Samsung Galaxy A40 64 GB / rood / (dualsim)

Bekijk 8 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A40 64 GB / rood / (dualsim) op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marion Sprangers 12-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi functioneel toestel, goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Fijne functioneel mobiele telefoon. Makkelijk hanteerbaar. Snelle functie schakeling. Scherpe foto's en panoramafunctiemogelijkheid geeft net dat extra, om mooie foto's te kunnen maken. Goede kwaliteit/prijsverhouding. Ik ben er heel blij mee.

Pluspunten

  • Snelle functieschakeling
  • Goede camera/pixels. Resultaat: mooie foto's.

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Petra 16-05-2019

Weet je toevallig ook of de A40 goed synchroniseert met de Fitbit?

Reageer

Arie051 12-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima toestel voor bescheiden prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Prachtig groot en helder scherm in een relatief klein toestel. Doet alles wat de duurdere Samsungs ook kunnen. De bijgeleverde oordopjes wel snel vervangen door betere. Prima aankoop voor een bescheiden prijs.

Pluspunten

  • mooi scherm
  • klein formaat
  • goede accu en snelle oplader

Minpunten

  • niet waterdicht
  • oordopjes slecht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Siem2 12-05-2021

Prima telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / rood / (dualsim)

Algemene score

8,0
Heeft 1 jaar en ca 9 maanden goed gewerkt. Toen kwam het gezeur. Eerst werd de accu niet opgeladen. Nieuw laadpunt. Toen geen geluid bij google maps, daarna gaat de ringtone de ene keer wel af en de andere keer niet. Hetzelfde geldt voor het trillen als er wordt gebeld. Nu is het een rampenfonds. Het lijkt in de speaker te zitten, maar die kan niet worden vervangen omdat die niet los te koop zijn. Help wat moet ik hiermee. Voorgaande toestellen hielden het ruim 3 jaar vol en behoefden nooit enige reparatie. Kortom Samsung wat kunnen jullie hiermee?
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Jiz 22-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel telefoon voor scherpe prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
+ mooi handzaam toestel, helder scherm, geen zwarte randen om scherm, erg goede camera's, laadt snel op
- volume van media en meldingen niet snel te regelen

Pluspunten

  • camera
  • prijs/kwaliteit

Minpunten

  • bediening volume

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 22-09-2021

Niets te ingewikkeld, doet wat 'ie moet doen.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / rood / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik heb deze telefoon voor zakelijk gebruik. Degelijk toestel en handzaam formaat. Fijne vingerafdruk functie, deze werkt niet bij elke telefoon goed, maar bij de Samsung A40 werkt deze zonder problemen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Takkie 07-06-2021

Eenvoudig en makkelijk.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / rood / (dualsim)

Algemene score

10,0
Deze werkt net zo makkelijk als de oude die ik had de Samsung A5, alleen wat sneller en heeft vingerscanner en gezichtsherkenning en een heel veel betere camera voor foto's te maken, zeer scherp. Ook zo is de telefoon heel logisch ingedeeld en makkelijk te bedienen, ideaal voor iemand, zoals ik die hem alleen nodig heeft voor te mailen, foto's, telefoneren, whatsappen en een paar app's heeft die je nodig hebt om te sparen of te gebruiken in de winkel. Is betaalbaar en heel stevig en niet te groot of te klein of te dik. Ook heel prettig geluid en beeld, niet te fel en er zitten handige oortjes al bij. Kan ook 3 dagen zonder op te laden aan staan, echt ideaal!! En heeft genoeg geheugen voor gewoon gebruik.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Hanneke vdO 16-05-2021

Gewoon fijn toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / rood / (dualsim)

Algemene score

8,0
Zo dom maar ook ik liet mijn mobiel in toilet vallen, dus moest nieuwe aanschaffen. Geen twijfel, weer een A40
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Ruudsel 06-04-2021

Super snelle telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / rood / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ondanks dat ik Apple gewend ben, en nu de overstap heb genomen naar Samsung.
Moet ik zeggen dat ik aangenaam verrast ben over de werking.
Hij reageert snel en direct
Apps zijn makkelijk te gebruiken
En hij maakt hele nette foto's
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Muffin279 28-11-2021

Klein maar krachtig en mooie telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / rood / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ben zeer verrast over de A40. Hij is niet heel groot, maar werkt perfect. Goede batterij en goed scherm!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

KingRichard 12-11-2021

Goed formaat

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / rood / (dualsim)

Algemene score

10,0
Het formaat van dit toestel is groot genoeg om alles te lezen en te zien maar hij past toch makkelijk in je broekzak
De accu loopt niet te snel leeg en blijft ook na 2 jaar van goede kwaliteit
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

F peer 11-11-2021

Geweldige game telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / rood / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik vind de galaxy a40 zo goed omdat het gamen echt optimaal is en het beeld is lekker groot voor de ultieme ervaring verder vind ik alle specs goed zoals de cameras en ik vind het geluids software ook erg goed
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Jeet 02-11-2021

Prima ervaring

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / rood / (dualsim)

Algemene score

10,0
Prima toestel ondanks 2 1/2 jaar oud. Aanrader. Niet ingewikkeld en handig in gebruik. Duurdere kopen niet nodig.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

SK44 01-11-2021

Geweldige stoer telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / rood / (dualsim)

Algemene score

10,0
Geweldige telefoon veel beter dan andere telefoons ook gewoon goedkoop
Goeie functies mooi design en zo’n goed formaat ik raad hem iedereen aan
Pas ook is hij super snel
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 27-10-2021

Fijne handzame telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / rood / (dualsim)

Algemene score

8,0
Prima telefoon met meer als voldoende mogelijkheden. Batterij had voor mij wat langere duurtijd mogen hebben.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Koop Moraal 22-10-2021

Prima toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / rood / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb het toestel 2 jaar geleden gekocht en geen enkel probleem gehad of vraag over het gebruik. Perfect toestel!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

CorbitWolf 21-10-2021

Werkt prima

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / rood / (dualsim)

Algemene score

8,0
In het begin werkt hij prima, ma naar mate dat hij ouder wordt begint hij steeds lechter te worden, en er gaan heel makkelijk ghost screens ontstaan al staat er een app open voor 20 minuten, de batterij wordt ook steeds slechter en daarom ga ik een nieuwe telefoon halen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 20-10-2021

Tevreden

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / rood / (dualsim)

Algemene score

6,0
Prima telefoon al vind ik de WiFi/ internet niet altijd optimaal werken, waardoor het laden van websites best langzaam gaat. Voor de rest ben ik tevreden.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Ruben25 19-10-2021

Mijn Samsung a40

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / rood / (dualsim)

Algemene score

8,0
Het is een goeie telefoon,prima gb jekunt er genoeg op downloaden ik heb ook een nadeel de ingangpoort voor de lader is al 2 keer kapot gegaan maar voor de rest ben ik er blij mee
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 19-10-2021

Top toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / rood / (dualsim)

Algemene score

8,0
Het is echt een top toestel! wel zonder hoesje of bescherm laagje van 1 meter hoog gevallen glas kapot maar hij doet het verder nog prima. Ook een keer in water gevallen en hij bleek niet waterdicht te zijn, en hij doet het nog. echt bijzonder! en hij was echt niet duur!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 19-10-2021

prachtig beeld, vingerafdrukscanner juiste plek!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / rood / (dualsim)

Algemene score

10,0
Toestel al ruim anderhalf jaar in bezit. Werkt geweldig en snel. De vingerafdrukscanner op de achterkant is de meest ideale plek, en reageert heel snel. Unlock je scherm heel snel.
Batterij is snel(ler) leeg, want heb hem de hele dag in handen (haha).
superding voor een goede prijs!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews