Samsung Galaxy A20e 32 GB / rood / (dualsim)

Bekijk 7 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A20e 32 GB / rood / (dualsim) op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

5,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Paul 02-07-2020
  • Product gekocht

Simkaart wordt niet herkend

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / rood / (dualsim)

Algemene score

3,0
Simpele smarttelefoon in de huidige Samsung versies. Beeldscherm valt mij tegen, maar camerafunctie is prima. Sinds een aantal maanden krijg ik bijna dagelijks de melding dat de simkaart niet wordt herkend (meerdere malen) en dan start de telefoon opnieuw op. Er is ook al een paar keer een update geweest, waarin dit verholpen zou worden, maar het probleem blijft aanwezig. Heel erg vervelend en raad deze niet aan.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Camera

Minpunten

  • Valt steeds uit (simkaart wordt niet herkend)
  • Beeldscherm

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Myr 30-06-2020
  • Product gekocht

Redelijk

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / rood / (dualsim)

Algemene score

6,0
De telefoon zeg regelmatig dat er geen sim.kaart is en dat ik mijn telefoon pincode weer moet gebruiken als of ik.de telefoon opnieuw heb opgestart. Heel erg vervelend als je met spoed moet bellen.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Gooide de simkaart er uit
  • Telefoon steeds opnieuw opstarten

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Christian 23-03-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Foto's grauw.accu leeg, . Gevoelig touchscreen.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / rood / (dualsim)

Algemene score

5,0
Slechte kleur foto's grauw.Snel accu leeg, opladen auto duurt lang. Zeer gevoelig touchscreen.
Zeer dunne smartfone.

Pluspunten

  • Video is ok.

Minpunten

  • laden via usb, te lang, snel leeg.
  • grauwe foto. kleur niet ok.
  • internet, valt geregeld weg.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Seferina01 01-08-2021

Samsung A20e

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / rood / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ben super blij. Met.me aankoop.van samsungAe20 en heb al me familie en me vrienden gezegt koop deze geweldige top.mobiele telefoon
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Roselinde 30-07-2021

Super fijn!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / rood / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik ben heel blij dat ik deze telefoon heb gekozen! Een prima grote en 2 camera's! Er zitten leuke tricks op die heel handig zijn! Kortom een hele fijn, leuke telefoon
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 20-07-2021

mijn keuze zeer zeker

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / rood / (dualsim)

Algemene score

10,0
ik ben meer dan tevreden over dit product. mocht ik mijn telefoon verliezen zou ik beslist hetzelfde aanschaffen
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 05-07-2021

Mijn Galaxy A20e

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / rood / (dualsim)

Algemene score

10,0
Wat een super telefoon is deze Samsung Galaxy A20e, hij is snel, veel opslag en gewoon super in de hand!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Martoss 03-07-2021

Betrouwbare en vlotte smartphone

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / rood / (dualsim)

Algemene score

10,0
Deze smartphone gekocht vanwege goede reviews. Inderdaad een goed product. Doet alles vlot en betrouwbaar, geen poespas en overbodige zaken. Degelijk en licht van gewicht. Schermgrootte ideaal voor internet, filmpjes e. d.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

1ac0b 11-06-2021

fijne telefoon.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / rood / (dualsim)

Algemene score

10,0
het is een hele fijne telefoon. hij is niet heel groot, maar dat is wel fijn, want daardoor ligt hij beter in de hand. verder is het een goede kwaliteit camera, waarmee je goede foto's kan maken. het is fijn dat hij ook een 2e camera heeft. kortom, een ideale telefoon.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Joost199 07-06-2021

Goede telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / rood / (dualsim)

Algemene score

10,0
Het is echt een goede telefoon je kan er veel op zoals biometrie dat is vingerafdruk en gezichtsherkenning Dit is echt handig want dan hoef je niet de hele tijd je wachtwoord in te vullen
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 23-05-2021

Vingerscan en gezichtsherkenning

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / rood / (dualsim)

Algemene score

10,0
Mijn samsung galaxy a20e bevalt goed met vingerscan en gezichtsherkenning en je heb nog een code de je telefoon is dan goed beveiligd
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Nathalie81 17-05-2021

Geweldig toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / rood / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik ben er echt heel tevreden over.
En ik zal hem mijn vrienden enzo.
Zeker aanbevelen.
Xxxx nathalie
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 01-05-2021

Een prima telefoon goede prijs kwaliteit verhoudin

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / rood / (dualsim)

Algemene score

10,0
Prima telefoon het enigevwatviknmiste was het draadloos opladen. Maar dat went ook wel. Hier voor had ik een s8. Maar a20e bevalt me net zo goed. Licht fijn in de hand. Makkelijke bediening met een hand. Mooi scherm. De manier waar op je screen shots kan maken was nieuw maar went snel en bevalt prima. Niks op aan te merken
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 04-04-2021

Fijne tel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / rood / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik dacht altijd eerst ik moet een iphone hallen maar kreeg de advies tekijken naar een samsung en vooral a20e en nu ik ben zo blij niet normaal
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 30-03-2021

Het is een hele snelle.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / rood / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik Kan hele mooie foto's maken van wat ik heb gemaakt en hoe snel het loopt is bizar goed.
Bedankt samsung.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Werner55 30-03-2021

Geweldige GSM

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / rood / (dualsim)

Algemene score

10,0
Prachtig apparaat heel handig in te stellen en in gebruik, werkt perfect en voor een heel mooie prijs.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

KM67 26-03-2021

Super telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / rood / (dualsim)

Algemene score

10,0
Mijn ervaring met de Samsung E20 is voor mij perfect.
Deze telefoon heeft alles wat voor mij belangrijk is. Meer kan ik me niet wensen, toch?
Er wordt gevraagd wat er beter kan..nou..wederom, voor mij niets.
En wat een wereld prijs heeft de Samsung E20.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 26-03-2021

Makkelijk te bedienen

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / rood / (dualsim)

Algemene score

8,0
De batterij moet wel om de dag opgeladen worden dit zou beter kunnen. En te weinig wijzerplaten keuze voor dames
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 21-03-2021

Bij niet-gebruik loopt batterij leeg in 2 wk

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / rood / (dualsim)

Algemene score

2,0
Ik heb de tel. alleen nodig om 1 x 2 weken met het ziekenhuis te appen. Maar na 2 weken is de batterij volledig leeg. Ik kan dan niet werken met - bijv. - 30% opgeladen. Moet wachten tot volledig is opgeladen. GGGRRR...
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Mokikie 21-03-2021

A20e is een goed werkende telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / rood / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik vind het een fijne telefoon. Het overzetten van mijn oude samsung naar deze ging super snel en makkelijk.
Doordat mijn oude telefoon ook een Samsung was zijn alle opgeslagen ww etc behouden gebleven. Top kan niet anders zeggen. Deze telefoon is ook weer gemakkelijk in gebruik, maakt mooie foto's en ook het geluid is goed. Ik ben blij dat ik wederom voor een Samsung heb gekozen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews