Inventum OV226C

Best Reviewed feb 2020 Inventum OV226C
Best Reviewed - februari 2020
Specificaties
Type/soort
Grill-ovens
Kleur(en)
zwart, zilver
Diepte
37,50 cm
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum OV226C op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter kookt 20-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grootse oven voor kleinbehuisden

Geschreven voor: Inventum OV226C

Algemene score

9,0
Snelle opwarming, voldoende instellingen en natuurlijk de hetelucht functie, fijn dat er een ontdooistand op zit. Groot genoeg voor een normale pizza of ovenschotel. Voelt degelijk aan, stoere knoppen, stevig handvat aan de ovendeur.
Licht in de oven is wel zo prettig om zicht te houden op het bakproces. Hele goede aankoop dus....

Pluspunten

  • meerdere verwarmings standen
  • hetelucht functie
  • verlichting in de oven
  • degelijk gevoel

Minpunten

  • timer iets onnauwkeurig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hyati 12-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klein wonder

Geschreven voor: Inventum OV226C

Algemene score

10,0
Super mini oven Mijn 2e aanschaf (zelfde model) en voldoet aan verwachting Makkelijk in gebruik en een sieraad in onze keuken

Pluspunten

  • uitvoering prima
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meyer 10-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

snel, kompact, maar klein...

Geschreven voor: Inventum OV226C

Algemene score

7,0
perfekt voor 1 of 2 personnen, lekker kompact, snel en makelijk te gebruiken, maar vor wat hij doet, mischien de footprint is te groot

Pluspunten

  • kompact
  • snel
  • komt met accessories
  • easy-to-use

Minpunten

  • niet te groot
  • het zelfde footprint as 'n magnetron

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Gebruiker 09-02-2020
  • Product gekocht

Functionele oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV226C

Algemene score

8,0
Functionele oven. Snelle levering en doet het goed. Ziet er netjes uit en is makkelijk op te bergen. Doet wat die moet doen. Snel op temperatuur en werkt goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ed Jansen 20-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klein, krachtig en betaalbaar super oventje!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV226C

Algemene score

10,0
We zochten een kleine niet te duren krachtpatser voor onze kleine keuken, we wilde een oven die klein is maar waar wel onze ovenschalen die we al hadden in paste en deze deed er volledig aan. Hij is al na 6 minuten 200 graden en is snel en daadkrachtig. Klein dus onopvallend op onze trolley in de keuken. Super blij mee dus en acht een aanrader!

Pluspunten

  • formaat
  • prijs
  • snelheid van opwarmen
  • uiterlijk
  • zeer gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • je gaat minder uiteten
  • geen enkel minpunt voor ons

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Els Feekes 18-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum OV226C

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV226C

Algemene score

10,0
Supergoed oventje, klein, maar fijn, beter dan de tegenhanger van dit oventje, t.w. Moulinex.
Tegenhanger is krakkemikkig van makelij en Inventum is veel degelijker en voorzien van binnenverlichting, echt een aanrader, voor ons: voor altijd Inventum!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RB 22-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

klein oventje

Geschreven voor: Inventum OV226C

Algemene score

10,0
mooi klein simpel oventje en eenvoudige bediening met voldoende functie's.
Ideaal voor de wat oudere personen.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 13-09-2020
  • Product gekocht

Ov entje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV226C

Algemene score

8,0
Update:
Voldoet volkomen Ad verwachtingen goede prijs kwaliteit verhouding mooi apparaat compact en toch veel ruimte in de oven

----------------------------------------------------
Eerdere review 23-05-2020:
Hadden veel keus bij Obelink maar deze sprong eruit qua design de grote glazen deur en genoeg --vermogen en laag gewicht

Reageer

OV226C 21-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV226C

Algemene score

10,0
Ben er zeer blij mee. Werkt top en ziet er mooi en rustig uit en makkelijk te bedienen.
Qua bestellen en leveren ook toppie.

Pluspunten

  • mooi rustige uitstraling
  • makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.H. de Boer 29-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

een goede 22 liter heteluchtoven

Geschreven voor: Inventum OV226C

Algemene score

9,0
Ik zocht een kleine oven voor gebruik in een vakantiewoning.
Deze 22 liter oven voldoet aan al onze wensen. De bediening is eenvoudig en duidelijk.
De tijdinstelling is wellicht wat onnauwkeurig. Maar ik kan me er uitstekend mee redden

Pluspunten

  • snel op temperatuur
  • duidelijke bediening

Minpunten

  • Tijdinstelling is globaal

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Hendriksen 15-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima prijs-kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV226C

Algemene score

8,0
Een prima prijs-kwaliteit verhouding. Met 22 liter inhoud is hij niet heel ruim bemeten, maar eigenlijk heb je ook niet meer nodig. Je kunt er alles mee: van pizza's tot ovenschotels. Uitvoering is degelijk, en hij neemt niet veel plek in. Goede keuze!

Pluspunten

  • prima prijs-kwaliteit verhouding
  • degelijk uitgevoerd
  • voldoende ruim voor alle soorten gerechten
  • neemt niet veel plek in

Minpunten

  • bijgeleverd uitneembaar rooster klemt een beetje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

B. Gunsing 06-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compacte oven, eenvoudige bediening, prima resultaten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV226C

Algemene score

9,0
Deze oven is compact, eenvoudig te bedienen, mooi design. Voor twee personen ideaal. De resultaten zijn boven verwachting. Ik ben er heel blij mee.

Pluspunten

  • mooi design
  • compact
  • makkelijk bedienbaar
  • goede resultaten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer