Cresta Care TH838

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Koortsthermometers

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 26 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Cresta Care TH838 op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

5,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Luonade 02-02-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Nauwkeurigheid

Geschreven voor: Cresta Care TH838

Algemene score

1,0
Wat je er mee wil verkrijgen is de juiste temperatuur maar dit wijkt 3 graden af dus geen aanrader . 34.2

Reageer

John1956 15-02-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Erg onnauwkeurig

Geschreven voor: Cresta Care TH838

Algemene score

1,0
Voelde me ziek, volgens deze thermometer 37,1. Omdat ik het niet kon geloven met andere thermometer (rectaal) gemeten...39.2.
Omdat ik in het verleden as l vaker twijfelde dit prul meteen weggedaan

Minpunten

  • Veel te onnauwkeurig dus ongeschikt

Reageer

Herman 04-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Koortsthermoemeter

Geschreven voor: Cresta Care TH838

Algemene score

10,0
Wij hebben deze koortsthermometer gekocht in september bij bol.com en zijn erg tevreden, thermometer doet wat hij moet doen. Als je de thermometer goed in het oor drukt en eventjes wacht ongeveer 5 seconden dan is de meeting zeer nauwkeurig. Ons arts was verbaasd toen we met onze dochter bij hem langs gingen omdat zij koorts had. De temperatuur was perfect gemeten zei hij.
DIt is een echte aanrader.

Pluspunten

  • prijs
  • nauwkeurigheid
  • simpel te gebruiken
  • hygienisch

Minpunten

  • nog niet gevonden

Reageer

Anouk 30-11-2018
  • Product gekocht

Simpel en goed

Geschreven voor: Cresta Care TH838

Algemene score

10,0
Wij hebben deze thermometer een paar weken geleden gekocht en zijn hier erg tevreden mee.
Hij is simpel te gebruiken, 5 seconden het inhouden en dan op de meet knop drukken en de metingen zijn vrij accuraat.
Mooi product !

Pluspunten

  • Prijs
  • Simpel
  • Accuraat

Minpunten

  • Geen

Reageer

Anna 29-11-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Koortsthermometer oor cresta

Geschreven voor: Cresta Care TH838

Algemene score

10,0
Wij gebruiken deze thermometer sinds september en zijn erg blij mij. Snelle meting en nauwkeurig. Wij gebruken deze in ons gezin met 2 tieners.
Zeker aan te bevelen en hij is ook erg goed geprijsd

Pluspunten

  • Snelheid
  • Nauwkeurig
  • Comfortabel
  • Hygenisch

Minpunten

  • Geen

Reageer

Ewald 29-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk en accuraat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Cresta Care TH838

Algemene score

10,0
Mooi compact, en is snel en nauwkeurig.
Wel goed in het oor steken natuurlijk maar geeft hetzelfde aan als bij de dokter.

Pluspunten

  • Snel
  • Met hygiëne hoesjes
  • incl batterij

Reageer

Natasja 08-02-2016
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,2
Ik heb dit product vorig jaar gekocht en hij werkt bij ons altijd goed. Toen ik hem meenam naar de dokter, was er maar een verschil van 0,1 graden tussen de professionele en die van Cresta. Best precies dus. Voor de mensen waarbij hij niet goed werkt, hierbij een tip:
Voordat je op de knop drukt om te meten, laat de thermometer minstens 5 seconden in uw oor, zodat deze aan de temperatuur kan wennen. Dit werkt echt!

Reageer

rene 08-02-2016
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

8,2
Het ding werkt wel, alleen zoals met alles, moet je

even opletten hoe je er mee om moet gaan.

Ding aanzetten, effe wachten, het oortje in de display

mag niet meer knipperen, zorg er voor dat het rubbertje

schoon is en dat de persoon niet teveel oor smeer heeft,dan in het oor doen.
Wacht 5 sec en druk dan op meten
nu is hij heel nauwkeurig.


anders werkt die niet goed.

Reageer

RincoE 21-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,0
Waardeloos ding, constant schommelende meetresultaten. Niet kopen, ik zou 'm teruggebracht hebben als ik de bon had bewaard.

Reageer

Nagamiji 22-10-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

1,8
Vanwege chemo's is mijn temperatuur cruciaal, deze thermometer geeft continu een wijde range van temperaturen. Ik dacht dat het aan mij lag, maar het blijkt een bekend euvel te zijn. Ik heb dus maar een Braun besteld, die gebruiken ze in het ziekenhuis ook.

Reageer

pvandosselaar 16-05-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

5,5
Hij is inderdaad niet betrouwbaar. Ik had het apparaat bij me tijden m'n ziekenhuis opname, en heb de waardes kunnen vergelijken met de echte professionele apparatuur van het ziekenhuis. In mijn geval gaf hij duidelijk een vaste afwijking van 1.2 graden te hoog.

Reageer

hobby_henny 19-04-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
De eerste TH838 gaf steeds verschillende waarden aan, varierend van 36.8 tot 38.5. Maar in de meeste gevallen zo rond de 38.5. We hebben hem terug gebracht en kregen een nieuwe. Deze geeft vrijwel altijd dezelfde waarde aan dus is veel stabieler dan de eerste. Wat ook opviel is dat deze bij starten en stoppen van de meting steeds 1 of 2 piepjes geeft. De vorige gaf een hele riedel aan piepjes. Omdat deze tweede wel stabiel is geef ik toch een goed eindoordeel. Blijkbaar is er een serie slechtwerkende thermometers op de markt gebracht.

Reageer

dijkoo 09-03-2013
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

3,0
Apparaat geeft zeer ongeloofwaardige waarden. Ik was duidelijk koortsig en de temperatuur meldde 35,9, 35,4, 35,8.
Nee, slechte koop. Dit apparaat kan naar het (chemisch) afval

Reageer

Roosendaalse 15-02-2013
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

3,5
De temperatuursaanduiding is niet te vertrouwen! Klopt niets van...na herhaaldelijke metingen steeds een compleet andere temperatuur in beeld. Ik ga mijn oude thermometer weer gebruiken. Onbegrijpelijk dat dit een beste koop is van de Consumentenbond...

Reageer

De Hageneis 23-10-2012
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

3,0
Ik heb dit ding gekocht omdat hij als beste getest was. Nou de consumentenbond geloof ik dus ook niet meer met hun mooie praatjes. Batterij gaf van begin af aan lo aan, kan gebeuren dus nieuwe batterij gekocht a 3 euro, blijft lo aangeven. temperatuur die hij weer geef klopt ook voor geen meter. Waardeloos ding, het is zonde van je geld. Niet kopen mensen.

Reageer

pietg28 21-05-2012
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

5,8
Je gaat het pas gebruiken als je het nodig denkt te hebben.
super handig en beste koop (jan 2011)
een prima product denk je dan
Helaas wat een ziek apparaat!!!
geeft in het ene oor waarden tussen 35.8 en 39.6
in het andere oor waarden tussen 36.2 en 38.4
De juiste waarde, volgens oude thermometer, = 38.5
Wil je weten en meten of je al bevroren bent of gekookt? prima ding.
wil je koorts meten? doe het dan niet met de Cresta TH838

Reageer

Sandervl 14-07-2011
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

5,2
Ik heb de thermometer vandaag gekocht. Mijn vriendin heeft een temperatuur van 35.5 graad terwijl ik op 36.8 kom. Binnen twee minuten stijgen of dalen onze temperaturen zonder problemen 1.5 graden. Super onnauwkeurig dus, echt een flutding, ga hem gelijk terugbrengen naar de winkel.

Reageer

m peterse 27-05-2011
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

3,8
ik heb deze oorthermometer gekocht naar aanleiding van de testresultaten en de prijs van de consumentenbond januari 2011.
ik dacht moet wel goed zijn dus anders win je die prijs niet.
nou niks is meer waar, een waardeloos ding die de waarde aangeeft die 1,5 graad van de goede afzit.
lees 37,4 bipstemeratuur is 35,8 bij deze oorthermometer.
niet erg betouwbaar dus.
hij gaat gelijk weer terug naar de winkel.

Reageer

Edz0r 17-05-2011
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,8
Ik heb totaal geen last van te veel afwijkende metingen. Het is een kwestie van het ding goed in je oor stoppen, bij mij gaat dat het handigste met het lcd display naar voren gericht. Of het helemaal accuraat is weet ik niet zeker, heb geen andere thermometers voorhanden, maar ik heb tot nu toe geen redenen om eraan te twijfelen. De elektronica om temperatuur te meten is niet zo geavanceerd, dus eigenlijk heb ik ook geen reden om daar aan te twijfelen.

Wel komt ie met een beperkt aantal hoesjes. Zou je die elke keer 'verversen' dan kun je na 10 keer gebruiken het ding wel weggooien. Vandaar een 3 voor duurzaamheid.

Reageer

zwaar teleurgesteld 13-04-2011
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

3,5
Waardeloos ding!! Geeft niet één keer dezelfde temperatuur aan. Heb de gebruiksaanwijzing diverse keren goed doorgelezen en het gebruik niet afgeraffeld. Gaf vrolijk 35.9 aan terwijl ik hoge koorts had...........
Jammer, had het geld beter aan een goed doel kunnen geven; deze thermometer kan zo de afvalbak in!

Reageer

Toon meer reviews