Sony Xperia XA2 32 GB / zilver

Vergelijkbare producten

Sony Xperia X Performance 32 GB / graphite black

Sony Xperia X Performance 32 GB / graphite black
9,1

Samsung Galaxy A5 (2017) 32 GB / blue mist

Samsung Galaxy A5 (2017) 32 GB / blue mist
8,7

Samsung Galaxy S8 64 GB / arctic silver

Samsung Galaxy S8 64 GB / arctic silver
7,1
Bekijk alle Smartphones
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 255 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Sony Xperia XA2 32 GB / zilver op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

kees 21-02-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

loopt vast slechte wifi waardeloos toestel

Algemene score

1,0
Na iets meer dan een half jaar kan het product de prullenbak in. Wifi hapert, toestel loopt vast enzovoort.
marginale camera enz. nooit meer een sony voor mij

Pluspunten

  • geen

Minpunten

  • betrouwbaarheid
  • wifi

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

JOHANNES HENRICUS MARIA van Doorn 12-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Helder Scherm en duidelijk mooie foto's goed geluidd

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb het gekocht omdat ik review gelezen heb waar het gemiddelde cijfer 8/9,is en zelfde bij mij tevreden.
Helder Scherm en duidelijk mooie foto's goed geluidd

Pluspunten

  • Beeld goed
  • Geluid goed
  • Totaal goed

Minpunten

  • Geen minpunten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mandy 14-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

What you see is what you get

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn toestel.
Duidelijk en makkelijk in gebruik.
Werkt snel.
Mooi helder scherm. Perfecte afmeting.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 12-11-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk toestel

Algemene score

9,0
De xa2 ligt goed in de hand. Bij normaal gebruik gaat de accu 2 dagen mee. Helder en mooi groot scherm. Kortom echt tevreden

Pluspunten

  • Accu
  • Scherm
  • Helderheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ajay Peter 05-11-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Great daily driver with 4G ON all day. Great camera 23MP

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Great value for money. Sony build quality. Natural colour capture and reproduction. Decent dynamic range.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Accuduur
  • Camera sensor captures colours naturally
  • Quick charge

Minpunten

  • Front camera misses auto focus
  • Edge is slippery

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Roee 04-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lang batterij vermogen

Algemene score

9,0
Heb deze telefoon gekocht want ik kreeg positieve ervaringen te horen. Eerste telefoon die ik bestelde had een fabrieksfout. Ik kreeg toen een nieuwe. Ben er erg tevreden mee. Het maakt goede foto's en voor mij het belangrijkst: batterij blijft het lang volhouden.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Dorian 28-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super camera en mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Met name voor dit toestel gekozen omdat het de beste camera heeft en de prijs zeer acceptabel is! Heel fijn model, mooi design en gemakkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • fantastische camera
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • geen passende screenprotector te vinden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Pascalle 26-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg goede aankoop!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na het kapot vallen van mijn Xperia z5 compact deze xa2 gekocht. Niet duur. Erg snel . Fijn formaat. En ik ben erg te spreken over de mooie blauwe kleur. De telefoon is snel, genoeg opslag ruimte , en er zit een goede camera in. Kortom ik ben er onwijs blij mee .

Pluspunten

  • Snel
  • Camera
  • Vorm en kleur
  • Geluid

Minpunten

  • Nog geen min punt gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul 23-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte midrange telefoon - snel & lange batterijduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We zijn echte Sony Mobile fans, al vele jaren maken we er gebruik van. De flagship modellen zijn te duur, maar deze midrange telefoon is prima betaalbaar en na hem enkele weken gebruikt te hebben bevalt ie perfect.
Genoeg opslagruimte voor de apps en Whatsapp foto's, door de extra sd kaart die erin kan ook genoeg opslag voor de vele foto's die we van de kinderen maken. (prima camera zit erin)
Door de grote accu gaat ie wel twee dagen mee!! Dat is echt fijn
Toestel zou wel wat dunner mogen zijn

Pluspunten

  • Grote accu
  • Helder scherm
  • Snel

Minpunten

  • Dikte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Fedde Kroon 18-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Helemaal gemaakt voor mij!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Sinds ik bezitter ben van de Sony Xperia, wil ik niet meer wat anders. Sony Xperia en ik zijn één. Betrouwbaarheid is het toverwoord voor mij.

Pluspunten

  • Gemak
  • Betrouwbaarheod

Minpunten

  • nvt
  • nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Smit 18-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne telefoon, mooie vormgeving en ligt prettig in je hand tijdens typen. De kwaliteit van de camera is super. Dit was o.a. de reden om voor dit toestel te kiezen.

Pluspunten

  • Voemgeving
  • Camera

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MvdN 17-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima telefoon!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De telefoon zelf ziet er heel mooi uit en werkt prima. Er zit een goed scherm op en de batterij gaat heel lang mee. Nadeel is dat hij niet altijd snel reageert op aanrakingen en soms even vastloopt.

Pluspunten

  • Werkt uitstekend voor zijn prijsklasse
  • Goede batterij

Minpunten

  • Soms traag
  • Reageert niet altijd op aanrakingen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L&S 15-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Sony xperia xa2

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Sony xperia xa2 ligt goed in de hand en is niet zwaar. Het beeld scherm is scherp en is mooi afgewerkt met de randen.
Het toestel gaat lekker lang mee op 1 batterij duur bij gemiddeld gebruik. (appen, bellen, sociaal media bekijken en spelletjes)
Foto's zijn scherp en het geluid bij video opnames zijn levensecht.

De mogelijkheden voor thema's van het menu en toetsenborden zijn ook zeer ruim.

Al om al een telefoon goed voor iedere leeftijd.

Pluspunten

  • Batterij levensduur
  • Camera
  • Intern geheugen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

qam396 15-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Algemene score

8,0
i find this production cheap. It has big nice display. Quality of the camera is also very good. I like that it is available in different colors.

Pluspunten

  • Goedkopen
  • Grootscherm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

B53 14-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Dunne telefoon, mooie vorm, goede accu, veel funties.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vond het een goede telefoon, normaal gesproken wel duur maar via het verlengen van mijn abonnement ging hier wat van af en was de verhouding erg goed. Heeft veel functies waardoor je je telefoon erg kan aanpassen aan je eigen behoeften. Daarbij vind ik het een elegant en mooi toestel

Pluspunten

  • Mooi toestel
  • Veel functies
  • Snel
  • Goede accuu

Minpunten

  • Redelijk duur

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jac 12-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne telefoon.
Goede accuduur.
Mooi formaat.
Vingerafdrukscanner.
Goede camera.
Zou hem aanraden is het geld waard.
Wekker kan alleen gebruikt als de telefoon aan is.

Pluspunten

  • Camera
  • Accuduur
  • Vingerafdrukscanner
  • Formaat

Minpunten

  • Wekker

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fleur 12-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lange batterij, mooie foto's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na altijd Samsung gehad toch overgestapt op Sony omdat mijn vriend hier erg tevreden mee was. Inmiddels helemaal gewend en hij werkt fijn. Batterij gaat lang mee, hij is snel, slim, onthoud steeds meer waardoor je minder hoeft in te stellen, en voor mij een hele belangrijke, goede foto's! Zeer tevreden gebruiker

Pluspunten

  • Snel
  • Slim
  • Accuduur
  • Mooi
  • Fijne maat

Minpunten

  • Geen tot nu toe

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Erik 12-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze telefoon nu 3 maanden en ben zeer tevreden. Veel geheugen snelle processor en een camera met veel pixels.

Pluspunten

  • Geheugen
  • Camera
  • Processor
  • Vinger scan

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shirley❤️Theo♥️Jaylano❤️Riley-Jay 10-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Super telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een fijne telefoon. Was even wennen omdat ik altijd een Samsung heb gehad. Heb gekozen voor deze omdat ik graag een andere telefoon wilde dan een Samsung en heb geen gesconde spijt.

Pluspunten

  • Werk naar behoren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

D Robberegt 10-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijn toestel

Algemene score

8,0
Alles wat je van Sony mag verwachten en meer.
Super accu en ligt fijn in je hand.

Waarom dan maar een 8?
Er zijn 2 -punten, waaronder maar 1 speaker (mono) die niet echt lekker klinkt bij afspelen video/muziek

Pluspunten

  • Accu
  • Scherm
  • Vormgeving

Minpunten

  • Het standaard onscreen toetsenbord
  • 1 speaker

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews