Gemiddelde beoordeling
De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.
Gemiddelde beoordeling
Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.
Beste Peter,
Al enige verbetering na een mogelijke update? Ik vind het product er prachtig uit zien en hoopte dat het werkt zoals wordt beloofd. Kennelijk niet...
Alvast bedankt voor je reactie.
Gr Vincent
Helemaal mee eens. Software is inderdaad zeer instabiel. Soms raak je verbinding kwijt. Soms instabiel. Werkt slecht samen met Finder (Apple) maar ook met Verkenner (Windows).
Toegang op afstand werkt(e). Maar na een dag niet meer (en dan zit je in het buitenland en is resetten er niet bij). Direct aansluiten via USB is ook niet in voorzien, dus gebruiken als een externe drive lukt ook niet. Apparaat ziet er mooi uit, maar is niet aan te raden volgens mij.