Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Specificaties
Display
6.4 inch scherm
Opslag
128 GB opslag
Besturingssysteem
Android 9.0
Bekijk 15 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 151 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frank Verschuur 19-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel nieuwe snufjes en een te gekke camera

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

5,0
Voor hetgeen ik er mee moet doen is tie te gek. Hij is lichter en de foto's zijn scherper dan ode foto's zijn scherper en beter. Dankzij deze s10 ben ik van mening dat ik nooit meer een ander wil

Pluspunten

  • Camera
  • Gewicht

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeffrey 17-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak design, Premium bouw kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekozen omdat ik toe was aan een nieuwe/grotere telefoon. Ik heb vele Samsung telefoons in mijn bezit gehad, maar dit is toch wel echt de beste tot nu toe. De in-screen fingerprint scanner is verbazingwekkend snel, ik heb dezelfde duim een aantal keer erin ge-mapped. Zodat hij mijn vinger sneller zou herkennen.

De Galaxy S10+ is dan ook zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • In-screen fingerprint scanner
  • Meerdere camera's
  • Stevige bouwkwaliteit
  • Mooi design

Minpunten

  • Bixby
  • Veel pre-installed apps

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rene 15-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Ik ben helen maal tevreden met de s10+ mooi groot scherm en super helder scherm en nog steeds vind ik samsung de beste mobiel die der is
Kwa menu ook makkelijk en alles goed te vinden

Pluspunten

  • Mooi
  • Groot scherm
  • Makkelijk menu
  • Licht goed in de hand

Minpunten

  • Zit wel een prijskaartje aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 22-09-2020

Top telefoon!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Heb hem nu een paar weken. Bevalt top en voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Makkelijk te koppelen met andere Samsung apparaten, wat helemaal super er is!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Joran_b 22-09-2020

Een uitstekend toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Ik ben erg blij met de s10+, snel, goede batterij en top camera's. Al met al erg blij met deze aankoop
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Mason 21-09-2020

lang tegebruiken mooie camera en lekker groot

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
goeie telefoon lekker handig niet te groot of te klein gaat lang mee met batterij en goeie mooie camera
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jan73 20-09-2020

Erg blij met mijn S10+!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Ik gebruik al jaren telefoons van Samsung. Mijn huidige is de galaxy S10+. Geweldige telefoon! Zeer scherp en goed verlicht scherm, licht van gewicht en prachtig om te zien. Alles gaat snel. Goed geluid, stereo uit de speakers.
Ik ben zeer tevreden!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 20-09-2020

Super mooi!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

8,0
Ik vond het een hele fijne telefoon, mooi snel, mooi beeld en een super camera, het enige puntje waar ik mee zit zijn de cameras aan de voorkant, maar dat is een tijdelijk probleem sinds sommige fabrikanten al prototypes hebben van camera's in het scherm, net zoals de vingerafdruk scanner en licht sensoren al in het scherm zitten verwerkt
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Evac 18-09-2020

Geweldige medewerkers van klantenservice

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

6,0
Ik ben niet zo'n held op een nieuwe gsm. Dus na installeren kreeg ik diverse problemen. Afspraak gemaakt met servicecentrum en het werkte. Maar dan ga ik weer iets uitproberen en dan loop ik vast. Via mijn PC contact gezocht met servicecentrum, moest wachten omdat het erg druk was. Maar mijn G10+ deed het weer. Later heb ik nog een paar keer hulp gevraagd en de medewerk(st)ers waren super. En dat vind ik heel veel waard.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

cp barbe 18-09-2020

opnieuw een uitstekende telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
de galaxy s10 plus heeft mijn verwachtingen overtroffen.
niet alleen kwa beeld en geluid maar ook de snelheid van dit toestel is echt fantastisch.
kortom een geweldig toestel.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 18-09-2020

mooi toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Het mooie design en de snelheid en helderheid van het toestel zijn een genot om mee te werken. Door het kiezen van de plus uitvoering is het als 70 + nog beter kijken op het iets grotere scherm . Alle functies zijn ook door een ouder iemand perfect in te stellen .
ik kom kom van een Galaxy s7 en dit is heerlijk om mee te werken
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 16-09-2020

512 gb opslag!! Geweldig!!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Een prachtig vormgegeven toestel met een perfecte weergave op een groot duidelijk display.
Toch past deze S10+ gewoon in m'n broekzak of op mijn telefoonhouder op het fietsstuur.
Foto's zijn werkelijk schitterend.
Maar bovenal de comfortabele opslagruimte en werkgeheugen. Ik hoef voorlopig niet te bezuinigen op de data. Super!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Michael 05-09-2020
  • Product gekocht

Super toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Ik had een nieuw toestel van mijn oude HTC U Play was flink verouderd (Android 6) en de batterij liep ook snel leeg. Daarop ben ik zorgvuldig op zoek gegaan en ben uiteindelijk bij dit toestel uitgekomen. Het is een heerlijk toestel en voldoet aan vrijwel alle eisen die ik eraan stel. Hij is echt snel en stabiel. Groot scherm oppervlak met rond randen (voelt prettig aan).
Wel moet ik eerlijk zeggen dat de vingerafdruk scanner minder goed werkt dan gedacht en dan in de specificaties staat. Bij de HTC U Play zat deze in de Home toets en werkte altijd, hoe je je vinger ook hield. Bij dit toestel luistert het heel nauw en moet je je vinger goed recht houden.
Daarnaast is de Bixby toets vervelend. Die zou ik uit willen zetten, maar ik heb nog niet ontdekt hoe dat moet.
Maar verder, ik heb 'm nu een maand en hij bevalt me verder heel goed. Ik heb geen enkele spijt.

Pluspunten

  • Snelheid
  • Stabiliteit
  • Schermoppervlak, dunne randen

Minpunten

  • Bixby toets
  • Vingerafdruk scanner

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 08-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijn toestel S10+

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Fijn toestel. Lekker licht. Mooi groot helder scherm. Prachtig helder geluid.
Makkelijk in gebruik en niet meer dat irritantie knipperlichtje, als er een bericht is binnengekomen :-) Ik moet alleen nog even de tijd nemen om op onderzoek uit te gaan om er uit te halen wat er in zit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 08-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer fijn toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Zeer fijn toestel funtineerd perfect, de triple camera is ook echt een perfecte toevoeging voor perfecte foto's te schieten kortom een super toestel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 07-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote stap vooruit met de s10+

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Ik heb zelf voor de S10+ gekozen en geen moment spijt gehad. Groot beeldscherm is heel fijn. Maar ook weer niet te groot. Past nog net in je zak. Alle camera's voor en achter met alle mogelijkheden zijn geweldig. Zo ook alle nieuwe instellingen. Accuduur is echt duidelijk langer dan voorheen. Dus niet meer continu aan de oplader. Heel fijne mobiel!! En de kleur groen is echt heel mooi groen...alles bij alles heb ik geen kritiek. Alleen maar voordelen!

Pluspunten

  • Accuduur
  • Camera's
  • Snelheid

Minpunten

  • Dure prijs
  • Gladde achterkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J Van kalsbeek 07-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm en accuduur zijn geweldig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Ik vind het heerlijk een groot scherm en de snelheid van het toestel en daar naast de opslag ruimte van 128 Gb is erg fijn en dat er nog een extra sdcard in gaat maakt het net een laptop alleen dan in hand formaat , gewoon een toptoestel

Pluspunten

  • Snel
  • Groot scherm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

mona 07-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne foon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
ligt goed in de hand en heel overzichtelijk een hele fijne telefoon...foto's zijn geweldig deze telefoon kan heel veel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angele Scheijen 07-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige kwaliteit beeldscherm en geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Ideaal voor mijn werk.
Gemakkelijk te bedienen en ideaal voor in het water
Zou hem iedereen aanbevelen

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Top geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tara 06-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Helder en mooi scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Ik ben helemaal fan! Mooi beeld, zeer goede camera.
Handig in gebruik, alle nodige opties zitten erop

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Lange batterijduur
  • Goede camera

Minpunten

  • Niet gevonden nog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews