De'Longhi DEX216F

Best Reviewed 2 keer jan 2020 De'Longhi DEX216F
Best Reviewed - januari 2020
Beste deals -1% prijsdaling
Specificaties
Ontvochtiging
14 liter per 24 uur bij 32°C/ 80% R.V.
Aantal snelheden
4
Tankinhoud
2 liter
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi DEX216F op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Elvin 27-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil, doet wat ie moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX216F

Algemene score

8,0
Redelijk stil. Gebruik hem in slaap-/badkamer. Doet wat ie moet doen. Had binnen paar uur al liters onttrokken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tevreden consument 16-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super effectief

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX216F

Algemene score

10,0
Deze ontvochtiger van De'Longhi werkt perfect! Het apparaat doet wat het belooft.
Echt waar voor je geld.

Pluspunten

  • Goede ontvochtiging
  • Stil
  • Mooi design
  • Handige knop voor was drogen
  • Compact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 09-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Dex216f

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX216F

Algemene score

9,0
Apparaat werk echt super. Binnen een mum van tijd de. Luchtvochtigheid in de kelder omlaag gehaald van 85% naar 60%! Aanrader.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gizmo2016 09-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

DEX216F

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX216F

Algemene score

9,0
Product werkt zoals je van De’Longhi mag verwachten. Goede prijskwaliteit verhouding. Verbruik is 180-200 watt wanneer deze volop bezig is en produceert ook wel enig geluid (niet storend). In de waakmodus - gaat het apparaat automatisch in wanneer de ingestelde luchtvochtigheid is bereikt - is het verbruik rond de 2 watt en is deze bijna niet hoorbaar.
Al met al zeer tevreden!

Pluspunten

  • Doet uitstekend waar die voor bedoeld is
  • Wateropvang bak is handzaam
  • Automatische spaarstand bij ingestelde luchtvcht

Minpunten

  • Energievreter bij lange gebruiksduur

Review criteria:

Slecht
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

angela_online 06-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede vochtvanger

Geschreven voor: De'Longhi DEX216F

Algemene score

9,0
Werkt zoals verwacht. Binnen paar uur tijd heel wat vocht opgevangen. Hoeft dagelijks amper een uurtje aan.

Pluspunten

  • betrouwbaar
  • veel vocht opvangen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 03-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prettige snelle ontvochtiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX216F

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor dit product na een zoektocht op internet. De reviews zijn vrijwel allemaal lovend. Ook heb ik een sterk gevoel van kwaliteit bij het merk De'Longhi.

Pluspunten

  • Snelle werking
  • Design

Minpunten

  • Geluidsniveau op hoogste snelheid
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jolanda 30-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed luchtontvochtiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX216F

Algemene score

8,0
Werkt precies zoals omschreven, haalt snel veel vocht uit de ruimte. Reservoir had groter gekund, maar dit kan opgevangen worden door de afvoer.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

T 24-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lijkt goed te werken!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX216F

Algemene score

8,0
Product bevalt tot nu toe goed, maakt wel wat lawaai. Maar voor wat hoort wat. Kijken hoe die bevalt in de komende tijd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 22-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil, werkt effectief

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX216F

Algemene score

8,0
Stil, helaas een klein waterreservoir voor zijn capacteit, maar er is voor grotere hoeveelheden de afvoerleiding. Onze schuur met deels 100% luchtvochtigheid wen natte spullen, was in no time droog.

Pluspunten

  • Stil
  • Afvoerleiding
  • Hoge capaciteit

Minpunten

  • Klein waterreservoir

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Jeroen 17-05-2020

Nog steeds tevreden over het apparaat, maar niet tevreden over De"Longhi. Bij deze aankoop was de deal dat ik voor een review hier een weerstation zou krijgen. Door een onduidelijke beschrijving van de procedure is er een streepjescode verloren gegaan. Zonder de hardcopy van die streepjescode geen weerstation. Foto was niet voldoende. Best begrijpelijk, maar dan moet er een duidelijke omschrijving zijn van de procedure. Het weerstation vind ik niet zo belangrijk, maar het vertrouwen in De'Longhi is meteen verdwenen. Ik hoop maar dat dit apparaat heel blijft. Ik zal het merk iig nooit meer kopen.

Reageer

Dekkers 04-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

geruisloos

Geschreven voor: De'Longhi DEX216F

Algemene score

8,0
in een droogruimte is het steeds nt en daarom besloten een luchtontvochtiger te kopen. Werkt na evredenheid

Pluspunten

  • geruisloos

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 28-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX216F

Algemene score

10,0
gekocht omdat woonkamer vaak vochtig is. goed apparaat. haalt behoorlijk wat vocht uit de lucht en is stiller dan verwacht.

Pluspunten

  • geluid
  • slaat af indien ingestelde waarde is bereikt
  • instelbaar op diverse standen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Joost 17-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Werkt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX216F

Algemene score

8,0
Werkt precies zoals omschreven, haalt snel veel vocht uit de ruimte. Reservoir had groter gekund, maar dit kan opgevangen worden door de afvoer.

Pluspunten

  • Doet het goed
  • Is erg stil en snel

Minpunten

  • Klein waterreservoir

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wout 30-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi klein apparaat, werkt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX216F

Algemene score

8,0
Mooi klein apparaat. Werkt goed. Vooral 's nachts zijn werk laten doen. Zit een compressor in en dat zorgt voor geluid.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ErickdeNoorman 21-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De'Longhi DEX216F

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX216F

Algemene score

10,0
Wij zijn niet zo lang geleden verhuisd naar een leuke benedenwoning maar waar het in sommige vertrekken zeer vochtig is door allerlei omstandigheden. In de slaapkamer stijgt de luchtvochtigheid geregeld tot boven de 85% met als gevolg schimmelvorming, een klam bed en klamme kleding in de kasten. Goed ventileren en zelfs met het permanente afzuigsysteem aan hielp nauwelijks de vochtigheid omlaag te brengen. Een paar weken geleden een De'Longi DEX216F gekocht. Wat een geweldig apparaat is dit. Verbazingwekkend hoeveel vocht er uit de lucht wordt gehaald als het apparaat dagelijks 2 á 3 uur in bedrijf is. De luchtvochtigheid is met ca. 20% gedaald en schommelt nu tussen de 55 en 65%. Het beddengoed en kleding is droog en zijn ook ademhalingsproblemen voorbij. 's Nachts zetten we het apparaat niet aan want hij is niet geruisloos. Voor de rest, een regelrechte aanrader.

Pluspunten

  • doet wat ie moet doen
  • mooi ontwerp
  • makkelijk verplaatsbaar
  • reservoir makkelijk te legen
  • kregen een weerstation kado, leuk

Minpunten

  • niet helemaal muisstil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Erik 18-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top Product , stil en prima werking

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DEX216F

Algemene score

8,0
Product aangeschaft voor bovenverdieping jaren dertig huis, geen condens meer op de muren en in een week tijd al 6 liter water opgevangen.

Pluspunten

  • Stil
  • Doet z'n werk prima
  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer