Remington AS8606

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington AS8606 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

remington reviewer 13-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

werkt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8606

Algemene score

8,0
het product werkt goed en is van goede kwaliteit. ik heb het nu 1 week en ben er blij mee, het draait ook niet te snel en warmt goed op. het heeft ook verschillende temperatuurstaden dit is zeer handig.

Pluspunten

  • temperatuur
  • borstels

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Laura 10-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8606

Algemene score

8,0
Super kwaliteit. Doet wat die moet doen! Krullen, stijlen, volume, drogen. Wel uitkijken met de stukken verwisselen want die kunnen erg heet zijn...

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Fane 03-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijskwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8606

Algemene score

8,0
Ikzelf maakte al gebruik van de stijltang van het merk Remmington. Hiervan was ik al reeds zeer tevreden. Aangezien ik tevreden was, sprak het merk me aan om dus een tweede product te kopen van Remmington. Dit leuke set bevatte verschillende mogelijkheden om je haar terug wat volume te geven en daarom kocht ik deze aangezien de prijs echt heel erg schappelijk was.
De verschillende opzetstukken zijn zeer handig in gebruik en dus makkelijk hanteerbaar. Ikzelf beschadig mijn haar minder aangezien dit via een haardroger werkt en geen rechtstreekse warmte. Mijn haar was glanzend, volumineus en glad na gebruik van dit set. In nog geen 20minuten tijd kan je 3 opzetstukken gebruiken! Geweldig toch? Als je niet veel tijd wil spenderen voor de spiegel is dit zeker en vast een goede aankoop!

Pluspunten

  • handig in gebruik
  • lange kabel

Minpunten

  • opzetstukken kunnen warm worden bij afhalen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Claudje 01-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ligt super in de hand.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8606

Algemene score

7,0
Wat een fijne vriendin is de draaiborstel voor mij.
Mijn haar heeft volume. En pluist niet
Heerlijke aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Banken 28-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington AS8606

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8606

Algemene score

10,0
Beste product ever! De föhn geeft volume en mijn krullen blijven zitten. GEWELDIG! Ik beveel de föhn iedereen aan!!!!!!!!

Pluspunten

  • volume
  • minder pluis

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rudy 17-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Past perfect in de hand.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8606

Algemene score

9,0
De roterende borstel zorgt er echt voor dat je haar mooi in model komt te zitten terwijl je het droogt.

Pluspunten

  • Goede handgreep
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kadriye2020 01-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

te groot in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8606

Algemene score

7,0
ik merkte op dat het een groot artikel is. Persoonlijk vind ik een kleinere krultang of straightner fijner in de hand liggen. De tang wordt ook warm, waardoor het moeilijker is om tussendoor te verwisselen.
De reistas is wel handig, je hebt alles bij de hand.
Mijn dochter van 14 daarentegen vond het een hele fijne föhn. Ze was sneller klaar met haar kapsel.

Pluspunten

  • föhnt goed
  • snoerlengte
  • meedraaiende snoer

Minpunten

  • te groot in de hand
  • wordt warm

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

Vanessa 28-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote ronde borstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8606

Algemene score

8,0
Fohn met verschillende hulpstukken voor je mooie glanzende haren.
Je haren zien en mooi en glad uit na gebruik.
Ff een handigheid erin krijgen, maar zeker tevreden.

Pluspunten

  • Grote ronde borstel
  • Veel hulpstukken

Minpunten

  • Wordt warm
  • Roterende borstel draait snel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mirjam68 28-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Ideaal voor onhandelbaar haar!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8606

Algemene score

10,0
Met een normale stijltang ben ik algauw een halfuur bezig om mijn onhandelbare haar een beetje handelbaarder te krijgen. Maar met deze roterende heteluchtborstel van Remington ben ik in een mum van tijd klaar. Het eindresultaaat is mooi glad en niet pluisig haar.

Pluspunten

  • Handige opbergtas
  • Lang snoer
  • Meerdere opzetstukken
  • Makkelijk te gebruiken
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johanna 23-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zo handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8606

Algemene score

8,0
Geweldige Krulborstel waarmee je een perfect kapsel creëert met vel volume. Zeker een aanrader als je je handen niet optimaal kunt gebruiken .

Pluspunten

  • Draaifunctie
  • Formaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fleur spoor 13-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fohn borstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8606

Algemene score

9,0
Fijn product het is alleen even oefenen omdat het uit zich zelf draait. Maar krijg er helen mooie krullen van. En krijgt het makkelijk stijl

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer