Inventum MK750

Specificaties
Capaciteit (melkschuim)
200 ml
Kleuren
zwart, roestvrijstaal
Materiaal
kunststof, rvs
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum MK750 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joost 16-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum MK750

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK750

Algemene score

10,0
Super mooie melkopschuimer, opschuimertje is makkelijk te verwijderen. Eenvoudig schoon te maken enkel uitspoelen en klaar!

Pluspunten

  • schoonmaak
  • smaak

Minpunten

  • geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

UItstekende mooi en strak vormgegeven apparaat 08-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend werkende en strak vormgegeven melkopschuimer !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK750

Algemene score

9,0
Werkt zoals verwacht voor 3-4 koppen koffie tegelijk, handige keuze alleen melk warm maken en warm maken/opschuimen tegelijk. Voordeel: heel makkelijk schoon te maken ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leentje 11-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk en stille melkopschuimer.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK750

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijk en heel stil. De melk wordt goed warm en produceert een rijkelijk melkschuim. Is uit elkaar te halen voor reiniging en dus ook goed te onderhouden/reinigen. capaciteit voor 6 kopjes per keer.

Pluspunten

  • stil
  • makkelijk in gebruik
  • makkelijk te reinigen/afneembare melkkan heeft
  • wordt goed warm/heerlijk schuim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 10-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere cappuccino

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK750

Algemene score

9,0
Super apparaat, goed stevig schuim die prima van temperatuur is in korte tijd klaar. Een echte aanrader.

Pluspunten

  • Stevig schuim
  • Snel klaar
  • Goede temperatuur
  • Grote inhoud
  • Makkelijk te reinigen door afneembare kan

Minpunten

  • Beetje moeilijk vast te houden bij uitschenken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerdien 28-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inventum melkschuimer (magenetische aandrijving, TOP)

Geschreven voor: Inventum MK750

Algemene score

10,0
Ik koos deze schuimer in eerste instantie voor de mooie capaciteit grote van 6 kopjes. bij andere modellen moest je de schuimer eerst schoonmaken voor je het volgende kopje melk kon schuimen, ideaal deze grote inhoud. Ook de magnetische aandrijving werkt prettig. Soms kwam er nog wel een spoelwater in de elektronische plaat van de andere schuimers, bij deze geen last van. de kan mag volledig onder de kraan en de motor blijft op zń droge plekkie staan!

Pluspunten

  • 6 kopjes zonder tussendoor te moeten vullen
  • tussendoor de kan niet spoelen, grote capacitiet
  • de motor,aandrijving kan droog blijven
  • alleen de kan spoel je af,elektro blijft droog
  • mooie uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Laura Ratté 23-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Melopschuimer MK750

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK750

Algemene score

10,0
Praktische in gebruik, makkelijk schoon te maken en mooie modern design
Goede prijs/kwaliteit verhouding en perfect schuim.
Na meerdere melkopschuimers getest te hebben is dit voor mij de winnaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floor Bonestroo 24-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Unieke melkopschuimer met onderscheidende eigenschappen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK750

Algemene score

9,0
Deze melkopschuimer onderscheidt zich van de grote massa melkopschuimers door het grote volume dat tegelijk verwarmd en/of opgeschuimd kan worden. Daarnaast is ook de afneembare melkkan erg praktisch voor zowel het inschenken van de melk als het schoonmaken van de kan.
Verder functioneert de melkopschuimer goed, zoals je mag verwachten van een inventum en is het design mooi strak.

Pluspunten

  • Afneembare melkkan
  • Grote volume dat is op te schuimen of verwarmen

Minpunten

  • Opwarmtijd misschien iets langer dan verwacht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Leendert 20-07-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Uitermate slecht apparaat

Geschreven voor: Inventum MK750

Algemene score

1,0
Op geen enkele wijze krijg ik melkschuim in dit apparaat en daarvoor had ik deze gekocht. Het ziet er mooi uit, maar daar is ook alles mee gezegd.

==================================
Review van 01-04-2019

Voldoet zeker niet aan de verwachting. Geen goede schuim, eigenlijk praktisch geen schuim. Geprobeerd met verschillende soorten elk. Resultaat bleef slecht. Spijt van deze aankoop.

Pluspunten

  • Mooi apparaaat

Minpunten

  • Geen opgeschuimde melk

Review criteria:

Slecht
Goed
Slecht

Reageer

Leendert 01-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Geschreven voor: Inventum MK750

Algemene score

2,0
Voldoet zeker niet aan de verwachting. Geen goede schuim, eigenlijk praktisch geen schuim. Geprobeerd met verschillende soorten elk. Resultaat bleef slecht. Spijt van deze aankoop.

Pluspunten

  • Mooi design

Minpunten

  • Slecht of geen schuim
  • Voldoet totaal niet

Review criteria:

Slecht
Uitstekend

Reageer

Elle 27-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fraai design, handig in gebruik, zowel warm als koud lekker!

Geschreven voor: Inventum MK750

Algemene score

8,0
Erg makkelijk in gebruik, heerlijk dat je de melkkan kan afnemen om schoon te maken!! Lekker stevig schuim zowel warm als koud! Echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 09-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

waardeloze schuimkraag!!

Geschreven voor: Inventum MK750

Algemene score

2,0
Waar ik met mijn vorige Inventum opschuimer heel blij was (MK350) wilde ik een grote versie hebben zodat we in één keer voor 4 cappuccino's melk konden opschuimen. Dat is namelijk wat Inventum beloofd bij de MK750. Wat een teleurstelling zeg!! het is een waardeloze schuimlaag en toen ik bij Alternate, waar ik het product gekocht had, aangaf de aankoop ongedaan te willen maken om genoemde reden, kreeg ik geen gehoor. Daarna heb ik Inventum benaderd omdat zij aangeven dat je bij hen een omruilgarantie hebt, maar die sturen mij weer terug naar Alternate, kortom: Kijk dus uit! voor mij nooit meer Alternate en Inventum, helaas.....

Pluspunten

  • degelijke kwaliteit

Minpunten

  • maakt niet waar wat het beloofd
  • slechte service Alterante en Inventum

Review criteria:

Slecht
Uitstekend

Reageer