Samsung Galaxy A20e 32 GB / koraal / (dualsim)

Specificaties
Display
5.8 inch scherm
Opslag
32 GB opslag
Dual SIM
Ja
Bekijk 6 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 3 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A20e 32 GB / koraal / (dualsim) op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 23-07-2019

Toestel werkt zeer gemakkelijk

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / koraal / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb het toestel gelegen voor mijn verjaardag,ik ben er zeer tevreden mee.hij doet wat ie moet doen,maakt mooie foto,s en is zeer handig in het gebruik.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 22-02-2020

Goeie telefoons (loopt nooit vast)

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / koraal / (dualsim)

Algemene score

10,0
Grote telefoons dat is Chill. Ook leuke app pictorgrambadges. Ook Chill om op te gamen en te appen. Ga zo door
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Maaike01 04-12-2019

Galaxy a20e

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / koraal / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik heb deze telefoon vorige maand gekocht.
De telefoon bevalt goed, de batterijduur is uitstekend als je het mij vraagt. Ik ben zeer tevreden met de Galaxy A20e
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Patrick O 16-11-2019

Makkelijk in gebruik en voldoende geheugen

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / koraal / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb vorige maand de Samsung A20 e in gebruik genomen en ben zeer tevreden hij is makkelijk in gebruik en heeft voldoende geheugen
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Arie0256 26-10-2019

Beste aankoop ever

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / koraal / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb de a20 nu een maand in mijn bezit en hij doet het perfect goede kwaliteit scherm genoeg opslagruimte het opladen gaat snel enz
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 06-09-2019

Een toegankelijke mobiel voor mij met reuma

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / koraal / (dualsim)

Algemene score

10,0
Met dat ik reuma in mijn handen kan ik deze telefoon goed bedienen. En dat is niet altijd zo erg tevreden over het gebruiksgemak
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Isolator1971 29-05-2020

Zeer tevreden

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / koraal / (dualsim)

Algemene score

10,0
Nu 1 maand in gebruik.
Alles werkt naar behoren.
Super snel, zeer overzichtelijk en uitermate gebruiksvriendelijk.
Een hele verbetering ten opzichte van de Samsung A5
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ismay 26-05-2020

Hij is snel en heel fijn

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / koraal / (dualsim)

Algemene score

10,0
Mijn telefoon is top ik kan er mooie foto's en video's mee maken het scherm is heel goed ik zie alles top en hij is super snel
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anja1966 26-05-2020

Bediening

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / koraal / (dualsim)

Algemene score

6,0
Kan de beltoon niet verzetten. Geen keuze.vind het hopeloos. Of aparte geluiden voor app en mail. Misschien doe ik het wel niet goed maar bij andere toestellen lukte het wel.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 25-05-2020

Helemaal perfect!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / koraal / (dualsim)

Algemene score

10,0
Dit toestel is helemaal perfect voor mij! Ik heb mijn telefoon vaak voor een langere tijd nodig en dat kan gemakkelijk met de super goede, langdurige batterijduur! Dit toetsel is helemaal perfect voor me! Top ding!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Rick1505 25-05-2020

Super snel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / koraal / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik heb deze telefoon in december gekocht en ben geswitcht van Apple naar Samsung en het bevalt me heel erg. Eerst was het even wennen aan het toetsenbord maar dat gaat snel en ben super tevreden, ook met de update en dat de telefoon erg snel is
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Cristine 23-05-2020

Prachtig toestel.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / koraal / (dualsim)

Algemene score

8,0
Een prachtig toestel. Heb altijd Samsung. Goed te bedienen. Vind alleen dat de batterij wel gauw leeg is.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Candy 22-05-2020

Gespannen beeldscherm

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / koraal / (dualsim)

Algemene score

4,0
Ik heb hem vorige maand gekocht en veel per ongeluk van me bed af met het hoesje erom heen en nog was me beeldscherm kapot gegaan
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 22-05-2020

Hij is super snel en heel goedkoop

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / koraal / (dualsim)

Algemene score

10,0
Deze telefoon heb ik anderhalve maand geleden gekregen en ik ben er super blij en tevreden mee
Hij doet het hardstikke goed en ik heb er nog geen een keer last van gehad
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 20-05-2020

een ideale voor de gewone man telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / koraal / (dualsim)

Algemene score

10,0
een erg praktische telefoon die makkelijk in gebruik is,tis ff wennen maar je kan alles makkelijk vinden,ook voor de senioren onder ons,kortom,een puik apparaatje die niet meer weg te denken is in deze elektronische maatschappij.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 19-05-2020

Goedkoop maar goed

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / koraal / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik heb deze handige telefoon nu een paar maanden en hij bevalt goed. Hij voelt lekker in de hand, heeft een fijn gewicht en werkt best wel snel. Dus zoals ik al eerder zei goedkoop maar goed. Zeker een aanrader.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

JoostDW 18-05-2020

Goede oplader

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / koraal / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb hem al sinds de zomervakantie en hij is nog steeds perfect voor iedereen een aanrader die een telefoon wil die snel oplaad.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 18-05-2020

Behulpzame smartphone/meer dan goed

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / koraal / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik ben nu zo'n drie weken onderweg met
Dit toestel. Tevreden over bijvoorbeeld de
Spellingcontrole en de camera Ook het geheugen werkt verbluffend , zonder het toestel daar separaat op in te stellen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Teun2020 15-05-2020

Fijne goedkope telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / koraal / (dualsim)

Algemene score

10,0
Hele fijne goedkope telefoon soms war problemen de accu is perfect mag iets meer geheugen hebben camera is ook goed kortom dik de prijs waard
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 15-05-2020

Supers

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / koraal / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik heb deze telefoon nu zon maand of 3
Ideaal toestel, makkelijk in broekzak te houden
Ben er blij mee
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews