Sony MDR-V55 - Reviews

8,8 Lees 14 reviews
Specificaties
Draadloos
Nee
Model
over het hoofd
Klankkast
gesloten
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 13 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

eusspaan 01-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Fijne goed draagbare met helder geluid een goede weergave van een diepe bas, als je onder het dragen gebeld wordt is dat door de ingebouwde microfoon in plat snoer geen probleem, kortom fijne goed draagbare koptelefoon van Sony.

Review criteria:

Goed
Voldoende
mavala 14-04-2014 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,0
Ik heb deze hoofdtelefoon nu al een half jaar en wat een geweldig ding is het. Gebruik hem vooral op school en om films te kijken. Geweldige bass voor dubstep maar niet zo overheersend als de super overdreven beats bass. Mids zijn super in orde voor een hoofdtelefoon uit deze prijsklasse. Ook zijn de hoge tonen perfect. Het draagcomfort viel mij wat tegen maar is niet zo slecht dat ik hem niet zou kopen. Na een uur of twee beginnen mijn oren licht geïrriteerd te raken, al is dit geen probleem als je hem dan even afzet. Al met al een geweldige en ik denk de beste hoofdtelefoon in deze prijsklasse. Echt waar voor je geld ik zou hem zeer aanraden.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Anoniem 22-01-2014 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,0
Ik heb deze koptelefoon een half jaar geleden aangeschaft op deze site. En daar heb ik geen spijt van. De kwaliteit is nog steeds zo goed als toen ik m kocht en het geluid is ronduit geweldig. Door de zachte oorkussens is het dragen van deze koptelefoon ook geen straf, alleen gaat ie na een paar uur toch wel knellen. Verder ziet ie er gaaf uit, en heeft ie een lekkere bass.

Ik heb de Sony vergeleken met andere koptelefoons en deze kwam er verreweg het beste uit. Zelfs de Beats by dr Dre koptelefoon was minder goet dan dit. En dat voor een vijfde van de prijs!

Een aanrader?
Zeker!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
mjhartman 10-11-2013 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,0
Fijne koptelefoon in veel opzichten. Enkel nadeel is dat het kunststof, waarvan de koptelefoon gemaakt is, kraakt als je je hoofd beweegt. Als je beweegt terwijl je de koptelefoon draagt, hoor je dus gekraak en geknars van kunststof in je oor.

Review criteria:

Voldoende
Goed
IVI1CH4EL 06-07-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Draagcomfort:

De koptelefoon zit prima op mijn hoofd. Voelt niet zwaar aan, is goed in te stellen en klemt niet al te hard. Ik draag een bril, maar heb geen last van de koptelefoon. Daarnaast heb ik een kaalgeschoren hoofd en ook bovenop mijn hoofd ervaar ik geen last. 1 puntje aftrek omdat ie wel iets minder had mogen klemmen.

Vormgeving:

Niet zo strak als de welbekende Beats koptelefoons, maar wel een erg stoer uiterlijk. Daarnaast verkrijgbaar in 4 kleurencombinaties. Ik heb zelf de zwart/rode. Gewoon goed dus.

Geluidskwaliteit:

Na verschillende reviews te hebben gekeken en gelezen op internet waarbij de vergelijking werd gemaakt tussen de Sony MDR-V55 en de Beats by Dre Solo HD ben ik voor de Sony gegaan. 5 tientjes bij Bol.com en 15 euro cashback, dus ik heb voor 35 euro een prachtig stukje personal audio. Het geluid is in 1 woord fantastisch. Helder en goed gedefinieerd hoog en een strak en diep laag. En in al dat geweld blijven de middentonen zeer comfortabel. Ik luister voornamelijk muziek via mijn Galaxy S3 met PowerAmp en het klinkt allemaal geweldig. Of ik nu Mozart luister, Alter Bridge of Metallica, Bruno Mars of Adele. Het detail en de kwaliteit kun je je niet voorstellen voor deze prijs.

Veel reviews waren er al duidelijk over; je hoeft geen superdure (veel te dure?) Beats koptelefoon aan te schaffen om zowel qua uiterlijk als qua geluidskwaliteit een toppertje in huis te halen. Zeker met de huidige cashback actie is het een no-brainer. Aanschaffen dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jeltetegelaar 15-06-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Wat een geweldig koptelefoon zeg. Hij klinkt net of je bij een concert zit.
De koptelefoon heeft een geweldig bass, je hoort deze goede bass vooral bij hiphop en rap. Maar voor trance muziek is die ook geweldig, je hoort het verschil tussen lagen en hogen tonen ook goed.
Kortom een geweldig geluid.

De draagcomfort is ook goed.
Je kan makkelijk als een echte Dj de oordoppen alle kanten op draaien. De koptelefoon zit ook goed op oren, alleen na een tijdje luisteren krijg ik wel wat irritatie van je oren. Dit is wel een nadeel, maar miss went dit nog?

De vormgeving is ook erg mooi, hij ziet erg stoer uit en hij is ook gebouwd voor een Dj dus hij ziet zozo uit. Prachtig ding!!

Kortom als je op zoek bent een mooi koptelefoon met een geweldig bass en voor weinig geld, want tja 50 ongeveer is niet veel voor deze koptelefoon dan zou ik niet twijfelen om hem te kopen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
spykes22 07-04-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Wat een gewelig ding is dit! Ik heb een HTC met dr beats mogelijkheid icm met deze koptelefoon
Is het echt een gewelig ding. Zeker als je alleen die in ears gewend bent!
Mooie en goede geluids kwaliteit perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rbmeester 31-03-2013 Product maand in bezit

Algemene score

8,2
Na een aantal onderzoek gedaan naar verschillende hoofdtelefoons rond de 40-60 euro en daar kwam deze als beste prijs/kwaliteit uit de bus. Besteld bij Internetshop.nl besteld en was binnen een paar dagen binnen.

Goede bass en heldere klanken. Na een aantal uur dragen krijg je wel warme oren maar meestal draag ik de koptelefoon niet langer dan een uur. Stevige / robuuste hoofdtelefoon waar ik hoop nog een paar jaar plezier van te hebben!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
R0806 08-11-2012 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,0
Na een paar maanden in het bezit te zijn van deze hoofdtelefoon weer een review.

Wat draagcomfort betreft zit hij eerst lekker. Echter na een uur of meer begin ik het gevoel te krijgen dat hij behoorlijk knelt om de oren. Je oren worden rood en pijnlijk. Dus het comfort is van korte tijd. Even afzetten en op oordopjes overgaan en na een tijdje weer op helpt. Wat betreft de boog (die op je hoofd rust) die had wel wat meer vulling mogen hebben. Je voelt het harde materiaal er door heen. Vooral als je niet al te veel haar boven op je hoofd hebt voelt het hard en oncomfortabel aan. Vind ik een minpuntje.

Vormgeving nog steeds heel mooi. Aangezien Sony een beetje op de DJ-style heeft ingezet, gezien de draaibare oorschelpen, valt de hoofdtelefoon nog al groot uit. Vooral aan de zijkant steekt hij uit. Niet erg voor binnen in huis, maar voor buiten komt het toch niet zo stijlvol over. Maar dat is persoonlijk. Ik heb de rode variant. Dat rode op het zwart staat wel heel mooi. Het platte snoer is handig (raakt niet in de knoop)en ziet er gewoon heel mooi uit.

Geluidskwaliteit is schitterend. Vol geluid en een goede bass. Het is genieten om naar muziek te luisteren. Soms komt wordt de bass pas hoorbaar bij hogere volumes wat dan wel jammer is.

De oorschelpen zijn van de buitenkant van hard plastic en glimmend plastic. Verder voelt de hoofdtelefoon stevig aan en dat voelt goed.

Al met al een goede hoofdtelefoon met kwalitatief goed geluid,voor een schappelijke prijs!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Daniël.V 25-07-2012 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Ik heb de Sony MDR-V55 bestelt via Redcoon op een Maandagavond. De dag daarop kreeg ik netjes een mailtje van Redcoon dat mijn betaling was ontvangen en dat de order gereed zou worden gemaakt. Woensdag rond half 1 was het pakketje bezorgd met daarin mijn koptelefoon. Netjes verzorgd in een doosje met luchtzakjes.


Vormgeving ziet er prima uit, in het begin was het even wennen, omdat het verstellen van de Koptelefoon een beetje stroef ging verder zit de koptelefoon goed.

En nu zit ik heerlijk te luisteren naar 'Feel The Love' Met een Heerlijk bass aan mijn oren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
R0806 28-06-2012 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Een paar dagen in het bezit van deze mooie hoofdtelefoon! Heb de rode variant en kan wel zeggen dat het een schitterend design is! Oorschelpen zijn draaibaar wat de hoofdtelefoon ook voor DJ'en bruikbaar maakt. Hoogwaardige afwerking voor een schappelijke prijs.

Snoer is plat wat het in-de-knoop-raken voorkomt. Geluid is zeer mooi. Vooral de bass is aanwezig maar ook de middentonen komen zeer mooi en ruimtelijk over. Ik laat mijn, toch relatief goede, oordopjes in de kast nu ik deze heb! Kan verder weinig zeggen over de kwaliteit van het geluid omdat het mijn eerste hoofdtelefoon is en ik hem niet met een concurrent kan vergelijken, maar het klinkt geweldig!

Wat het draagcomfort betreft is het even wennen. Schelpen zijn zacht maar je gaat, zoals eerder vermeld, wel soort van zweten op je oren. Een ander nadeeltje is dat het omgevingsgeluid maar zeer minimaal gereduceerd wordt. Je kan je dus niet afzonderen in een drukke en lawaaierige treincoupé.

Kortom een zeer mooie hoofdtelefoon voor een goede prijs!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Sam Houdt Van Deze Koptelefoon 16-06-2012 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Ik heb deze koptelefoon nu een paar dagen en ik kan er eigenlijk alleen maar lovend over zijn. Ik wilde een hoofdtelefoon onder de 100 euro met een bas waar je u tegen zegt. Ook het uiterlijk vind ik belangrijk. Deze headphones is net nieuw en ik besloot om er voor te gaan na een paar reviews te hebben gelezen.

Ik luister vooral muziek met veel bas. Hardstyle, hardcore, drum&bass, rap enz. en daar is deze headphones perfect voor! Ik heb 'm vergeleken met de Beats Studio van een vriend van mij en de bas van de Sony is voller en zwaarder. De mids en highs van de Beats zijn dan wel weer wat meer aanwezig en wat zuiverder maar daar betaal je dan ook 200 euro meer voor... Ik hoor details in mijn muziek die ik nog niet eerder heb gehoord met deze hoofdtelefoon.

Qua design is hij top. Hij ziet er in het echt veel mooier uit dan op plaatjes en filmpjes op het internet. Hij is niet groot en log, eigenlijk de perfecte grootte als je de Beats Solo's te klein vind. Hij voelt zeer stevig aan en zit wat strak om de nek omdat hij behoorlijk compact is. Het draad is plat en dat voorkomt het in de knoop raken, dit is erg fijn en de rode leur is mooi.

Alleen heb ik wel wat aan te merken op het draagcomfort. De oorkussens zijn erg zacht alleen gaan ze na verloop van tijd (hangt van hetgeen af wat je aan het doen bent) nogal zweten. En ik weet niet of het nieuwigheid is maar ze gaan, omdat ze op de oren zitten en niet erover heen, na een uurtje of 2 behoorlijk knellen en dat doet een beetje zeer aan mijn oren. Nu zijn ze dan ook erg nieuw en heb ik nog nooit een on-ear koptelefoon gehad dus er bestaat een grote kans dat ik gewoon moet wennen en dat ze na verloop van tijd lekkerder gaan zitten voor langere perioden, dus hier kan ik niet echt heel objectief in zijn.

Conclusie
Prachtige stevige koptelefoon die er stoer en solide uitziet. Goed afgewerkt en een geluidskwaliteit waar je u tegen zegt. Heerlijke diepe bas (af en toe het gevoel dat je woofers in je oren hebt) en sprankelende mids en high's, alleen worden deze af en toe onderdrukt door de bas en worden ze dan wat minder scherp en sprankelend. Dit doet uiteindelijk totaal géén afbreuk aan de luister ervaring want voor 100 euro (adviesprijs, let wel) heb ik een hoofdtelefoon in huis gehaald die net zo goed, zo niet beter klinkt dan een Beats Studio én waar nog niet iedereen mee loopt. Aanrader voor alle bassheads onder ons.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
martyn1994 16-05-2012 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Ik heb deze headphones nu een paar dagen in mijn bezit en ik kan er alleen maar tevreden over zijn! Hij zit heel goed op je hoofd en past precies. Je kan hem op 10 standen zetten, dus je kan hem helemaal aanpassen. Zelfs als je een oor kwijt wil dan zet je een van de twee kanten op je hoofd en dan blijft hij gewoon staan. De kussentjes zijn ook erg lekker en je kan hem uren op je hoofd hebben zonder last te krijgen.
Ze zien er ook nog geweldig uit! Het heeft echt een stoer en dj-achtig uiterlijk en zelfs DJ's gebruiken deze headphones! Echter hadden ze de plug wel wat strakker mogen maken maar die ziet er verder ook prima uit. Qua geluid kan ik maar 1 ding zeggen. Ik heb nog nooit zo'n mooi geluid gehoord! Ze zijn beter dan de beats by dre want die heb ik ook gehoord. Ze zijn ook enorm stevig en flexibel! Je moet echt je best doen om deze kapot te krijgen.

Echt een aanrader voor iedereen! Je hoort muziek, zoals je nog nooit hebt gehoord. Elke beat komt veel meer binnen, echt geweldig! Zowel voor R&B, pop en hiphop als rock muziek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend