Remington Power Advanced Foliescheerapparaat

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 56 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Remington Power Advanced Foliescheerapparaat op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan 23-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

gewoon goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een Braun en enkele Philishavers: dit werkt prima. Minstens even glad als de toenmalige Braun, en voelbaar beter als de Phili's. Goeie batterijduur. Tondeuze kan beter: je hebt geen goed zicht op waar je knipt. Prijs-kwaliteit verhouding: buiten concurrentie! Basic display, maar meer moet dat niet zijn.

Pluspunten

  • glad en snel (turbo stand gebruiken!)
  • scheert prima, nat of droog
  • batterij houdt het lang uit

Minpunten

  • tondeuze is minder nauwkeurig

Reageer

Popmart1970 22-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

geweldig voor zwaardere baardgroei...

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
geweldig apparaat...prijs/kwaliteit verhouding is prima! Batterijduur helemaal perfect en ook nog eens makkelijk schoon te houden! AANRADER!!

Pluspunten

  • batterij
  • scheert goed bij zwaardere baardgroei
  • makkelijk schoon te houden

Reageer

Remington F9200 17-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Soepele en krachtige scheerkop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Altijd nat geschoren, tijd om dit voortaan met een nieuwe F9200 van Remington te doen. Het oude Remington scheerapparaat (40 jaar) voldoet niet meer aan de huidige eisen.

Pluspunten

  • Ligt heel Goed in de hand
  • Turbo stand / zeer wendbaar

Reageer

Meme 10-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Net gekocht en direct uitgeprobeerd. De scheerapparaat is erg handig in gebruik en scheert super glad. Snel opgeladen.

Pluspunten

  • Scheert super glad
  • Snel opgeladen
  • Gaat makkelijk over de contouren

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Reageer

Lei 14-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Fijne shaver, scheert goed glad. Houder is makkelijk. Laad snel op en een acculading gaat lang mee. Aĺeen de kleur doet een beetje goedkoop aan (goudkleur)

Pluspunten

  • accu duur
  • houder

Minpunten

  • beetje bling bling

Reageer

wout woltz 22-02-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Helaas , helaas

Algemene score

2,0
Eerder heb ik een nogal positieve (en te snelle) beoordeling geschreven. Voorbarig. Want na een paar dagen bleek het mooie design verpakking te zijn voor een slecht scherend apparaat. Elke scheerbeurt werd een langdurige, pijnlijke affaire. Ik begreep waarom Remington zo veel korting gaf. Dus in de prullemand. ( Nee, milieubewust bij de overbodige apparaten van de vuilstort.)
Dom van mij, te goedkoop is geen goede koop. Ik beveel het produkt NIET aan.

Pluspunten

  • vormgeving

Minpunten

  • scheert slecht
  • trekt aan de huid
Mr RR 15-01-2020

Bij mij precies hetzelfde, ik was de eerste scheerbeurten ook enthousiast en had zodoende een positieve review geschreven op de site van de webwinkel waar ik het scheerapparaat gekocht had. Na een aantal scheerbeurten lijkt het echter alsof de messen al bot zijn en is scheren bij mij praktisch onmogelijk geworden (dit schijnt bij meerdere mensen voor te komen als je de reviews op diverse sites naleest). Jammer, want van zo'n gerenommeerd merk als Remington zou je eigenlijk meer mogen verwachten. Ik heb in de loop der jaren vele scheerapparaten van diverse merken gebruikt, Philips, Panasonic, Braun en dus deze Remington maar Braun gaf mij eigenlijk altijd de beste resultaten, ik heb nu dus maar weer een Braun besteld, 1 uit de 5 serie, de gunstig geprijsde 5030S. Gelukkig was de aanschafprijs van de Remington niet al te hoog, hij staat nu mooi te zijn en stof te vergaren op een kastje in mijn slaapkamer.

Reageer

John 09-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi product voor mooie prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Scheert glad. Door de cashback zeer goedkoop. Prijs-kwaliteitsverhouding daardoor onverslaanbaar. Nog maar kort in bezit daardoor nog geen oordeel over degelijkheid.

Pluspunten

  • Scheert glad

Minpunten

  • Geen

Reageer

Alexander Kopt 07-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat met de super prijs !

Algemene score

10,0
Ik was altijd fanatieke gebruiker van andere merk tot dat dit apart had geprobeerd. Verbazend goede resultaat. Scheert zacht en schoon. Met turbo functie is Remington F9200 niet alleen effectief maar is ook heel snel. Ligt goed in hand. Body voelt stevig en sterk. Kopje beweegt zonder gevoel dit kapot te krijgen. Super goede apart tegen een zachte prijs.

Pluspunten

  • Stevige construktie
  • Goede resultaat
  • Goede prijs

Reageer

J. 04-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Review F9200

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het scheerapparaat doet wat het moet doen, makkelijk te reinigen, het scheren is niet pijnloos, het opzetstuk is makkelijk te roteren.

Reageer

Paul 04-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

f9200

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na beoordelingen op kieskeurig gelezen te hebben, voor dit scheerapparaat gekozen. Nu 2x geschoren en resultaat lijkt goed. Moet nog wennen want scheerde voorheen met mes, maar de eerste indruk is goed. Weinig huidirritatie en mooi glad.

Pluspunten

  • scheert mooi glad
  • weinig irritatie
  • weinig geluid
  • mooi design

Reageer

John 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed scheerblad en duidelijke bediening

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekocht voor mijn vader van boven de 80. Ook die scheert zich met dit apparaat goed glad.

Pluspunten

  • scheert goed

Minpunten

  • wat groot met de oplader samen

Reageer

Emil 31-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nice design,goed quality

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Really nice set for real men. Good quality,fast charging. I have not been using shavers like this for some time but this one made me come back! No more razor blades ! I do recommend this product.

Pluspunten

  • Charging times
  • Nice set
  • Good price

Reageer

Mario 21-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
goedkoop, mooi product, ligt lekker in de hand, goede accu, resultaat erg goed, meerdere mogelijkheden

Reageer

Jan Enuma 20-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede foliescheerder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
actieprijs maakt attent op Remington, ook al ben ik al jaren en jaren gebruiker van Braun scheerapparaten; scheert zo mogelijk nog beter dan Braun, en, hij heeft een slimme trimmer

Pluspunten

  • langdurige accu
  • scheert diep

Reageer

p vlietland 18-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
het is een goede prijs voor zo een fijn scheerapparaat.heb hem nu 2 weken. had eerst een duurdere maar deze is net zo goed.zo niet beter.

Pluspunten

  • de accu

Minpunten

  • geen

Reageer

Gerrit 15-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzaam stil apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het scheerapparaat ligt fijn in de hand en is geluidarm. Dit maakt dat het een fijn apparaat is om dagelijks te gebruiken. Tevens beschikt dit apparaat over een accu die snel weer op te laden is.

Pluspunten

  • accuduur
  • handzaamheid
  • oplaadstandaard

Reageer

scheerapparaat 13-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Mooie uitvoering

Algemene score

10,0
mooi scheerapparaat met een goed resultaat en een hele goede uitstraling ben er erg blij mee heb het cadeau gekregen van mijn vrouw

Reageer

J. Roos 13-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Op zoek naar een goed en betaalbaar scheerapparaat

Algemene score

8,0
Werkt zoals verwacht, fijn scheerapparaat, ligt lekker in de hand in vergelijking tot vorig scheerapparaat.

Pluspunten

  • scheerresultaat
  • accuduur

Minpunten

  • ik mis de oplaadstandaard
  • geluid

Reageer

Arturs 12-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

F9200

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
It is a good shaver. I have hard beard an it does the work good. It is not perfect with one time going over but after couple times it finishes job very well and it is weary nice to side beard it leaves straight lines. Charges fast and battery last long.

Pluspunten

  • Feels good in hand
  • Good battery.
  • Perfect price.

Reageer

Hans 12-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doeltreffend en simpel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima scheerapparaat voor de ochtend scheerbeurt. Geen poespas, gewoon simpel en doeltreffend. Ik heb dit apparaat nu bijna 2 weken en nog niet in de oplader gehad, dus de batterij duur is dik in orde lijkt me.

Pluspunten

  • batterij
  • eenvoudig

Reageer

Toon meer reviews