Braun Series 6 60-B7500cc Elektrisch Scheerapparaat Met SmartCare Center, Baardtrimmer, Blauw

Beste deals -14% prijsdaling
Specificaties
Scheermethode
nat en droog scheren
tile-scheersysteem
roterende kop(pen)
(Extra) functies
trimmer/tondeuse, precisietrimmer, volgt de contouren
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun Series 6 60-B7500cc Elektrisch Scheerapparaat Met SmartCare Center, Baardtrimmer, Blauw op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gillos1999 23-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Apparaat wordt automatisch gereinigd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 6 60-B7500cc Elektrisch Scheerapparaat Met SmartCare Center, Baardtrimmer, Blauw

Algemene score

8,0
Ik ben zeer tevreden over dit apparaat. Eerst en vooral biedt het niet enkel de mogelijkheid om je baard naar wens te scheren, maar dankzij de verschillende kopstukken is ook trimmen mogelijk! Dat is voor mij persoonlijk een grote meerwaarde, aangezien ik mijn baard zelden volledig scheer. Tevens ben ik ook heel blij dat er hier een opbergzakje aanwezig is. Dit maakt het handig om het apparaat mee te nemen wanneer je bijvoorbeeld eens op reis gaat. Ten slotte is het ook handig dat het apparaat vanzelf wordt gereinigd en opgeladen. Je hoeft hem dus niet los in de stekker te steken. Het volstaat om het apparaat op te laden in het reinigingsstation.

comment

Opnieuw vind je hier de echte kwaliteit van Braun terug. Dit product zorgt voor een glad scheerresultaat en het biedt ook de mogelijkheid om je baard te trimmen. Daar ben ik heel blij mee gezien ik mijn baard meer trim dan volledig afscheer. Tevens is het product ook waterdicht, waardoor ik mijn baard na een douchebeurt meteen kan trimmen. Wat ook handig is, is de stabiele houder voor het scheerapparaat. Zo kan je het apparaat steeds naast de wastafel laten opladen zonder dat het slordig in de weg ligt. Wat ik wel mis, is een handig opbergtasje voor het apparaat

Pluspunten

  • Waterdicht
  • reinigingsstation
  • mogelijkheid tot trimmen
  • opbergzakje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Pieter B 17-09-2020
  • Product gekregen

Prima scheermachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 6 60-B7500cc Elektrisch Scheerapparaat Met SmartCare Center, Baardtrimmer, Blauw

Algemene score

9,0
Gewoonweg een prima scheermachine om glad te scheren of te trimmen op verschillende lengtes. Het scheren gaat heel vlot en heel gemakkelijk dankzij de verschillende opzetstukken. Ook handig dat je het gewoon onder de douche kan gebruiken.

Pluspunten

  • Gemakkelijk reinigingssysteem
  • Verschillende opties
  • Ergonomisch

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Matthijs baeye 31-08-2020
  • Product gekocht

Topproduct onderscheidt zich van de rest

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 6 60-B7500cc Elektrisch Scheerapparaat Met SmartCare Center, Baardtrimmer, Blauw

Algemene score

9,0
Dit braun scheerapparaat onderscheidt zich van alle andere apparaten door zijn unieke reinigingsstation.
Het apparaat uitspoelen onder lauw water en het reinigingsstation doet de rest .
Het toestel geeft aan wanneer hij gereinigd moet worden.
Gedaan met de lavabo die vol ligt met haartjes.
Na gebruik het reinigingsstation in en het toestel doet de rest ; mijn scheer apparaat is proper en hygiënisch
Het scheerapparaat scheert niet alleen heel glad .
Het is een heel geluidsstil apparaat en ligt heel goed in de hand .
De verschillende precisietrimmer is heel handig voor het onderhoud van mijn baard.
Ik gebruik het toestel ook om mijn hoofd te scheren en ik heb tot tegenstelling van mijn andere toestel geen last van uitslag.
Enkel de gebruiksaanwijzing mocht iets uitgebreider ; het is soms moeilijk om uit te zoeken waarvoor de accessoires dienen .
Voor de rest een echt aanrader

Pluspunten

  • Fantastisch reinigingssysteem
  • Slank design
  • Glad scheerresultaat

Minpunten

  • Beperkte handleiding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elsan 30-08-2020
  • Product getest

toptoestel

Geschreven voor: Braun Series 6 60-B7500cc Elektrisch Scheerapparaat Met SmartCare Center, Baardtrimmer, Blauw

Algemene score

9,0
Deze Braun is het beste toestel die ik ooit had. Naast de vele opties voor trimmen zijn er nog heel wat features o.a. het smartCare Center. Je kunt hem zowel nat als droog gebruiken. Ik vind het een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. Er is ook een extra tool bij voor gevoelige huid.

Pluspunten

  • precisie trimmen
  • smartcentre

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fik2000 28-08-2020
  • Product gekocht

Perfect resultaat zonder irritatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 6 60-B7500cc Elektrisch Scheerapparaat Met SmartCare Center, Baardtrimmer, Blauw

Algemene score

9,0
Zeer glad scheer resultaat met dit apparaat. De scheerkop volgt perfect alle contouren van het gezicht, met vrijwel geen irritatie. Het handige cleaning station zorgt ervoor dat je apparaat elke weer als nieuw aanvoelt. Er zitten ook handige opzetstukken bij van 1 tot 7 mm om baardjes mee te trimmen. Het apparaat is waterdicht zodat je het nat en droog kunt gebruiken. Een top apparaat als je weinig tijd hebt en altijd snel een perfect glad scheer resultaat wil.

Pluspunten

  • Cleaning station
  • Waterdicht
  • Geen irritarie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

ThomasVL 28-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Handig en gebruiksvriendelijk elektrisch scheerappartaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 6 60-B7500cc Elektrisch Scheerapparaat Met SmartCare Center, Baardtrimmer, Blauw

Algemene score

8,0
De Braun Series 6 60-B7500cc is een handig en veelzijdig elektrisch scheerapparaat. Het scheert, zowel droog als nat, goed en geeft een goed resultaat. Het toestel is handig in gebruik, want ligt goed in de hand en is eenvoudig te kuisen.
Het dockingstations valt nogal groot uit en neemt veel plaats in.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Resultaat

Minpunten

  • Groot dockingstation

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

LCoppens 26-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Braun scheerapparaat met docking station

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 6 60-B7500cc Elektrisch Scheerapparaat Met SmartCare Center, Baardtrimmer, Blauw

Algemene score

10,0
Dit Braun-Series 6-60-B7500CC Blue scheerapparaat ligt zeer goed in de hand, het is super handig in gebruik om te scheren. Je kan de scheerdop volledig veranderen in een trimmer, dus het apparaat is eigenlijk twee in 1. Je kan het scheermesje achteraf zeer goed reinigen via het docking station, er is 1 bijgeleverde cassette zodat je direct al kan starten met het reinigen van het toestal na het eerste gebruik. Het toestel reinig zeer zuiver. Het scheren gebeurd met drie flexibele messen waardoor het tot zeer glad kan scheren. Ik gebruik het soms in mijn nek met behulp van de handige precieze trimmer opzetstuk, alsook voor de baard is er een meegeleverd stuk aanwezig die zeer goed werkt. Ik gebruik het zowel dry als wet in de douche. De batterij gaat zeer lang mee en je kan het toestel opladen via het docking station. Je moet wel een plaatsje vinden voor deze docking station. Pluspuntje bij deze Braun is dat er er een handige reistas bijgeleerd is.

Pluspunten

  • 2 in 1 toestel
  • handig reistasje

Minpunten

  • dockings plaats
  • casettes om deze docking bij te vullen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robby 24-08-2020
  • Product getest

prima scheerresultaat met weinig moeite

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 6 60-B7500cc Elektrisch Scheerapparaat Met SmartCare Center, Baardtrimmer, Blauw

Algemene score

9,0
Ik heb de braun 60-B7500cc ontvangen om hem te testen en het eerste dat me opviel was dat het scheerhoofd vervangen kan worden door een trimmerkop. Dus ipv en uitklappend trimmerblad kun je nu het hele scheerhoofd vervangen door een trimmer en zo heb je eigenlijk twee apparaten voor de prijs van één. Bij de trimmer zijn ook nog vier opzetkammen meegeleverd om verschillende lengtes te trimmen. Verder is het bekende clean & charge station van braun aanwezig dat ervoor zorgt dat je scheerapparaat zuiver en opgeladen blijft. Het toestel ligt bovendien goed in de hand.

Pluspunten

  • prima scheerresultaten
  • clean & charge station.
  • twee apparaten voor de prijs van één

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven123 24-08-2020
  • Product getest

Degelijke scheermachine

Geschreven voor: Braun Series 6 60-B7500cc Elektrisch Scheerapparaat Met SmartCare Center, Baardtrimmer, Blauw

Algemene score

7,0
Ik heb dit scheerapparaat nu enkele weken mogen testen en na wat oefening (tot nu toe scheerde ik mij steeds met een scheermesje) kom ik nu wel tot een goed resultaat. De nekregio is nog steeds wat vechten (hiervoor haal ik soms nog een mesje boven) maar al met al ben ik tevreden. Het toestel wordt geleverd met een automatische reinigings-doc (waarvoor je een 1 set reinigingsvloeistof meegeleverd krijgt) wat best handig is en waardoor je scheerapparaat steeds proper en als nieuw aanvoelt. Ook worden er extra trim hulpstukken meegeleverd. Dit is fijn voor een eventuele baardlijn wat te corrigeren, maar verwacht niet meer dan dat. De trimmer is vrij klein en de tandjes heel fijn waardoor je bij gebruik al snel enkele haartjes uittrekt. Kortom zeer degelijk als scheerapparaat, als trimmer net iets minder.

Pluspunten

  • Goed scheerresultaat
  • Reinigingsdoc

Minpunten

  • Bijhorende trimmer niet veel waard

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Levi 23-08-2020
  • Product getest

Dagelijks gebruik super kwaliteit.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 6 60-B7500cc Elektrisch Scheerapparaat Met SmartCare Center, Baardtrimmer, Blauw

Algemene score

9,0
laat ik beginnen waar Braun altijd goed scoort, de algemene scheerkop. Deze scheert heel kort, makkelijk en zonder irritatie. Één tot maximum twee maal overgaan en je hebt al een super resultaat. Dit model komt met een station voor het reinigen van het apparaat. Deze is er om de mesjes en de trimmer nog makkelijker onder de kraan schoon te maken. Super makkelijk en je apparaat is automatisch geladen, gesmeerd en proper voor de volgende scherenkust. De trimmer is een aparte kop en niet uitschuifbaar op de rug zoals bij vorige modellen waardoor hij voor mij veel beter in gebruik is en toelaat makkelijk in model te scheren. Dit model heb ik kunnen testen en ik zou het zeker aanraden als je een degelijk scheer apparaat wilt. Het toestel ligt makkelijk in de hand en komt met verschillende lengtes van opzetstukken, je kan dit dus gebruiken voor een baard in model te brengen of je helemaal glad te scheren. Ideaal als dagelijks scheer apparaat.

Pluspunten

  • Cleaning station
  • Aparte trimmerkop
  • Scheer resultaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ThomasVL 21-08-2020
  • Product getest

Handig en veelzijdig elektrisch scheerappartaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 6 60-B7500cc Elektrisch Scheerapparaat Met SmartCare Center, Baardtrimmer, Blauw

Algemene score

8,0
De Braun Series 6 60-B7500cc is een handig en veelzijdig elektrisch scheerapparaat. Het scheert, zowel droog als nat, goed en geeft een goed resultaat. Met tal van opzetstukken biedt het veel mogelijkheden.
Het toestel is handig in gebruik, want ligt goed in de hand en is eenvoudig te kuisen.
Het dockingstation valt nogal groot uit en neemt veel plaats in.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Onderhoud

Minpunten

  • Groot dockingstation

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sukru 19-08-2020
  • Product getest

Top product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 6 60-B7500cc Elektrisch Scheerapparaat Met SmartCare Center, Baardtrimmer, Blauw

Algemene score

10,0
We mochten de scheerapparaat van Braun test. Deze toestel laad heel snel op dit is een top punt. Het is ook handig omdat het waterproof is. Er zijn 5 trimmingen om te gebruiken namelijk 1,2,3,5 en 7. Dit toestel bevat ook 3 blades en deze zijn gemakkelijk veranderbaar. We zijn zeer tevreden over deze toestel en we raden het jullie aan om deze te kopen. Top product

Pluspunten

  • Snel oplaadbaar
  • Pijnloos
  • Aantal trimmingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer