Inventum OV606CS

Best Reviewed mei 2019 Inventum OV606CS
Best Reviewed - mei 2019
Specificaties
Type/soort
Grill-ovens
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 30 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum OV606CS op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ilja 01-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote 60 liter heteluchtoven met heerlijke resultaten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

10,0
Doordat wij niet de mogelijkheden hebben voor inbouw en met de kookplaat geen extra kosten willen maken voor drie fase aansluiting en ook nog eens een energieverbruik van meer dan 11KW hebben met inductiefornuis bewust gekozen voor vrijstaande oven en vrijstaande inductie kookplaat van Inventum.
Totaal energieverbruik 5700 watt bij maximaal gebruik.
Heerlijke bakresultaten van de oven en de baktijden een stuk korter dan de combimagnetron.
Door de grote korting op de inductie bij Inventum de oven voor zeer lage prijs aangekocht en daarom voor ons een win win lekker bakken en koken situatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 02-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote inhoud en in tien minuten is hij op 220 graden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

10,0
Gekocht bij Correct , oven nu twee keer gebruikt, is met tien minuten op 220 gr., de oven ziet en voelt degelijk aan, het gebruik is eenvoudig met ruim voldoende mogelijkheden en een draaispit. Over de levensduur kan ik nog geen oordeel geven maar ze geven er vijf jaar garantie op.

Pluspunten

  • snel warm
  • Makkelijk te bedienen.
  • Ventilator is heel stil
  • lossen handgrepen

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Iertje 11-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

snel op temperatuur, goed bakresultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

10,0
Een goede losse oven, niet te zwaar in gewicht maar toch heel ruim. Is snel op de gewenste temperatuur, wordt van buiten niet echt heet, dus goed geïsoleerd.

Pluspunten

  • snel op temeperatuur
  • goed bakresultaat
  • veel ruimte, er past een grote vlaai vorm in

Minpunten

  • gleuven waar rooster in zit lopen omhoog

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 04-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en lekker eten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

9,0
Nadat het gasfornuis de geest had gegeven, zijn we op zoek gegaan naar een goede vervanging. De OV606CS bleek uiteindelijk een schot in de roos te zijn, nadat we een grondige zoektocht op het internet hadden gedaan. Daaruit kwam naar voren dat deze oven een goede prijs-prestatie verhouding zou hebben, een verwachting die werd waargemaakt. De werking is eenvoudig en het doet wat een heteluchtoven moet doen, heerlijke gerechten op een goede manier heet maken. Daarnaast heeft het meerdere handige mogelijkheden en ziet het apparaat er qua design goed uit.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Design
  • Mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H.van Zuijlen 08-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een fijne oven met veel ruimte

Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

10,0
Deze oven voldoet geheel aan onze verwachting.Het is een ruime oven met zelfs een spit om kippetjes te garen. Wat ook heel handig is, is de speciale greep die aan het rooster te klemmen is om zo het rooster makkelijk en veilig uit te oven te kunnen trekken. De oven is snel voorverwarmd en heeft ook nog een mooie uitstraling !

Pluspunten

  • extra spit voor kip
  • een greep om het rooster veilig te verwijderen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Saskia de Wit 05-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum oven OV606CS

Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over de oven.
Prijs kwaliteit is prima. Strak van model. Ruime inhoud van 60 l.
Natuurlijk gelijk uitgeprobeerd. Dacht eerst even dat de oven het niet deed, zo stil is de oven.
min puntje:
Oven wordt erg warm aan de buitenkant (energie verlies)
met 1 "ping" de melding dat het gerecht klaar is. Bij mij staat de oven in de bijkeuken dus dat wordt ook een kookwekker zetten.
Ben erg blij en tevreden met deze aankoop

Pluspunten

  • mooie strakke vormgeving
  • er kan niet op de ovendeur gehangen worden
  • geluidloos

Minpunten

  • oven wordt erg warm aan de buitenkant
  • 1 "ping" dat gerescht klaar is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert jansen 24-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een fijne compacte oven.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

7,0
De oven heeft een nette uitstraling die makkelijk in de meeste interieurs past. De oven voelt degelijk en heeft voldoende mogelijkheden om te concurreren met een inbouwoven. Een lichtje geeft aan wanneer de oven is opgewarmd. Minpuntje is dat de oven maximaal 220 graden wordt. Voordeel is dat de oven ontzettend makkelijk te bedienen is en ondanks zijn formaat al onze ovenschotels en bakvormen kwijt kan.

Pluspunten

  • Compact formaat
  • Eenvoudige bediening
  • Heeft vele mogelijkheden

Minpunten

  • Maximum temperatuur is 220 graden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Anne 31-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime oven die er mooi uit ziet.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

9,0
De oven vind ik er zelf erg mooi uit zien. Hij is erg diep waardoor er veel in past en er wordt zelfs een opvangblik meegeleverd waardoor hij makkelijker schoon te maken is. Prijs-kwaliteit verhouding is naar mijn mening heel goed.

Pluspunten

  • Ruime oven
  • Mooi design
  • Verschillende standen
  • Is snel op temperatuur

Minpunten

  • Kort snoer (vind ik)
  • Timer is onder de 10 minuten niet heel nauwkeurig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hartveld 23-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

8,0
goede oven en lekker stil, snel warm. doet wat het moet doen zonder poespas. Ben er Blij mee. spit ga ik met kerst uitproberen.

Pluspunten

  • simpel
  • snel warm
  • stil

Minpunten

  • geen prima ding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Karin 15-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruim en snel opgewarmd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

8,0
Ik heb deze oven als tweede oven gekocht. Hij is zeer makkelijk in gebruik door de draaiknoppen. Ook is hij snel warm en erg stil. Er zit ook nog een draaispit bij, erg lekker en geeft een gezellige ouderwetse sfeer.
Klein nadeel is dat de tijd niet heel precies is in te stellen, dus gebruik ik daar een kookwekker of telefoon voor. Ook gaat de deur wat te makkelijk open waardoor het wat minder stevig aanvoelt. Tot nu toe is dat voor het functioneren echter geen probleem.

Pluspunten

  • Groot
  • Snel warm

Minpunten

  • Timer niet heel precies
  • Wat slap aanvoelende deur

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tom 13-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

60 liter inhoud, geluidloos en snel warm!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

10,0
Onze oude (ander merk) oven begaf het en dat net voor de feestdagen! We zagen deze oven staan bij de Media Markt en wat ons vooral op viel was het de inhoud en de prijs, erg voordelig voor zo'n grote oven - zeker in vergelijking met andere merken.

Bij de aankoop werd ons ook verteld dat je het product online kan registreren en dat je dan nog 2 jaar extra garantie op krijgt - dus 5 jaar in totaal!

De oven zelf ziet er goed uit, is gemakkelijk te bedienen en maakt geen geluid bij het openen, sluiten en bij het (af)bakken en braden zelf. Hij is snel op temperatuur en wanneer hij op de gewenste temperatuur is gaat er een lampje uit. De 5 jaar garantie is ook erg mooi meegenomen!

Kortom: Top!

Pluspunten

  • Erg stil
  • Snel warm
  • Eenvoudig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carel 08-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Oven met uitstekende resultaten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

9,0
Was op zoek naar een losse oven met liefst ook een grilfunctie. Deze zeer ruime oven is eenvoudig te bedienen en bovendien eenvoudig schoon te maken. Biedt prima resultaten. Goede oven met een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Waar voor je geld.

Pluspunten

  • ruim
  • eenvoudige bediening
  • goede resultaten
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • slechts in 1 kleur verkrijgbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Evers 16-11-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Inventum ov606cs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over mijn 2e gril/oven
Heerlijke kip grillen, gebak bakken en verwarmen
Wil geen ander merk meer.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Goede brdiening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk 21-10-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Groote inhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

9,0
Oven heeft een groten inhoud , heeft wel wat moeite om weer op temperatuur te komen als het product er in geplaatst word het vermogen is een beetje te krap hier moet je met de bak tijd wel rekening mee houden.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen.
  • Ruime keuze oven standen
  • Draai spit

Minpunten

  • Iets te weinig vermogen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger 09-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote voordelige oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

8,0
Ja! Deze oven is het schoolvoorbeeld van een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Zoek je een voordelige, grote oven? Dit is hem.
Natuurlijk zijn er ovens die beter zijn afgewerkt, meer opties hebben en niet zo warm worden aan de buitenkant. Maar ja... die kosten dan ook zeker twee/drie keer zo veel.

Pluspunten

  • groot
  • snel warm

Minpunten

  • buitenzijde wordt erg wam

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Impie 25-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekkere gerechten uit deze super oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

10,0
Prima oven voor een goede prijs. Oven doet wat hij moet doen. Altijd een combi magnetron gehad, maar de kwaliteit van het klaargemaakte gerecht is nu zoals je het echt verwacht. Bij de combi was het het altijd net niet. Ik had hem jaren eerder moeten hebben.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • vormgeving
  • werking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berni de Kuijper 13-09-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Waar voor je geld

Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

9,0
Wij gebruiken de oven nu al enkele maanden en hij voldoet boven alle verwachtingen. Snel op temperatuur en ruim. Goed zicht op de gerechten in de oven. Erg tevreden.

Pluspunten

  • snel op temperatuur
  • ruime oven
  • makkelijk schoon te houden

Minpunten

  • tijd niet per minuut

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

natasha 06-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Inventum OV606CS oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

9,0
I.v.m. met verhuizen kleinere oven aangeschaft.
Ben er super blij mee, en ziet er ook nog eens mooi uit.
En past het mooi bij de Inventum Magnetron.
Werkt makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tanja 03-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijke ruime oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

9,0
Omdat is meer doe met een oven dan alleen maar het afbakken van broodjes / pizza's, is deze oven een goede vervanging. Veel literinhoud, geschikt voor meerdere schalen en gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • ruime oven

Minpunten

  • lichte knoppen
  • onnauwkeurige timer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Estephan 27-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie Design Groot Oven 60L

Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

8,0
Je kan alles me doen.Zelf 2 kippen bakken tegelijk.Groot toestel 60L.Gemakkelijk in onderhoud.Mooie design.

Pluspunten

  • Groot
  • Design
  • Je kan alles me doen
  • Prijs/Kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews