Inventum MN207S

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 42 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum MN207S op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

marcel 30-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

knetteren en brand

Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

1,0
1 ste was na 3 maanden kapot begon te knetteren terug naar winkel duurde 2 maanden zelf maar gebeld waar hij bleef kreeg ik een nieuwe mee
1 jaar in gebruik begon het zelfde weer knetteren als een gek en jawel vloog in brand binnen in
wat een K*T apparaat
2 splinter nieuwe magnetrons kapot in nog geen 2 jaar slecht slecht slecht

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Iris 23-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne magnetron met duidelijke en goed bereikbare functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

9,0
Voor in mijn studio zocht ik naast mijn oven nog een eenvoudige magnetron. Een combimagnetron is veel duurder en niet mijn ding, maar deze compacte magnetron met uitgebreide basisfuncties is precies wat ik zocht. De magnetron ziet er netjes uit en de verticale handgreep aan de deur vind ik prettig. De magnetron is niet verschrikkelijk veel groter dan de binnenruimte. De basisfuncties zoals instellen van vermogen/tijd en ontdooien zijn makkelijk bereikbaar onder de duidelijk gelabelde knoppen zonder onhandige symbooltjes en de extra programma's zijn ook goed bereikbaar, zeker na het bekijken van de duidelijke, summiere handleiding. Een leuke toevoeging vind ik het kunnen bekijken van de klok tijdens het gebruik van de magnetron. Het enige wat ik zou kunnen aanmerken is dat het weergeven van het vermogen niet in Watt, maar in percentage van het maximale vermogen is. Dit heb ik niet eerder gezien P100 komt dus overeen met 800W en P30 met 240W, bijvoorbeeld. Dit is voor mij verder geen enkel probleem, maar vond ik wel even apart. Al met al ben ik heel blij met deze magnetron

Pluspunten

  • Basisfuncties goed bereikbaar
  • Makkelijke bediening
  • Geen onnodige of onduidelijke knoppen
  • Mooi en strak vormgegeven, niet onnodig groot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

nevrs 27-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Hij zit goed uit makkelijk en compact. Hij is makkelijk schoon te maken en bovendien gebruik vriendelijk ook ben heel blij

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Travelnaut 31-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Als een fabrikant 5 jaar garantie geeft op haar producten hoef ik niet lang na te denken over de aanschaf. Mooi apparaat, goed en degelijk afgewerkt. Goed schoon te houden. Erg simpel te bedienen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter H 31-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, doet wat een magnetron moet doen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

9,0
Een mooi design, eenvoudig te bedienen, handige voorkeuze mogelijkheden met 2 ontdooistanden en voordelig geprijsd.

Pluspunten

  • design
  • mogelijkheden
  • prijs
  • makkelijk te reinigen

Minpunten

  • vermogen word in % aangegeven ipv watt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 24-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Magnetron MN207S

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

9,0
Mooi apparaat, doet wat het moet doen, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een simpele bediening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub 22-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Inventum MN207S: Bovenin warm, onderin koud

Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

1,0
In mijn koffie verkeerd zijn de melkeiwitten bovenin verbrand terwijl de koffie onderin het glas nog te koud is om te drinken. Ik heb dit probleem met mijn vorige magnetrons eenvoudig kunnen tegengaan door de koffie op een lager vermogen langer te verwarmen. Met dit apparaat is dit geen remedie. Nog meer poespas, als gebruikmaking van een lepel in het glas en het plaatsen van het glas uit het midden, het verwarmingsproces te onderbreken en de koffie uit de magnetron te halen en te roeren om daarna het proces nogmaals uit te voeren, lossen mijn ontevredenheid niet op.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Van Hoewijk 22-05-2015
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

9,5
compacte magnetron, grijze kleur, pas in iedere keuken.
prima prijs/kwaliteit.
makkelijk te bedienen, redelikk stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leendert den Uijl 06-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer mooi afgewerkt en degelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

9,0
zeer goed produckt en de naam inventum staat voor goede kwalitijd .
5 jaar garantie zegt al genoeg!
voldoet heel goed en niet duur.

Pluspunten

  • mooi afgewerkt
  • eenvoudig in gebruik
  • neemt niet veel ruimte in

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CvdG 24-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte, simpele, fijne magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

9,0
Wij wilden graag een compacte, nette en goedkope magnetron. Daarbij moesten onze borden erin passen en er verlichting in zitten.

Maar het belangrijkste waar wij op selecteerde was simpele instellingen. Geen poespas, weinig knoppen. Gewoon opwarmen en ontdooien.

Alles wat je nodig hebt in een magnetron. Zeer tevreden.

Pluspunten

  • compact
  • simpele instellingen
  • verlichting
  • prijs
  • formaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karin 23-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

8,0
Mooi uiterlijk , handig in het gebruik. Omdat de binnen kant donker is had het lampje meer licht mogen geven.

Pluspunten

  • handige bediening
  • mooi uiterlijk

Minpunten

  • lampje geeft weinig licht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees van Vuure 22-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Magnetron MN207S

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

10,0
Een mooi kleine magnetron , had eerst één staan die bijna twee keer zo groot was .
Voldoet aan alle voorwaarden en zeer makkelijk te bedienen .
Er zit tevens een ontdooistand op , en dat is ook een pluspunt .
Zeker een aanrader voor één of twee persoons huishouden

Pluspunten

  • ontdooistand
  • voorgeprogrammeerde menu's
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • nog niet ondervonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad 12-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

9,0
Vind het een mooie stevige uitziende magnetron,staat chique in de keuken, het formaat is voor ons precies goed 20 liter inhoud,en we hebben ook nog gekeken of de binnenkant van emaillen was.
Want onze vorige magnetron ging met een gelakte binnenkant aardig roesten,en de menu's zijn ook makkelijk om te bedienen.
En er zit een goede Nederlandse gebruiksaanwijzing bij,en de prijs viel ook nog mee,de tijd zal het leren hoe hij blijft werken,nu pas een paar dagen in bezit.
Maar geen spijt van dat we voor deze hebben gekozen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cem Koca 11-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

8,0
Ik vind het een mooi magnetron. Voor deze magnetrongekozen omdat het in een goede prijs/kwaliteit ligt. Met 8 voorgeprogrammeerde programma's is er een ruime keuze. Mooi design en duidelijk display.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jani09 05-01-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Compact, veel mogelijkheden, duurzaam.

Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

9,0
Ik gebruik de magnetron Inventum MN2075 nu al langer dan 6 maanden en het bevalt me uitstekend. De magnetron is compact en ideaal voor een klein huishouden. Het verwarmt eten en dranken heel snel, zonder te verprutsen. Het is duurzaam in gebruik. Ik vind ook dat het niet snel vies wordt en makkelijk van binnen te reinigen is. Het duurt ook best lang voordat de magnetron nare geurtjes krijgt. Je kan het voor veel programma's gebruiken, zelfs met een aparte ontdooifunctie.

Pluspunten

  • veel programma's
  • duurzaam in gebruik
  • compact
  • veelzijdig
  • binnenkant is makkelijk te reinigen

Minpunten

  • buitenkant mag wat steviger zijn
  • knopjes een beetje ingewikkeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Bernard 11-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie compacte vormgegeven Magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

10,0
Magnetron zonder poespas, duidelijk makkelijk te bedienen en mooi vormgegeven. Voor elke leeftijd goed te bedienen, makkelijk goed te open en sluiten deur.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Compact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Familie Van de Schoot 27-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Volwaardige magnetron voor mooie prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

9,0
Degelijke magnetron voor een mooie prijs. Ik was op zoek naar een magnetron voor ontdooien en opwarmen. Deze magnetron voldoet meer dan aan mijn verwachtingen.

Pluspunten

  • Degelijk materiaal
  • Makkelijk in gebruik, duidelijke handleiding

Minpunten

  • Korte snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Raver 09-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

10,0
Super gemakkelijk in gebruik. Gebruiksaanwijzing zeer duidelijk
Prijs/kwaliteit zeker oké.
Design discreet en eenvoudig

Pluspunten

  • prijs
  • gemakkelijk gebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Corrie uit Gemert 31-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Precies de solo magnetron (Inventum MN207S) die we zochten.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

10,0
Compacte solo magnetron, klein en krachtig met zijn 800 watt.
Makkelijk in gebruik, geen onnodige toeters en bellen.
Fijn in onderhoud.

Pluspunten

  • compact
  • makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ria 06-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie magnetron

Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

8,0
Omdat ik nog geen ervaring had met magnetrons had ik graag een duidelijker uitleg bij de handleiding gezien. De werking van de programma s zijn mij niet helemaal duidelijk. Mijn eerste indruk is dat het een degelijk apparaat is. Compact, maar uitstekend geschikt als je alleen of met z'n tweeën bent.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Eenvouding

Minpunten

  • Erg bescheiden handleiding

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews