ProForm R350 Roeitrainer - Reviews

Best Reviewed jan 2018 ProForm R350 Roeitrainer
Best Reviewed januari 2018
Specificaties
Weerstandsysteem
elektromagneet
Maximaal gebruikers gewicht
130 kg
Kleuren
grijs, zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

BVDK1968 04-03-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,8
goede prijs kwaliteitverhouding! ik en mijn vrouw roeien toch wel een paar keer in de week op deze roeier. Het zitje zit goed en hij roeit vloeiend. ik vind de verstelling van de weerstand makkelijk te bedienen. aanrader !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.Levink 29-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede roeitrainer

Algemene score

8,0
Na een behoorlijke zoektocht ben ik uitgekomen bij de r350 roeitrainer van proform. Was ik iedereen wil aanraden is om een borstband aan te schaffen, de handvaten doen het niet tot in de detail. Verder vind ik de roeitrainer goed. De beweging is menselijk en biedt voldoende weerstand. Verder kan ik het display prima aflezen ondanks dat ik slechte ogen heb.

Pluspunten

  • Display
  • Beweging
  • Niveau weerstand

Minpunten

  • Meting hartslag

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Matt01 25-01-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima roeitrainer!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hebben deze roeitrainer een tijdje geleden aangeschaft en we gebruiken hem nog steeds met veel plezier. Het apparaat is compact, waardoor het weinig ruimte in beslag neemt. Eventueel ook nog in te klappen. Het grootste voordeel vind ik toch wel dat het apparaat weinig geluid produceert.

Pluspunten

  • Produceert weinig geluid
  • Compact
  • Opklapbaar
  • Eenvoudige bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Johan 28-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede roeimachine voor thuis

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een goede roeimachine voor 2/3 x per week om thuis lekker te trainen. Qua gewicht kan het genoeg aan waardoor het stabiel op de vloer staat. Haal er altijd een onderlegmatje bij als je blij bent met je vloer voor de zekerheid. Opbergen is zo gepiept je klapt 'm op en daardoor erg ruimte besparend

Pluspunten

  • Stabiel apparaat
  • Opklapbaar
  • Opbergen
  • Handig voor thuis

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heinrich O 29-01-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

8 weerstand niveaus

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Toestel met 8 weerstand niveaus, voldoende variatie voor zowel een zware als een lichte workout. Makkelijk opklapbaar en verrijdbaar.

Pluspunten

  • Compact
  • Zware weerstand

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jp Pieters 27-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stille roeitrainer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Proform r350 is een erg stille roeitrainer. De magnetische weerstand is eenvoudig te verstellen en de computer is goed leesbaar. Daarnaast is de roeier opklapbaar waardoor deze erg compact is op te bergen. Een top roeier voor een scherpe prijs!

Pluspunten

  • Stil
  • Computer
  • Opklapbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peet de Jong 26-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker thuis sporten

Algemene score

8,0
Mooi duidelijk scherm en goed opklapbaar. Het is geen ding zoals de concept 2, maar roeit gewoon lekker voor in huis! De roeitrainer heeft verder ook een mooie vormgeven en door die opklapbaarheid neemt die ook niet veel ruimte in bezit. Voor deze prijs is die heel degelijk!

Pluspunten

  • Opklapbaar
  • Scherm
  • Uitstraling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Chiem 12-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geen dure roeitrainer nodig

Algemene score

10,0
Helemaal blij met mijn aankoop. Hij traint fijn, ziet er prima uit en kost vrij weinig. Ik raad de r350
Aan aan iedereen die thuis wil afvallen! Ook met weinig ruimte, is heel simpel opklapbaar. Alleen jammer dat die niet gemonteerd in de doos zat, half uur mee bezog geweest dus viel ook wel
Mee

Pluspunten

  • Goede beweging
  • Goede uitstraling
  • Goede prijs
  • Opklapbaar

Minpunten

  • Niet volledig gemonteerd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hannah 09-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Functioneel en makkelijk te bergen

Algemene score

9,0
Ik zou dit product willen omschrijven als functioneel en makkelijk op te bergen doordat die opklapbaar is. Functioneel omdat hij goed traint en makkelijk in elkaar te zetten is. Mijn man is 2 meter en kan ook goed op deze roeitrainer trainen.

Pluspunten

  • Functioneel
  • Op te bergen
  • Makkelijk in elkaar te zetten
  • Geschikt voor lange mensen

Minpunten

  • Op batterijen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Jean uit Harderwijk 18-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi, compact en degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Snel in elkaar te zetten met behulp van de (Franstalige) montagehandleiding. Desgevraagd supersnel ook de gebruikshandleiding (Nederlandstalig) gekregen. Duidelijke display. Voldoende weerstandsniveaus. Opgeklapt neemt hij maar heel weinig ruimte in. Al met al een goede aankoop, die door alle huisgenoten wordt gebruikt.

Pluspunten

  • Compact, want opklapbaar
  • Duidelijke display
  • Degelijk

Minpunten

  • Maakt best wel een hoop herrie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert 25-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Stille soepele roeimachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een stille roeimachine met een leesbaar scherm voor bijv de afstand en roeislagen. Prima voor mij. Het roeien voelt realistisch aan en berg het toestel in de bezemkast oo.

Pluspunten

  • Stil
  • Goede beweging
  • Opbergen
  • Duidelijke display

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

zusje1976 05-04-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Roeitrainer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Was iets stuk en toen kregen we direct een nieuwe onderdeel, echt super service.....................

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer