Miele KM 6115 - Reviews

Best Reviewed mrt 2017 Miele KM 6115
Best Reviewed maart 2017
Specificaties
Energiesoort
elektrisch
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
4
Plaatsing
inbouw
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 21 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jack 09-07-2017 Product half jaar of langer in bezit

Prima kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze kookplaat heb ik meer dan 2 jaar in bezit, een simpele plaat met de juiste hoeveelheid features.
Super mooie plaat.

Pluspunten

  • Degelijke plaat
  • Goed schoon te maken
  • Mooi design
  • Elke zone aparte kook tijd in te stellen
  • En ga nog ff door

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F verhoeven 29-03-2017 Product half jaar of langer in bezit

Goede en eenvoudige bediening .Reageerd perfect

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is onze tweede plaat .De vernieuwde versie heeft een groot aantal verbeteringen.Het aan en uitzetten kan niet meer gebeuren met poetsen ,tevens reageert alles snel en perfect.Klein minpuntje, de onderzijde laat veel warmte door

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marie-Jozé Heetkamp 25-03-2017 Product half jaar of langer in bezit

Mooie vormgeving,in gebruik prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De kookplaat beantwoordt geheel aan onze behoeften, is goed schoon te houden, en dus prima in gebruik.

Pluspunten

  • goed schoon te houden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

A. Kolsteren 25-03-2017 Product paar maanden in bezit

Inductiekookplaat met bediening in het midden

Algemene score

5,0
Mijn vorige inductiekookplaat had de bediening aan de zijkant. Mijn huidige heeft de bediening in het midden, waardoor je moeilijk bij de toetsen kunt, als er pannen op de voorste 2 zones staan. Als meerdere kookzones in gebruik zijn, moet je te veel handelingen verrichten om de kookstand te wijzigen: eerst naar de kookzone en dan naar de plus/min toets. Daarna ben je te laat bij een andere kookzone (ook weer eerst kookzone en dan plus/min). Bij mijn vorige kookplaat kon je meteen elke kookzone wijzigen. Als een boosterfunctie wordt gebruikt, wordt de gekoppelde kookzone wel erg snel verlaagd of uitgeschakeld. Al met al is de kookplaat voor mij niet zo gebruiksvriendelijk als mijn vorige. En wat betreft de duurzaamheid: hopelijk gaat deze langer mee dan de vorige, die net buiten de garantietermijn de geest gaf.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jos Leuris 24-03-2017 Product half jaar of langer in bezit

Miele Inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij hebben voor deze Miele inductiekookplaat gekozen, omdat we prima ervaringen hebben met Miele apparaten.
We hebben deze kookplaat sinds december 2013 en we zijn tevreden over de kwaliteit.
Wel duurder dan andere merken, maar een goed kwaliteits / prijsverhouding.
Een aanrader.

Met vriendelijke groet,
Jos Leuris, Burgemeester van Agtstraat 20, 5591DD Heeze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michel 24-03-2017 Product paar maanden in bezit

Eenvoudig, gemakkelijk en betrouwbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze inductiekookplaat is eenvoudig in de bediening, gemakkelijk schoon te maken en doet zijn werk perfect. Dat hij er ook nog eens gelikt uitziet is mooi meegenomen. Kortom ik ben er erg tevreden over

Pluspunten

  • gemakkelijk te bedienen
  • snel werkend

Minpunten

  • nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Gommers 22-03-2017 Product half jaar of langer in bezit

Kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben voor deze Miele kookplaat gekozen omdat de andere keukenapparatuur ook van Miele zijn en hier zeer goede ervaring mee hebben.Kookt prima,makkelijk te reinigen.De km 6115 kookplaat bevalt ons dus uitstekend en zullen hem dan ook zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Simone Feenstra 22-03-2017 Product half jaar of langer in bezit

Inductieplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een prima kookplaat wat naar volle tevredenheid werkt. Krachtige platen en ook de boosters doen het prima.

Pluspunten

  • Reageert snel
  • Makkelijk in onderhoud

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.P.Kleingeld 22-03-2017 Product half jaar of langer in bezit

Electrisch koken als op gas

Algemene score

8,0
Wij koken al 47 jaar elektrisch, onder andere wegens het risico van brand als je een keer de plaat vergeet uit te doen. De Miele inductiekookplaat heeft de snelheid, de reactiesnelheid en het gemak van gas, maar is veel gemakkelijker schoon te houden. De inductieplaat is veel gebruiksvriendelijker dan de "oude" kookplaten of keramische. Als de pan eraf is, is de plaat heel snel koud, handig met kinderen in de buurt. Tot slot, wij hadden net na afloop van de garantie een defect. Dat werd goed verholpen en zonder vragen werd op initiatief van de monteur een reparatieprijs vastgesteld, rekening houdend met de leeftijd.

Pluspunten

  • snel warm
  • snel koud
  • plaat blijft niet lang warm
  • niet zo heet als gas
  • niet zo heet als ander electr. platen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Nick 22-03-2017 Product half jaar of langer in bezit

Gebruiksvriendelijke kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer duidelijke en gebruiksvriendelijke kookplaat. Werkt perfect, warmt snel op en koelt snel af. Alleen de kinderbeveiliging is soms even zoeken om uit te zetten.

Pluspunten

  • Duidelijk
  • Snel

Minpunten

  • Kinderbeveiliging uitzetten is onhandig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

J.L. van Ingen 22-03-2017 Product half jaar of langer in bezit

Mooie plaat blijft mooi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ouderwetse gewone elektrische kookplaat is allang vergeten. Om maar niet te spreken van de nog oudere gasbranders. Heel eenvoudig te bedienen en prima schoon te houden. Dit is allebei van het grootste belang voor een weduwnaar van 85 jaar oud!

Pluspunten

  • Zie boven
  • Zie boven

Minpunten

  • geen enkel
  • geen enkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peeters. 22-03-2017 Product half jaar of langer in bezit

Kookgemak van alles in een!

Algemene score

9,0
Mijn Miele Inductie, zó gemakkelijk te bedienen met de Boosters en TwinBooster (snelkook), de kookwekker, restwarmte, warmhoudfunctie én kinderbeveiliging. Door mijn reumatische beperking is schoonmaken van de gladde oppevlakte klaar in een simpele beweging. Kortom: ik ben DIK tevreden!!

Pluspunten

  • Beveiliging/ Kinderslot/ Vergrendeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 21-03-2017 Product paar weken in bezit

mooie verdeling van de kookzones

Algemene score

8,0
Goede kookplaat. De 4 zones zitten zo uitelkaar dat we gemakkelijk 2 grote pannen tegelijk erop kunnen zetten zonder dat ze elkaar raken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

JC 21-03-2017 Product half jaar of langer in bezit

Probleemloze kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fantastische kookplaat. Nog geen dag spijt van gehad. Vingerbediening werkt goed en is zeer gemakkelijk schoon te maken omdat de plaat volkomen vlak is

Pluspunten

  • Gemak
  • Eenvoud
  • Betrouwbaar
  • Veilig

Minpunten

  • Met te natte vingers geven soms problemen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marianne Robijns 21-03-2017 Product half jaar of langer in bezit

Miele KM 6115

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel fijn en prettig apparaat van Miele om te koken. Ook fijn dat je via de klok van allerlei instellingen kunt aangeven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack 21-03-2017 Product half jaar of langer in bezit

Prima kookplaat

Algemene score

9,0
Ik heb deze plaat gekozen, omdat ik een vertrouwd en degelijk merk Wilde.
Deze plaat heeft features die je kan gebruiken ook al zul je het vergeten, zal de ingestelde feature de plaat uitschakelen.
Al vond ik de bediening wat raar, maar dit zal zeer snel wennen.
Ook vind ik de warm houd functie super, je kan makkelijk 30-45 min het eten warm houden (uiteraard deksel op de pan) zonder dat het eten zal verpieteren.
Ze is best wel snel warm als de turbo (2 standen) gebruikt wordt.
De prijs is misschien duur, maar als je kiest voor duurzaamheid, ben ik echt bereid om meer te betalen.

Pluspunten

  • Degelijke plaat
  • Mooi design
  • Snel warm
  • Nuttige features
  • Zeer goed schoon te houden en maken

Minpunten

  • Misschien de bediening
  • Prijs, als je miele kiest, kies je betroubaar merk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esh 21-03-2017 Product half jaar of langer in bezit

Goede prestaties, handig in gebruik, wel erg krasgevoelig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede prestaties en gemakkelijk in gebruik. Na gebruik koelen de kookplaten redelijk snel af. Pannen moeten wel "pakken" op de plaat, anders gebeurt er niks. Krasgevoelige plaat.

Pluspunten

  • Mooi
  • Makkelijk
  • Goede prestaties

Minpunten

  • Krasgevoelig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcia 21-03-2017 Product half jaar of langer in bezit

Kookplaat snel ontregeld, met juiste code op te lossen

Algemene score

6,0
Was geen vrije keuze. In dit voorgezaagde gat pas alleen een Mieleen aangezien we stadsverwarming hebben was dit enige optie

Pluspunten

  • Gaat 12 jaar mee

Minpunten

  • Blokkerings systeem te scherp afgesteld

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Luud 21-03-2017 Product paar maanden in bezit

Makkelijk in gebruik

Algemene score

9,0
Kookplaat is zeer makkelijk in gebruik en verwarmt erg snel. Onderhoud van de kookplaat is ook prima te doen.

Pluspunten

  • gebruik
  • onderhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet01je 11-05-2013 Product kwartaal in bezit

Algemene score

3,8
Het apparaat ziet er gelikt uit. Het gebruiksgemak is slecht. Vaak loop je weer eens tegen een probleem aan op het moment dat je wilt gaan koken waar de slechte handleiding geen directe oplossing biedt. Van een keukenapparaat mag je verwachten dat dit gebruiksvriendelijk is zeker gezien de prijs die Miele hiervoor vraagt. Niets is minder waar, het is regelrecht een ramp. Zonde van de € 1.300 maar we blijven hier niet mee aan klungelen.

Review criteria:

Slecht
Uitstekend
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Miele 13-05-2013

Wij vinden het vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent over uw Miele inductiekookplaat. Graag willen wij daarom met u in contact komen. Wilt u zo vriendelijk zijn om uw adres gegevens en telefoonnummer in een e-mail te sturen naar webcare@miele.nl dan nemen wij contact met u op.

Miele Nederland Webcare

pieterbaremans 05-11-2013

Ik heb deze gloednieuwe kookplaat na enkele maanden omgeruild voor eentje van een ander bekend merk Neff. Dat is voor mij een verademing geweest zó prettig is deze in het gebruik dit i.t.t. die kookplaat van Miele. Daar kan Miele nog veel van leren.

Reageer

Toon meer reviews
>