Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.
Mail mij als er prijzen beschikbaar zijn

Samsung Galaxy A70 128 GB / zwart / (dualsim)

Vergelijkbare producten

Samsung Galaxy A71 128 GB / zilver / (dualsim)

Samsung Galaxy A71 128 GB / zilver / (dualsim)
7,8

Samsung Galaxy A9 (2018) 128 GB / caviar black / (dualsim)

Samsung Galaxy A9 (2018) 128 GB / caviar black / (dualsim)

Samsung Galaxy A9 (2018) 128 GB / lemonade blue / (dualsim)

Samsung Galaxy A9 (2018) 128 GB / lemonade blue / (dualsim)
Bekijk alle Smartphones

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A70 128 GB / zwart / (dualsim) op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bert2004 01-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Snel en een zeer helder en groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy A70 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Ik heb Kieskeurig al hier voor benadert met het feit dat de beoordeling totaal niet klopt
De A70 is sowieso sneller en beter dan de A50 die een beter cijfer kreeg. Dit klopt totaal niet als je de reviews erop naleest, want die bestaan hoofdzakelijk uit tienen en wat achten. Ik heb hem mogen aanschouwen in een winkel en daar wat getest. Als je het niet erg vind om niet draadloos te laden is dit een puik alternatief voor de S10.
Waarom zijn in mijn ogen dit soort toestelen sneller dan de vlaggenschepen zoals de S10.
De camera schiet ook zeer mooie plaatjes.
Hij kost de helft, maar is niet merkbaar voor wat je ervoor terug krijgt.
Inclusief abonnement met 6000 min/sms/mb met een tweejarig contract 24,50 Euro is toch goed te doen.

Pluspunten

  • Super snel
  • Kraakhelder scherm
  • Mooie foto’s

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 13-11-2021

Doet wat moet doen en meer

Geschreven voor: Samsung Galaxy A70 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Het mobiel is simpel in gebruik....overzetten van gegevens van Samsung naar Samsung is prima geregeld.....gebruiksvriendelijkheid ten top
Een leuk toestel voor een prima prijs
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 01-11-2021

Goede telefoon goede prijs

Geschreven voor: Samsung Galaxy A70 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Prima telefoon genoeg geheugen en lekker snel en dat voor een redelijke prijs kortom ik zou deze telefoon aanbevelen
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 25-10-2021

A70

Geschreven voor: Samsung Galaxy A70 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik vind de a70 een hele fijne telefoon met een goede camera en een goed kwaliteit schrerm en voelde ook fijn in je handen met het type
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 22-10-2021

Perfect

Geschreven voor: Samsung Galaxy A70 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
De foto's zijn zeer scherp.. gebruik deze ook voor mijn schilderijen en tekeningen. Haarscherp..
De kleuren wijken soms af van de echte tekeningen. Maar is goed bij te stellen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

bolle kaas 21-10-2021

goede telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A70 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
altijd goede foto's door de 3 camera's op de achterkant.
groot beeldscherm waardoor je alles goed kan zien
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Wout19 21-10-2021

Fijn toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A70 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
De samsung a70 is een fijne telefoon met vele opties. Het grote scherm is fijn om videos op te kijken of socialmedia bij te houden. De telefoon heeft een prima camera voor standaard foto's.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 13-10-2021

Het is gewoon een geweldige telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A70 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb deze gekocht en ik was er zo blij mee en deze is gewoon goed ik raad dit persoonlijk aan voor ieman deze wilt halen
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

jaza12 11-10-2021

Zeer goede kwaliteit en fijn in gebruik

Geschreven voor: Samsung Galaxy A70 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
De prijskwaliteit schiet gewoon alles te boven. Erg fijn in gebruik, misschien wat aan de grootte kant voor mijn persoonlijke voorkeur maar dit doet niks met de pret. Samsung telefoon is en blijft een favoriet
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Jualice 11-10-2021

Best phone

Geschreven voor: Samsung Galaxy A70 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Grote scherm
Mooie foto's
De batterij gaat wel heeeeellll lang mee!!!
Makkelijk om mee te werken!!!!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Emille50 10-10-2021

Gebruiks vriendelijk.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A70 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Makkelijk in gebruik...telefoon is goed van formaat ,lange levens duur en in korte tijd snel op geladen
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 08-10-2021

HET SLECHTSE TOESTEL WAT IK OOIT HEB GEHAD

Geschreven voor: Samsung Galaxy A70 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

2,0
Foto's m aken met dat kreng is een crime!!! Waardeloos!! Zelfs in een Samsung winkel kunnen ze mij GEEN goede voorbeelden geven HOE dan wel VLOT een foto te maken!!
Jammer van deze aankoop!!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

BoetvHeertum 06-10-2021

Geweldige telefoon voor dagelijks gebruik!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A70 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Wat ik zo top vind aan deze telefoon is het formaat, ik hou van een groot scherm dan is alles heel duidelijk voor mij.
Daarnaast is de baterij ook echt super top, hij gaat echt een hele dag mee en is heel handig voor een student.
De camera is ook heel fijn om mee te fotograferen wat ik ook voor mijn opleiding doe!
Ales om al echt een super telefoon!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 25-09-2021

Geweldige kenmerken!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A70 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
De beste mobiel met zo'n prijs! Echt geweldig niet normaal goed. Ik zou de mobiel opnieuw willen kopen als ik hem niet had!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

LarsPeter 24-09-2021

Beste prijs kwaliteit verhouding

Geschreven voor: Samsung Galaxy A70 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Voor mij is dit een top prijs voor wat je krijgt ook mis ik samsung de veder geweldige telefoon met zeer goede camera
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 20-09-2021

Groot helder scherm, snel toestel.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A70 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Had hiervoor de a50, en die was al goed. Nu de a70 vanwege een ongelukje. Maar deze is nog beter. Scherm is beter, batterij houd het langer vol.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 03-08-2021

De A70 is een geweldige telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A70 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Sinds mijn overstap van Huawei naar Samsung ben ik blij verrast, zeker de connectie met mijn Samsung horloges (3) gaat veel makkelijker en smoother dan eerst
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 16-07-2021

Makkelijk in gebruik en heldere kleuren

Geschreven voor: Samsung Galaxy A70 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik was toe aan een nieuwe Samsung omdat met mijn oude de QR code vaccinatie niet kon downloaden in de Playstore. Ik had goede ervaringen met mijn oude Samsung Galaxy note 3 , dus voor mij stond vast dat ik opnieuw voor een Samsung zou kiezen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 27-06-2021

Samsung Super Mobiel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A70 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Fijne praktische mobiel. Gewoon super goed! Toestel maakt mooie, duidelijke foto's. Mijn enige minpunt: Toestel is niet waterdicht.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

MartinJan 27-06-2021

Buiten verwachting

Geschreven voor: Samsung Galaxy A70 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Het grotere scherm is vooral een vooruitgang, maar wat me het meest bevalt is dat het interne geheugen ruim voldoende is voor het aantal aps dat ik gebruik in vergelijk met mn s7e die steeds vol liep en veel onderhoud nodig had.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews