Singer 1120 - Reviews

7,8 Lees 8 reviews
Laagste prijzen
Specificaties
Type naaimachine
mechanisch
Aantal ingebouwde steken
22
Knoopsgatfunctie
4-staps
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews

7,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ratjetoe83 07-05-2014 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,0
Na eerst een goedkope Toyota naaimachine te hebben, waar ik helemaal gek van werd, toch maar iets meer uitgegeven. Ben erg tevreden over de Singer, makkelijk in gebruik en ik kan er prima mijn huis, tuin en keukenklusjes mee doen. Juist omdat de bediening niet zo ingewikkeld is kan ik altijd snel aan de slag. Ik heb m destijds als aanbieding mij Matri gekocht via de webshop en wat mij betreft zijn prijs/kwaliteit verhouding prima in orde!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
lieslotje 09-02-2014 Product half jaar in bezit

Algemene score

6,0
na ongeveer n half jaar tevreden zijn met de snelgeleverde machine ben ik nu niet meer tevreden.
sinds gisteren weer vastgelopen en dit nadat de machine voor een maand terug al eens terug is geweest voor hetzelfde probleem.
heel jammer normaal is singer een goede machine maar dit valt tegen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
maaike454 11-06-2011 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

10,0
Ben erg tevreden met deze naaimachine, gebruik hem nu twee jaar regelmatig. Het is een handige basis machine. hij naait gemakkelijk door dikke stof en is eenvoudig te bedienen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
lia53 27-05-2011 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
De Singer 1120 paar dagen geleden aangeschaft via webshop, de volgende dag in huis. Het is een degelijke eenvoudige naaimachine. Je kunt probleemloos bijvoorbeeld de zomen van spijkerbroeken naaien, Ik ben zeer tevreden met deze aanschaf, zit er met plezier achter.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
LieveT 28-04-2011 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

4,0
Ik kreeg deze machine voor mijn verjaardag 2 jaar geleden. Ik heb er mij al blauw aan geërgerd...
Gewoon recht stikken met een dun stofje lukt prima. Maar ik wil graag regelmatig een applicatie afwerken met een zigzagsteek en dat is een complete ramp. Ik krijg voortdurend knopen, de zigzagsteek is een rommeltje en mijn stof raakt vast te zitten in het spoeltje.
Als ik meer dan 2 laagjes stof wil naaien is het ook hopeloos. Het ding maakt ook vreselijk veel lawaai en pruttelt voortdurend tegen.
Ik heb de machine al 2 keer binnen gebracht voor onderhoud in een erkende Singer-winkel, maar daar konden ze mij niet meer helpen...
Resultaat: ik ben nu al op zoek naar een nieuwe naaimachine *zucht*

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Slecht
Gilraens 26-09-2010 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,7
Heb hem gekocht toen ik ging naaien en deze machine net uit was (in het buitenland) heeft een intercontinentale verhuizing goed overleeft. De machine heeft me nog nooit laten zakken. Hij heeft dingen genaaid die volgens de beschrijving niet konden (licht leer). Bediening is super simpel, maar hij mist enige leuke hebbedingetjes (automatische bedrader en eenstaps knoopsgat) Die vallen onder de luxe dingen.

Ik ben er heel erg tevreden over. Omdat ik nu gevorderd ben koop ik er nog een machine bij, maar hij blijft staan, omdat het gewoon een simpele goede basis machine is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
anneke vd zwan 22-07-2010 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
een mooie machine de 1120 voor een voordelige prijs
en in de middag besteld de andere dag in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
neuteboom 31-10-2008 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,3
deze machine een paar weken in bezit ben heel erg tevreden met deze aanschaf en ook de snelle sevice van deze leverancier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend