• Best Reviewed 3 keer mei 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 42 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA ECM243RVS op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

r**a@h**e.nl 02-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende Etna magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

9,0
Prima magnetron, mooi in RVS , makkelijk schoon te maken, Nederlands , handig in gebruik

Pluspunten

  • Uitvoering RVS
  • bediening Nederlands
  • Veelzijdig gebruik

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 03-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent met het mooie design en eenvoudige bediening van de combimagnetron.

Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

r**a@h**e.nl 24-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ETNA ECM243RVS uitstekend in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

9,0
Prima combi magnetron / heteluchtoven ,mooie roestvtijstalen uitvoering , Nederlands , overzichtelijke bediening

Pluspunten

  • Nederlands
  • Roestvrijstaal ,goed te reinigen
  • Werkt goed,heteluchtoven + magnetron

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 25-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze goede beoordeling.
Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met het mooie design en het gebruiksgemak van de combimagnetron.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

c**e@v**o.nl 11-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg fijne combi oven/magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

9,0
Erg fijne combi oven/magnetron.
Ziet er goed uit en constructie is goed.
Bediening erg intuïtief, heb je geen boekje voor nodig.
Kortom, goede aankoop.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Constructie
  • Gebruiksgemak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 12-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijke bedankt voor deze goede beoordeling.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent over het design en het bedieningsgemak van deze combimagnetron.

Wij wensen jou nog heel veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Dine 09-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

10,0
Mijn 2e Etna combi-magnetron dus dat geeft wel aan dat ik erg tevreden ben over dit product en merk. Handig, praktisch, duidelijk en meer dan genoeg opties voor mijn kookkunsten. Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 10-05-2022

Beste Dine,

Wat leuk om te lezen dat je nu ook weer voor ETNA hebt gekozen. Bedankt voor de enthousiate review, de maximale score en het vertrouwen.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Fred Commandeur 28-03-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Onze beste magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

10,0
Dit is onze 2e Magnetron van hetzelfde type en merk en is ons uitstekend bevallen , mogelijkheden te over en een ongeëvenaarde kwaliteit staat hier te pronken in de keuken. Als wij een aanbeveling mogen doen, zouden wij zeker deze ook aanraden bij onze familie, kennissen en iedereen die wij vergeten zijn hier op te noemen. Kortom een regelrechte aanrader en terecht een goede aankoop en Etna is voor ons het merk bij uitstek.. Complimenten.

Pluspunten

  • compact, veelzijdig.
  • Redelijk in prijs en superieure kwaliteit

Minpunten

  • Geen minpunten aan dit apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 29-03-2022

Beste Fred,

Een 10! Dank je wel voor deze mooie woorden. Het doet ons goed om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt en je tevreden bent met de mogelijkheden van de combimagnetron.
We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Etna ecm243 rvs 14-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

9,0
Dit is niet alleen een goed apparaat maar ook gebruiksvriendelijk apparaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 15-03-2022

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor deze mooie review en score. Fijn om te lezen dat de combi zo goed bevalt.

Wij wensen je veel bak- en kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

AJonker 11-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede combimagnetron; doet wat hij belooft

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

9,0
Het apparaat is mooi vormgegeven. Ik vind het heel fijn om nu een magnetron en oven in een apparaat te hebben.
De oven is binnen 3 minuten op temperatuur (180˚C) en bakt fantastisch. Ik heb voor dit apparaat gekozen omdat het kan verwarmen tot 250˚C. Ik heb alleen mijn vraag bij het bijgevoegde rek; als je pizza wat groot is balanceert deze op de pootjes in plaats van dat het op het rek zelf past. Wat is het idee achter de pootjes aan beide zijden van het rekje? Hoogteverstelbaar zijn?
We gebruiken de oven vaak als we tussen de middag even snel een quiche of afbakbroodje willen eten. De magnetronfunctie is ook erg goed. Makkelijk opwarmen van een stoommaaltijd als iemand laat uit het werk komt. Simpele bediening met duidelijke knoppen. Kortom heel blij mee. Het zou wel fijn zijn als er een afdekdeksel voor de magnetron zou zijn bijgeleverd. Prijs/kwaliteitverhouding is goed.

Pluspunten

  • mooi vormgegeven
  • tot 250˚C baktemperatuur
  • is supersnel op temperatuur (opwarmen)
  • is snel weer afgekoeld na gebruik oven
  • niet heel luidruchtig

Minpunten

  • magnetronwattage in % niet in Watt
  • mis deksel voor magnetron
  • wordt heet aan buitenzijde bij oven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 14-03-2022

Beste A Jonker,
Wat fijn dat u de moeite heeft genomen deze uitgebreide review te schijven en u zo tevreden bent over het design, gebruiksgemak en mogelijkheden. De pootjes van het rooster geeft de mogelijkheid deze op verschillende hoogtes te gebruiken. Wij nemen uw feedback mee om het product te blijven verbeteren. Wij wensen u veel kook en bakplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Wecareteam ETNA

Reageer

Lydia 11-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

. Echt een aanrader !!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

8,0
Gezien de positieve reactie van deze etna ecm243 rvs combi magnetron is en het stabiele uiterlijk is de keus hierop gevallen.
Het gebruik is erg overzichtelijk en eenvoudig in het gebruik. Echt een aanrader in de vele keuze's die gemaakt kunnen worden. Subliem!!

Pluspunten

  • Mooie vormgeving.
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • watt aangeduid in %

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 14-03-2022

Beste Lydia,
Bedankt voor uw review. Wat fijn dat de positieve reacties u heeft doen besluiten te gaan voor deze combimagnetron. Wij wensen u veel plezier met het toestel.
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

c**i@h**l.com 22-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

9,0
Wij waren op zoek naar een goede combimagnetron.
Mijn man zei gelijk dat hij deze wilde. Hij had daar bij een eerdere werkgever ervaring mee en vond deze geweldig.
Eigenwijs als ik was, wilde ik kijken of er niet inmiddels nog combimagnetrons waren die beter uit tests waren gekomen.
Na veel zoeken en reviews lezen kwam ik toch bij deze terecht.
Ben er super blij mee.
Makkelijk in gebruik.
Doet echt wat hij doen moet.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Heerlijk stokbrood

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 23-02-2022

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn te lezen dat u na enig 'speurwerk' uitgekomen bent bij de combimagnetron van ETNA. Deze makkelijk in gebruik is, doet wat hij moet doen en u er super blij mee bent. Veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

iKlompje 11-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Betaalbare kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

8,0
Eindelijk een apparaat waar door engineers goed over is nagedacht. De bediening is erg eenvoudig, zonder overbodige menuknoppen die je toch (bijna) nooit gebruikt. En als je wel menus wil gebruiken, dan is die optie er ook. Op de website van ETNA (ATAG) kun je het apparaat gratis registreren voor 5 jaar garantie. Tot nu toe zeer tevreden.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Strak design
  • RVS
  • Warmt snel op (Hete lucht)

Minpunten

  • Weinig accessoires (alleen een rooster)
  • RVS iets lastiger schoon te houden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 13-01-2022

Beste iKlompje,
Bedankt voor uw review. Fijn te lezen dat u zo tevreden bent over het strakke design, makkelijke bediening en het snelle opwarmen van deze combimagnetron.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

p**i@g**l.com 31-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig apparaat, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

9,0
Geweldig degelijk apparaat. Grill en hete lucht oven werken perfect. Mooi design.

Pluspunten

  • Design
  • Grill
  • Groot
  • Veel functies

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Officiele reactie van Atag 04-01-2022

Beste heer/mevrouw,

Wat leuk dat je de moeite hebt genomen om deze mooie review te plaatsen. Hartelijk dank hiervoor. Fijn om te lezen dat de ECM243RVS aan alle wensen voldoet.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

j**n@t**j.nl 31-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop en 5 jaar garantie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

9,0
Mooie nette magnetron die doet wat er gevraagd word eenvoudige bediening
temperatuur gaat zelfs hoger dan aangegeven

Pluspunten

  • hoge temperatuur
  • eenvoudige bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 04-01-2022

Beste heer/mevrouw,

Het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent over de ECM243RVS en onze garantievoorwaarden. Bedankt voor deze positieve feedback.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

g**n@g**l.com 23-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Algemene score

10,0
Fantastic device, works like advertisements say will recommend . Fast delivery, easy user manual . First time I tried ETNA

Minpunten

  • Nil
  • Nil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 31-12-2021

Dear sir / Madam,
Thank you for taking the time to post this positive review. Glad you are so satisfied with the ECM243RVS.

We hope you enjoy your purchase.

Sincerely, Femke
Webcare team ETNA

Reageer

Faaij76@gmail.com 01-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden de broodjes zijn echt heerlijk die er uit komen . Echt een feestje.
Onze oude magnetron was kapot gegaan en toen viel ons oog hierop tot nu toe echt tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 02-11-2021

Beste heer/mevrouw,

Leuk om te lezen dat jullie voor de ECM243RVS van ETNA hebben gekozen en dat deze ook aan jullie verwachting voldoet. Bedankt voor de enthousiaste review met mooie reviewscore.

Wij wensen jullie nog vele heerlijke broodjes/feestjes toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

s**n@z**t.nl 13-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ETNA ECM243 RVS, een top product !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

10,0
De ECM243RVS is kort geleden in de plaats gekomen van hetzelfde type combimagnetron die ik meer dan 10 jaar lang met heel veel plezier en zonder ook maar één mankement heb gebruikt. Ook het nieuwe apparaat doet fantastisch zijn werk en ben er dan ook heel blij mee. De prijs die ik voor dit kwaliteitsproduct heb betaald, het is haast niet te geloven, zo weinig !

Pluspunten

  • heel eenvoudige bediening en gemak
  • een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 14-10-2021

Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie, positieve review. Dit is waar we het voor doen, producten ontwikkelen voor consumenten waar men blij van wordt. Wij wensen u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Alice Webcareteam ETNA

Reageer

AC 15-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede magnetron met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

9,0
Gisteren heb ik hem voor het eerst gebruikt, hij is vrij makkelijk in gebruik en met veel mogelijkheden.
En uiteraard een mooi design, ik ben er tevreden mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 16-09-2021

Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor uw review. Wij vinden het fijn om te lezen dat deze combimagnetron ECM243RVS van ETNA aan uw verwachtingen voldoet. Veel plezier gewenst met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Alice Webcareteam ETNA

Reageer

Anneke 09-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer lang meegaand apparaat

Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

9,0
Ik heb net dezelfde gekocht weer..oude was nu echt op..12 jaar geleden deze ook aangeschaft en dat beviel prima. Dus voor zekerheid gegaan en dezelfde weer gekocht !

Pluspunten

  • Betrouwbaarheid
  • mooie uitstraling
  • extra garantie

Minpunten

  • gewicht en afmeting. beetje groot

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 10-03-2021

Beste Anneke,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. Wat leuk te lezen dat je voor dezelfde combimagnetron van ons merk hebt gekozen. We wensen je dan ook weer veel en lang plezier van deze aankoop.

Groet Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer

Prima magnetron 12-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima magnetron en nog mooi ook

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

9,0
Deze magnetron doet alles wat het belooft en is ook nog simpel te bedienen. Het is een mooi roestvrij stalen apparaat met veel mogelijkheden; magnetron, hetelucht met en zonder voorverwarmen, grill, combinatie koken en ontdooien.
Deze magnetron heb ik pas vandaag ontvangen, maar een eerdere gelijke versie heb ik langere tijd gebruikt tot deze met zoon meeging naar zijn woning.

Pluspunten

  • simpele bediening
  • mooi

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 14-01-2021

Hallo,

Ik wil je hartelijk danken dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen en voor het vertrouwen die je hebt laten blijken door wederom te kiezen voor ETNA apparatuur. Je zoon weet wel wat hij meeneemt! Veel gemak van je combimagnetron .

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

Sandra 06-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte Combimagnetron tegen een schappelijke prijs!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

9,0
Ik had al eerder een Etna die helaas na jaren intensief gebruik vervangen moest worden, daarom weer dezelfde gekozen! Schappelijk geprijsd voor wat je er voor terug krijgt! Ik doe er alles mee of het nou een cake is, een kippetje, een ovenschotel of simpelweg iets opwarmen of ontdooien. Zeer te vreden met de prijs kwaliteit verhouding. Duidelijk bedieningspaneel in het Nederlands.

Pluspunten

  • prijs kwaliteit verhouding
  • gemakkelijke bediening in het Nederlands
  • gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 09-11-2020

Beste Sandra,

Bedankt voor je mooie beoordeling en score. Hier zijn we erg blij mee en vinden het fijn dat je zo tevreden met met de prijs/kwaliteit verhouden. Wij wensen je nog vele jaren plezier met deze aankoop.

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

Fr. Berkhout 11-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ik word blij van onze combimagnetron.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

10,0
Ziet er heel mooi uit. Supereenvoudige en intuïtieve bediening. Een juweeltje op onze koelkast, Ik beveel dit produkt aan

Pluspunten

  • mogelijkheden uitstekend
  • uitstekend bedieningsgemak

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 12-10-2020

Beste heer/mevrouw Berkhout,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. Met deze cijfers heb ik er niets aan te te voegen ;-)

Fijn dat u zo tevreden bent, daar doen we het voor.
Veel plezier van deze mooie combimagnetron.

Groet, Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer

Toon meer reviews