Inventum OV606CS

Specificaties
Type/soort
Grill-ovens
Kleur(en)
zwart, zilver
Diepte
51,50 cm
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 40 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum OV606CS op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ilja 01-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote 60 liter heteluchtoven met heerlijke resultaten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

10,0
Doordat wij niet de mogelijkheden hebben voor inbouw en met de kookplaat geen extra kosten willen maken voor drie fase aansluiting en ook nog eens een energieverbruik van meer dan 11KW hebben met inductiefornuis bewust gekozen voor vrijstaande oven en vrijstaande inductie kookplaat van Inventum.
Totaal energieverbruik 5700 watt bij maximaal gebruik.
Heerlijke bakresultaten van de oven en de baktijden een stuk korter dan de combimagnetron.
Door de grote korting op de inductie bij Inventum de oven voor zeer lage prijs aangekocht en daarom voor ons een win win lekker bakken en koken situatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 02-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote inhoud en in tien minuten is hij op 220 graden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

10,0
Gekocht bij Correct , oven nu twee keer gebruikt, is met tien minuten op 220 gr., de oven ziet en voelt degelijk aan, het gebruik is eenvoudig met ruim voldoende mogelijkheden en een draaispit. Over de levensduur kan ik nog geen oordeel geven maar ze geven er vijf jaar garantie op.

Pluspunten

  • snel warm
  • Makkelijk te bedienen.
  • Ventilator is heel stil
  • lossen handgrepen

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Geert jansen 24-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een fijne compacte oven.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

7,0
De oven heeft een nette uitstraling die makkelijk in de meeste interieurs past. De oven voelt degelijk en heeft voldoende mogelijkheden om te concurreren met een inbouwoven. Een lichtje geeft aan wanneer de oven is opgewarmd. Minpuntje is dat de oven maximaal 220 graden wordt. Voordeel is dat de oven ontzettend makkelijk te bedienen is en ondanks zijn formaat al onze ovenschotels en bakvormen kwijt kan.

Pluspunten

  • Compact formaat
  • Eenvoudige bediening
  • Heeft vele mogelijkheden

Minpunten

  • Maximum temperatuur is 220 graden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

H.van Zuijlen 08-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een fijne oven met veel ruimte

Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

10,0
Deze oven voldoet geheel aan onze verwachting.Het is een ruime oven met zelfs een spit om kippetjes te garen. Wat ook heel handig is, is de speciale greep die aan het rooster te klemmen is om zo het rooster makkelijk en veilig uit te oven te kunnen trekken. De oven is snel voorverwarmd en heeft ook nog een mooie uitstraling !

Pluspunten

  • extra spit voor kip
  • een greep om het rooster veilig te verwijderen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Iertje 11-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

snel op temperatuur, goed bakresultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

10,0
Een goede losse oven, niet te zwaar in gewicht maar toch heel ruim. Is snel op de gewenste temperatuur, wordt van buiten niet echt heet, dus goed geïsoleerd.

Pluspunten

  • snel op temeperatuur
  • goed bakresultaat
  • veel ruimte, er past een grote vlaai vorm in

Minpunten

  • gleuven waar rooster in zit lopen omhoog

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia de Wit 05-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum oven OV606CS

Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over de oven.
Prijs kwaliteit is prima. Strak van model. Ruime inhoud van 60 l.
Natuurlijk gelijk uitgeprobeerd. Dacht eerst even dat de oven het niet deed, zo stil is de oven.
min puntje:
Oven wordt erg warm aan de buitenkant (energie verlies)
met 1 "ping" de melding dat het gerecht klaar is. Bij mij staat de oven in de bijkeuken dus dat wordt ook een kookwekker zetten.
Ben erg blij en tevreden met deze aankoop

Pluspunten

  • mooie strakke vormgeving
  • er kan niet op de ovendeur gehangen worden
  • geluidloos

Minpunten

  • oven wordt erg warm aan de buitenkant
  • 1 "ping" dat gerescht klaar is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijtje 29-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

9,0
Mooie oven, werkt goed, goed in gebruik voor allerlei doeleinde, kipgrill werkt super! nu een maand in gebruik en goede ervaring mee. goede prijs kwaliteit verhouding. enig minpuntje is dat hij niet heel heet kan en dat hij iets minder warm wordt naar mijn idee dan aangeeft maar voor de rest prima over.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • veel mogelijkheden
  • mooi design

Minpunten

  • max 220 graden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 04-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en lekker eten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

9,0
Nadat het gasfornuis de geest had gegeven, zijn we op zoek gegaan naar een goede vervanging. De OV606CS bleek uiteindelijk een schot in de roos te zijn, nadat we een grondige zoektocht op het internet hadden gedaan. Daaruit kwam naar voren dat deze oven een goede prijs-prestatie verhouding zou hebben, een verwachting die werd waargemaakt. De werking is eenvoudig en het doet wat een heteluchtoven moet doen, heerlijke gerechten op een goede manier heet maken. Daarnaast heeft het meerdere handige mogelijkheden en ziet het apparaat er qua design goed uit.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Design
  • Mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ineke Stofmeel 16-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie, grote oven van Inventum

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

10,0
Lekker groot, zodat ook grote pizza's erin passen. Zeer eenvoudig in gebruik en gelukkig geen ingewikkeld display waar je geen wijs uit kunt. Voor zo'n kwaliteitsproduct is de prijs eigenlijk heel laag. Ik ben er heel blij mee. En ook nog eens vijf jaar garantie. TOP!

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • lage prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 10-09-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Ruim, makkelijk en niet duur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

9,0
Prima oven,
Gekocht uit nood omdat de inbouwoven stuk ging, maar de Inventum werkt een stuk makkelijker, is ruim genoeg en lekker snel met voorverwarmen.
De huidige inbouwoven is nu een veredelde pannenkast en de Inventum blijft!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Suzanne 28-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

10,0
Geweldige oven!
Lekkere taarten bakken, ovenschotels, groot genoeg voor een groot gezin, makkelijke en duidelijke bediening, kortom een geweldige oven!
Mocht je nog twijfelen over een oven, neem dan deze oven, je zult er geen spijt van krijgen!!

Pluspunten

  • Groot, ideaal voor een groot gezin
  • Gemakkelijk
  • Ideaal
  • Makkelijke en duidelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenny 22-08-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeer slechte aankoop. Temperatuur klopt niks van.

Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

1,0
Ik heb deze oven 2x omgeruild en uiteindelijk helemaal teruggebracht. Bij de eerste oven verbrandde werkelijk alles. Losse oventhermometer erin gedaan en die gaf 300°C aan! Oven stopte niet met voorverwarmen en had continue het grillelement aan. Heb hem teruggebracht en kreeg een nieuwe. Deze oven had het tegenovergestelde probleem en werd niet warm genoeg. Kwam niet verder dan 170°C ook al was hij ingesteld op 220°C. Weer teruggebracht dus en kreeg weer een nieuwe. Deze derde oven had echter hetzelfde probleem. Met voorverwarmen bereikte die met moeite 200°C (maar dus niet de beloofde 220°C). Toen ik er wat inlegdeaan, zakte de temperatuur terug naar 170°C en daar bleef het bij. Deze keer de oven maar helemaal teruggebracht. Enige pluspuntje is dat BCC goede service heeft en niet moeilijk deed. Ik ben nu dus weer op zoek naar een nieuwe oven en dat wordt zeer zeker géén Inventum!

Pluspunten

  • Niks!

Minpunten

  • Temperatuur klopt niks van
  • Bakplaten gaan moeilijk
  • Lichtje gaat zonder reden uit
  • Grillfunctie werkt niet

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht

Reageer

sietze 25-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldige oven, mooie afwerking,lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

10,0
ja eigenlijk niks toetevoegen,heb het gekocht en meteen erin gebakken,man man wat heerlijk dat het eruit komt zoals het bedoeld,lekker knapperig,mooi bruin

1 woord,oer hollands apparaat,geweldig

Pluspunten

  • werkt prima
  • stil
  • knoppen werken prima en simpel
  • deur sluit goed
  • goed schoon te maken

Minpunten

  • snoer had misschien iets langer gekund

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ginie 03-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super kwaliteit voor een zachte prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

10,0
mooie ruime oven, makkelijk in gebruik, snel op temperatuur met weinig tot geen verlies aan warmte. Voldoet aan al onze eisen voor een zachte prijs. Wij zijn er erg blij mee

Pluspunten

  • snel op temperatuur
  • ruim
  • mooi
  • geen verlies van warmte
  • goede prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Britt 24-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldige grote oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

10,0
Grote oven doet niet onder voor een gasfornuis oven. Mooi design en eenvoudig te bedienen. Verwarmt de hele oven gelijkmatig en een lampje dat aangeeft dat de juiste temperatuur is bereikt

Pluspunten

  • groot
  • gemakkelijk gebruik
  • lampje voor bereikt temperatuur
  • spit voor 2 kippen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 04-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfecte vrijstaande oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

10,0
ik heb deze oven gekozen omdat hij ruim van binnen is en ook een goede prijs ik ben reuze tevreden over deze oven hij doet alles wat hij moet doen en alles komt er perfect uit en is snel op temperatuur dus geen spijt van deze oven

Pluspunten

  • snel op temperatuur
  • controlelampje
  • en zeer ruim

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. 28-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inventum oven, losstaand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

10,0
De (elektrische) oven van mijn gasfornuis heeft het begeven, vandaar dat ik een losstaande oven (merk Inventum, 60 liter)) heb gekocht. Dit was de voordeligste oplossing. Het heeft een mooi design met alle mogelijkheden, zelfs kip aan het spit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 31-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime oven die er mooi uit ziet.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

9,0
De oven vind ik er zelf erg mooi uit zien. Hij is erg diep waardoor er veel in past en er wordt zelfs een opvangblik meegeleverd waardoor hij makkelijker schoon te maken is. Prijs-kwaliteit verhouding is naar mijn mening heel goed.

Pluspunten

  • Ruime oven
  • Mooi design
  • Verschillende standen
  • Is snel op temperatuur

Minpunten

  • Kort snoer (vind ik)
  • Timer is onder de 10 minuten niet heel nauwkeurig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hartveld 23-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

8,0
goede oven en lekker stil, snel warm. doet wat het moet doen zonder poespas. Ben er Blij mee. spit ga ik met kerst uitproberen.

Pluspunten

  • simpel
  • snel warm
  • stil

Minpunten

  • geen prima ding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Karin 15-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruim en snel opgewarmd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

8,0
Ik heb deze oven als tweede oven gekocht. Hij is zeer makkelijk in gebruik door de draaiknoppen. Ook is hij snel warm en erg stil. Er zit ook nog een draaispit bij, erg lekker en geeft een gezellige ouderwetse sfeer.
Klein nadeel is dat de tijd niet heel precies is in te stellen, dus gebruik ik daar een kookwekker of telefoon voor. Ook gaat de deur wat te makkelijk open waardoor het wat minder stevig aanvoelt. Tot nu toe is dat voor het functioneren echter geen probleem.

Pluspunten

  • Groot
  • Snel warm

Minpunten

  • Timer niet heel precies
  • Wat slap aanvoelende deur

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews