Inventum MK351

Best Reviewed mrt 2019 Inventum MK351
Best Reviewed - maart 2019
Specificaties
Capaciteit (melkschuim)
240 ml
Antikleeflaag
Ja
Kleuren
wit, roestvrijstaal

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 24 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum MK351 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lakei 16-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Melkschuimlaag maken gelijk aan een van een professionele Barista

Geschreven voor: Inventum MK351

Algemene score

10,0
Makkelijk in gebruik.
Perfecte schuimlaag in een oogwenk.
Makkelijk te reinigen.
Lage aanschafprijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merel 17-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Koekt aan

Geschreven voor: Inventum MK351

Algemene score

4,0
Deze opschuimer gekocht na het lezen van onderstaande lovende reviews. Echter al bij het eerste gebruik bakt de melk helemaal aan! De coating werkt dus niet goed en schoonmaken is absoluut niet gemakkelijk. Ik stuur hem ontevreden terug. Het schuim is wel prima.

Pluspunten

  • Goed schuim

Minpunten

  • Koekt aan

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Peter 02-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Heerlijk melkschuim met 2 jaar garantie voor een habbekrats

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK351

Algemene score

10,0
Proef op de som genomen..maakt van 115ml koude biologische halfvolle melk een volle kan warm melkschuim in 1min 29 sec (slaat dan automatisch af omdat de juiste temperatuur bereikt is), goed voor minimaal 2 goedgevulde heerlijke cappuccino's. Vrij geruisloos, makkelijk te bedienen, redelijk simpel design, pure functionaliteit dus, met 2 jaar garantie van Inventum. Schoonmaken met afwasborstel / doek goed te doen. Qua (huidige Blokker) prijs / kwaliteit de maximale score!

Pluspunten

  • werkt snel en greruisloos
  • prijs / kwaliteit
  • 2 jaar garantie

Minpunten

  • kan niet in vaatwasser
  • hogere uitgaven aan koffie ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

LindavV 07-06-2016
  • Product maand in bezit

Kookt over

Geschreven voor: Inventum MK351

Algemene score

1,0
Helaas de melk kookt over uit het apparaat.
Wanneer je de juiste hoeveelheid melk in het apparaat opschenkt zelf voor 1 kopje kookt het apparaat over de klanten service van Inventum vertelt je dan dat je de verkeerde melk gebruikt

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Iris 04-10-2019

Hoe voller de melk, hoe beter (en lekkerder) het schuimt, dus dat kan prima kloppen

Reageer

Inge 10-05-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Na een half jaar koud schuim

Geschreven voor: Inventum MK351

Algemene score

2,0
Ik heb een half jaar genoten van lekker warm schuim op mijn koffie. Ja, na gebruik koekte de melk wat aan aan de bodem, maar dat is eenvoudig te verwijderen. Van de ene op de andere dag wordt de melk niet meer goed en lang genoeg verwarmd. Gevolg is een zeer dun, haast waterig schuimlaagje, wat ook nog eens lauwwarm is. Mijn koffie is meteen afgekoeld na het opschenken. Ik ga dus maar terug met dit apparaat naar de winkel. Ben benieuwd of meer mensen deze klacht hebben.

Review criteria:

Goed
Goed
Inventum 13-05-2019

Beste Inge,

Wat vervelend om te horen! Waarschijnlijk is het verwarmingselement defect. Als je een melding maakt op https://www.inventum.eu/service-garantie/service-aanvraag-indienen/ lossen we het probleem graag voor je op.

Met vriendelijke groet,
team Inventum

Reageer

masinsist 17-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prijs/kwaliteit super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK351

Algemene score

8,0
na het vergelijken van diverse melkopschuimers bleek de MK351 qua prijs en kwaliteit de gunstigste. apparaat is handig in gebruik niet te groot geen blikvanger op de aanrecht. De capacino is heerlijk. Zeker omdat je de melk ook eerst kan opwarmen voor nog vollerschuim

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Neemt niet te veel ruimte in
  • De onderdelen makkelijk op te bergen in apparaat
  • Makkelijk schoonmaken

Minpunten

  • Jammer dat melk gedeelte niet los kan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Karel Paters 19-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wat een prulleding

Geschreven voor: Inventum MK351

Algemene score

4,0
Bij Inventum hebben ze niet naar de concurrentie gekeken en bij de Consumentenbond idem. Er kan weinig melk in. De merkstreepjes zijn nauwelijks zichtbaar. Door de schenktuit schuimt het al snel over (knoeiboel). De geschuimde melk is dun. Schoonmaken is niet makkelijk, er ontstaat een korrelige prut.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

bovy 30-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fluisterzachte ,snelle, goed schuim makende melkopschuimer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK351

Algemene score

10,0
dit is mijn eerste losse melkopschuimer meestal zat hij in de koffiemachine maar hij overtreft mijn verwachtingen , fluisterzacht, goed warm, heel snel mooi schuim, en ziet er ook nog eens prachtig uit

Pluspunten

  • stil
  • warm en mooi schuim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nelleke van Rosmalen 30-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een terechte winnaar beste koop januari 2019

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK351

Algemene score

10,0
Dit apparaat geeft een échte, warme en heerlijke dikke schuimlaag op je cappuccino.
Hij is makkelijk in onderhoud, direct met goed heet water afspoelen en hij is weer schoon.

Pluspunten

  • Stijlvol apparaat.
  • Makkelijke bediening.
  • Makkelijk schoon te krijgen.
  • Héérlijk schuim.
  • Lekker stil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian Hop 07-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact apparaat, makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK351

Algemene score

9,0
Super fijn compacte melkopschuimer. Werkt heel snel en is makkelijk te reinigen. De melk wordt perfect geschuimd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

lucia66 01-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi, klein, niet zware melkopschuimer

Geschreven voor: Inventum MK351

Algemene score

8,0
Goed ding. Perfecte prijs/ kwaliteit verhouding. Geeft goed schuim. Kan blijkbaar de meljk ook nog opwarmen.. Wat wil een koffie verslaafde nog meer?
Niks toch?

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Juffer 24-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prijs-Kwalitietverhouding is prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK351

Algemene score

8,0
Een lekker Hollands kopje koffie verkeerd voor een redelijke prijs. Apparaat doet het goed, als koffie doorgelopen is is de melk ook klaar.

Pluspunten

  • Prijs
  • Goed verwarmen

Minpunten

  • Niet in vaatwasser

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

José 30-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

simpel en snel een goede cappuccino

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK351

Algemene score

9,0
Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding voor een melkopschuimer. Makkelijk in gebruik en makkelijk schoon te maken. Kan ook melk opwarmen. Aanrader voor iedereen die ook thuis wil genieten van een goede flat white, cappuccino of latte!

Pluspunten

  • snel
  • goed melkschuim
  • goede prijs-kwaliteit
  • makkelijk in gebruik en onderhoud

Minpunten

  • niet bijzonder design

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Melkopschuimer MK351 17-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne melkopschuimer/verwarmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK351

Algemene score

10,0
Erg fijne melkopschuimer. Is snel klaar, zowel met melk opschuimen als met opwarmen. Opschuimen werkt het beste met volle melk. Eenvoudig schoon te houden door de anti-kleeflaag.
Heeft een mooi design waardoor deze leuk in de keuken staat.
Voor een niet al te dure prijs heb je een mooi & goedwerkende melk opschuimer/verwarmer.
Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Makkelijk afneembaar
  • Snel warm

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Katja 28-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Melkschuimer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK351

Algemene score

8,0
Gekocht bij Blokker, melk schuimt goed en vergeleken bij andere melkschuimers een goede prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Snel melk geschuimd

Minpunten

  • Geen andere kleur dan wit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Petra 25-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super fijn deze melkopschuimer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK351

Algemene score

10,0
Mijn partner en ik hebben beiden een maagverkleining gehad. Melkproducten zijn voor ons erg belangrijk. Met dit produkt kunnen we van een heerlijke cappuccino genieten of warme melk met bvb anijs. Een absolute aanrader!

Pluspunten

  • Handzaam
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 24-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Redelijke opschuimer

Geschreven voor: Inventum MK351

Algemene score

5,0
Zowel de melk als het schuim worden niet echt warm.
Wel makkelijk in gebruik en schoon te maken. Prijs/kwaliteit: op niveau.

Pluspunten

  • PRIJS
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Melk niet echt warm
  • Ook schuim wordt niet echt warm

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

daniel 06-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

veel lucht!

Geschreven voor: Inventum MK351

Algemene score

1,0
mis ik iets? ding is waardeloos. ontzettend veel lucht in de melk. klop me gek om er wat van te maken.
terug naar handmatig opschuimen..

Reageer

Kirsten 01-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte melkopschuimer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK351

Algemene score

9,0
Dankzij deze mooie Inventum melkopschuimer kan ik eindelijk ook thuis genieten van mijn cappuccino met havermelk (ja ook dat schuimt prima als je de juiste hebt!). Nog niet met gewone melk geprobeerd, maar dat zal zeker ook ongetwijfeld heel goed uitpakken. Opwarmen gaat ook prima! Hij is makkelijk schoon te maken en maakt nauwelijks geluid. Kortom: super apparaat voor een goede prijs!

Pluspunten

  • goede prijs-kwaliteit verhouding
  • makkelijk schoon te maken
  • stevige schuim
  • mooi ontwerp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan de Vries Lentsch 01-12-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Giftige teflon antiaanbaklaag laat los binnen een jaar

Geschreven voor: Inventum MK351

Algemene score

3,0
Dit product werkt goed. Hij schuimt uitstekend op. Ik heb hem iets meer dan een jaar en wij gebruiken hem niet heel erg vaak. Eigenlijk alleen als mijn vriendin bij mij is in het weekend. Wat ik nu zie al enige tijd is dat de antiaanbaklaag op verschillende plekken heeft losgelaten. Dat is meestal teflon en heel erg giftig. Dat hebben mijn vriendin en ik dus binnen gekregen. Wij wassen hem altijd af met alleen water en de plastic afwasborstel zonder scherpe voorwerpen. Dat zou dus niet mogen gebeuren. Daarom een heel slecht oordeel. Zo een giftige laag mag niet na een jaar met matig gebruik in je koffie belandden.

Pluspunten

  • Maakt mooi schuim

Minpunten

  • Laat sterk giftige teflon in je koffie komen.

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

Toon meer reviews