsim)

Best Reviewed mei 2020 Sony Xperia L 4 64 GB / blauw / (dualsim)
Best Reviewed - mei 2020
Specificaties
Display
6.2 inch scherm
Opslag
64 GB opslag
Besturingssysteem
Android 9.0
Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 24 reviews die zijn achtergelaten voor de Sony Xperia L 4 64 GB / blauw / (dualsim) op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Job 07-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sony Xperia L4 goede smartphone voor een lage prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia L 4 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Sony Xperia L4 goede smartphone voor een lage prijs.

los toestel gekocht online bij mediamarkt.

scherm 21:9 bevalt prima zeker met films kijken.
resolutie is goed.
accu duur zeker een dag zonder op te laden.
verder is de telefoon zeer snel in gebruik zoals:
vingerafdruk sensor.
meerdere apps tegelijk gebruiken.
side sens is een mooie toevoeging.
de camera is best goed.

Pluspunten

  • scherm 21:9
  • accu duur
  • side sens

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Maudy 12-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitvoering

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia L 4 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Al vele jaren heb ik een Sony mobiele telefoon. Nu heb ik de Sony Xperia L4 en weer erg tevreden. Het heeft een mooi lang scherm zodat breedbeeld kijken perfect is. De accuduur is zoals altijd uitstekend en het opladen gaat snel! Maakt prachtig scherpe foto's. Goede gebruikersvriendelijk. Dit alles voor een mooie prijs zodat de maandelijkse kosten goed in verhouding is.
Ga zo door Sony. Ik ben fan!

Pluspunten

  • Scherm
  • Accuduur
  • Snel opgeladen
  • Zeer gebruikersvriendelijk
  • Mooie fotokwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anwar 05-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede accu

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia L 4 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Heel goed product. Voor mijn moeder gekocht om muziek mee af te spelen. Batterij heeft een lang duur wat erg fijn is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wanda 04-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lang slank Scherm , handige 1-handstool

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia L 4 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Door het lange maar slanke scherm ligt hij lekker in de hand. Ik had hiervoor een Sony Xperia premium XZ en deze werkt net even anders, dus dat is wel even wennen maar niet vervelend. Het enige wat ik wel jammer vind is dat mijn standaard album weg is en dat de L4 hem ook niet ondersteund. Verder is het prijs kwaliteit een zeer mooi toestel met alle gemakken die Sony bezit. Zeker een aanrader!!!

Pluspunten

  • Slanke lange Scherm
  • 1-hands tool
  • Mooie camera

Minpunten

  • hard geluid
  • miste mijn album

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 04-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch

Geschreven voor: Sony Xperia L 4 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Fantastisch en mooi toestel met heel veel mogelijkheden je kan er mooie foto's mee maken ben er erg blij mee

Pluspunten

  • Slank toestel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Godding 03-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn groot scherm en een zeer goede accu duur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia L 4 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Zoals gewend van Sony is ook de L4 een super telefoon met een duidelijke handleiding en een zeer goede accu duur
Al 25 jaar alleen maar gsm van Sony

Pluspunten

  • Baterij
  • Scherm

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 30-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sony L4

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia L 4 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteitsverhouding voor een smartphone. Goede batterij en mooi groot scherm. Helderheid van het scherm is niet optimaal onder zonlicht.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Batterij

Minpunten

  • Helderheid scherm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fan 29-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Altijd goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia L 4 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Ik heb altijd Sony mobiele telefoons gehad. Nooit een ander merk. Begonnen met Sony Ericsson Xperia X10. Nooit problemen met mijn mobiels gehad. Top mobiels

Pluspunten

  • Batterij
  • Foto's

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marieke 28-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia L 4 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Lekker groot scherm met helder beeld, de afmetingen zijn perfect om met 1 hand te bedienen. Niet zo uitgebreid als zijn grote broers maar zocht een eenvoudig toestel voor zakelijk gebruik.

Pluspunten

  • Grote
  • Helderheid

Minpunten

  • Sober

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hanna 27-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia L 4 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Na een tijdje opzoek te zijn geweest naar een nieuwe telefoon, ben ik de Sony Xperia L4 tegengekomen. De specificaties spraken mij erg aan, omdat voor deze prijs geen betere kon vinden. Momenteel een aantal weken in het bezit en moet zeggen dat ik erg tevreden ben.

Pluspunten

  • Mooie prijs
  • Degelijk in de hand
  • Is van degelijke materialen gemaakt

Minpunten

  • Wennen aan de langwerpige vorm

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anne 26-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede accu en duidelijk en makkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia L 4 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik heb weinig ervaring met mobiele telefoons maar deze telefoon is makkelijk in te stellen, duidelijk en overzichtelijk, prettige ringtoons, handig formaat, alleen nog geen hoesje voor te krijgen.
Goed geluid, met en zonder oortjes.
Voldoet helemaal aan mijn eisen, een betrouwbare en overzichtelijke telefoon.

Pluspunten

  • weinig energie verbruik
  • prettig formaat
  • prima geluid

Minpunten

  • Helaas nog geen hoesje verkrijgbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Yvette 25-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm

Geschreven voor: Sony Xperia L 4 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Het is een mooie en snelle telefoon met een goede camera, het toestel is goedkoop in aanschaf, vooral als je kijkt naar wat hij allemaal kan.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • 64GB opslag

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

wimke 24-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super de L4

Geschreven voor: Sony Xperia L 4 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Whow wat een goede registratie met filmen en foto`s ook snel met de apps. Tevreden met de aankoop. Niet het nieuwste model maar wel te vreden.

Pluspunten

  • bediening gemak
  • alles goed te lezen door hetgrotere scherm

Minpunten

  • het toestel is vrij groot

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Nel Delft 23-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

HELDER EN GROOT SCHERM

Geschreven voor: Sony Xperia L 4 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Mooi en betaalbaar, ben hem volop aan het uitproberen, bovendien zeer prettig geholpen inde shop van T-Mobile Delft

Pluspunten

  • duidelijk scherm
  • ligt goed in de hand
  • mooie kleuren

Minpunten

  • nog geen bescherm pocket te koop
  • ???

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MBJZ 23-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top prijskwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia L 4 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Super kwaliteit voor de prijs, Lage prijs met sterke telefoon kwaliteiten. De camera valt tegen maar dat mag geen naam hebben tegenover de prijs!

Pluspunten

  • Uitstraling
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • geluid
  • camera

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goeie camera 21-05-2020
  • Product gekocht

Goeie mobiel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia L 4 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Het is alles wat je van een mobile verwacht.goeie camera. Kwaliteit toetsel .verder is het handig toetsel.

Pluspunten

  • Camera
  • Muziek

Minpunten

  • Kon groter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lodewijk 19-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

uitzonderlijk goede kwaliteit gsm voor weinig geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia L 4 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Omdat ik een wao uitkering heb was en is het voor mij niet meer mogelijk om een gsm aan te schaffen die meer kost dan € 400,00 . Na lang zoeken komt sony ineens met een budget toestel die wel in mijn prijs range zit, ik heb altijd een sony gsm gehad en altijd nieuw. Mijn laatste was de Sony Xz en nu heb ik de Sony L4 aangeschaft. Dit is een erg fijne gsm die niet moet onderdoen van zijn duurdere broertjes en zusters, de L4 ligt lekker slank in de hand en is met 1 hand te bedienen, scherm mooi lang met heldere beeld en de foto,s / video zijn erg scherp en helder zowel de camera's achterop als de camera voorop. Deze L4 kan je gebruiken met een split scherm en zo heb je ook de side sensor met al jouw apps snel en makkelijk toegankelijk met 1 hand. zoals gewoonlijk heeft sony L4 ook 4 hoofdschermen die je door te swipen toegankelijk maakt. Het geluid uit de telefoon is ook verassend sterk. Al met al deze L4 doet echt niet onder van zijn broertjes en zusters

Pluspunten

  • lang en slank
  • split screen

Minpunten

  • niet waterdicht
  • verder niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kris 16-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne Sony Expedia l4

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia L 4 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Mijn ouwe Sony heeft het 4 jaar gedaan.
Deze is overleden. Dus vandaar een nieuwe Sony gekocht. Deze nieuwe l4 is super in gebruik en doet wat hij moet doen.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Fijne bediening
  • Niet te veel poespas
  • Gunstige prijs

Minpunten

  • Geen tot nu toe

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Super 16-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia L 4 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Praktisch, mooi en goed toestel, groot scherm. Ik zou het iedereen aanraden om het toestel te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Betje Big 09-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alleen het formaat is al bijzonder!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia L 4 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Het is een mooi, iets langer model dan wat ik gewend ben maar het ligt goed in de hand. Ik heb m net in gebruik en kan er nog niet veel over zeggen. maar ik denk dat dit voor deze prijs een fantastisch apparaat is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews