Inventum IKI6010

Inventum IKI6010 Best Reviewed jun 2022

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Kookplaten
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 81 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum IKI6010 op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

E Hasselt 02-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

10,0
Heb de kookplaats nu een kleine week.Het moest de eerste 2 dagen even wennen maar nu gaat het geweldig.
Vooral de boost functie is geweldig..
Een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

A. Oosterveen Leiden 27-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gewoon doen, alleen voordeel.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

10,0
We waren al een tijdje op zoek naar een inductiekookplaat om ons oude gastoestel te vervangen.
Door de voordelige prijs en de 1 fase techniek van de Inventum IKI6010, maar ook doordat deze goed beoordeeld is door Kieskeurig dit toestel aangeschaft. Ook het inbouwen ging vlot en zonder problemen, in nog geen 2 uurtjes het gastoestel eruit en de inductie er in (zelf gedaan). Gebruik van de inductieplaat is eenvoudig en snel te leren. Dezelfde avond al gebruikt en een goede maaltijd op 3 zone's bereid. Yes! We zijn er blij mee (ook met de gratis 5 jaar garantie).

Pluspunten

  • goede prijs
  • gewoon stopcontact
  • snel te plaatsen
  • makelijk in gebruik
  • 5 jaar garantie

Minpunten

  • nog geen ondekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

s**n@o**k.com 19-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend inductiekookplaat!, goede-uitstekend kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
Perfecte inbouw inductiekookplaat!, Goed prijs en uitstekend kwaliteit. Makkelijk te schoonmaken en is snel heet. Echt een aanrader! Tevens ook een normaal stekker,!

Pluspunten

  • gelijk in stopkontact
  • snel heet
  • makkelijk schoonmaken
  • uitstekend prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

j**e@m**e.com 13-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
Goed product. Makkelijke installatie. Zeer gemakkelijk bediening. Goed schoon te houden en prijs is ok.

Pluspunten

  • makkelijk installeren
  • makkelijke bediening
  • Zuinig in verbruik

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed

Reageer

g**n@h**e.nl 07-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

inductieplaat inventum

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
vind het erg makkelijk om te bedienen. Wilde van het gas af en heb er dan ook eerst voor moeten sparen. Echt een aanrader

Pluspunten

  • gemakkelijk in te bouwen
  • bediening

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

k**0@g**l.com 29-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ik zou hem zeker aanbevelen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
De IKI6010 is inderdaad is een mooie inductie plaat , en na inbouw was het ook inderdaad plug and play. Koken er nu enkele dagen mee en mag wel zeggen naar volle tevredenheid.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Makkelijk in te bouwen

Minpunten

  • NVT
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s**n@g**l.com 23-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt zeer goed aanrader

Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

10,0
Mooi product wilde een goed merk dus gekozen voor Inventum en de extra garantie het is een zeer mooi product erg makkelijk en zeer makkelijk schoon te maken geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

k**n@o**e.nl 13-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

10,0
Deze inductiekookplaat heeft meerdere voordelen. Zo heb je geen 3 fase stroom nodig en geen 5 polige perilex stekker maar kun je gewoon met je normale 1 fase en 2 polige stekker meteen koken en bakken. Een ander voordeel is de ongelofelijk lage prijs. Als je op internet zoekt kun je aanbiedingen van € 225 vinden. Installeren is heel makkelijk. 2 clips vastschroeven aan de onderkant de stekker in het stopcontact. Het gebruik is net zo makkelijk als bij een gaskookplaat en inductie is sneller dan gas.
Nog een voordeel is het schoonmaken. Omdat een inductiekookplaat een platte plaat is is schoonmaken veel makkelijker dan bij gas. Daar zitten branders bovenop.

Ik had die veel eerder moeten kopen!

Pluspunten

  • Lage prjs
  • I.c.m. zonnepanelen goedkoop in gebruik
  • Makkelijk schoonmaken
  • Normale stekker

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bianca 19-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, krachtige 4-pits kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

10,0
Mooi design, krachtige, volwaardige elektrische kookplaat (4 pits). Met slechts 1 stekker aan te sluiten. Ook de boost functie is erg fijn.

Pluspunten

  • design
  • krachtig
  • met slechts 1 stekker aan te sluiten
  • zeer goed schoon te maken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d**g@c**o.nl 18-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bevalt goed en is gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

10,0
Raad dit product zeker aan.
makkelijk in gebruik.
uitleg in de handleiding is niet helemaal duidelijk maar als je het eenmaal doorhebt heb je de handleiding helemaal niet meer nodig en wijst het zich vanzelf.

Pluspunten

  • gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

t**e@h**l.com 09-07-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

8,0
Uitstekend product doet wat het moet doen, handig ook de timer. De aansluiting op een stopcontact is prima.

Reageer

r**s@g**l.com 23-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima ipv de 4-pits gas-unit. Stekker in stopcontact. Klaar.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

10,0
Meer dan voldoende voor een 4 pits huishouden. En makkelijk te installeren: gasinbouw eruit, inductie unit erin, stekker in het stopcontact en klaar. Ook makkelijk te bedienen. De Inventum is zwart en dat oogt superstrak.

Pluspunten

  • kan in stopcontact
  • makkelijk inbouwen
  • fraai zwart uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elisabeth 19-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Plug en play, perfecte kookplaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

10,0
Ik wilde van het gas af en zag deze in de aanbieding. Plug en play sprak me aan en dat was precies het geval. Stekker erin en hij doet het. Niks geen drie fasen gedoe. En ook niet nodig, want deze doet het net zo goed. Prima kookplaat, zelfs sneller dan gas, heel snel warm en voldoende ruimte voor de pannen. Eenvoudig in gebruik en lekker gemakkelijk schoon te houden. Ik ben uitermate tevreden.

Pluspunten

  • gemakkelijk installeren
  • snel warm

Minpunten

  • niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**s@c**a.nl 12-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader voor dit product hé le fijne kookplaat,,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
Hele fijne kookplaat goede prijs ,heel makkelijk in gebruik,ik had het veel eerder moeten doen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

j**o@h**e.nl 08-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

weg met het gas!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

10,0
Mooi apparaat, goede prijsklasse, makkelijke bediening!!!
1 fase groep nodig, hoef je geen elektriciën te benaderen, scheelt +/_ €500.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lidavdv 27-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hele goede keuze!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

8,0
Een hele fijne inductiekookplaat voor relatief weinig geld. Het doet precies wat je van een inductiekookpkaat mag verwachten. Het geluid van de ventilator vind ik reuze meevallen. Bovendien, als je de afzuigkap aanzet overstemt deze ruim het geluid van de kookplaat. Omdat het een 1fase kookplaat is, is het een fluitje van een cent om hem te plaatsen. Mits het gat waar hij in moet groot genoeg is, wat in mijn situatie net niet het geval was. Klein beetje jammer, maar het doet niets af aan het plezier dat ik eraan beleef. Top!

Pluspunten

  • Doet wat hij moet doen
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Eenvoudig te bedienen
  • Prima prijs-kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

r**e@z**o.nl 26-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

10,0
het werkt perfect en snel was ook makkelijk om aan te sluiten, Geen gedoe met meerder fasen aan te sluiten dat scheelde ook weer, Pannen werken er goed op. Dus wat nog meer en het eerste product dat van gas af is

Pluspunten

  • top
  • top

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk S 12-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bevalt prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
zeer makkelijk in gebruik en een voordeel dat ie 1fase is
ook vinden wij het design mooi

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik
  • 1fase

Minpunten

  • nog geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

a**t@g**l.com 05-05-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

10,0
omdat de gas kookplaat defecten begon te vertonen deze vervangne voor de inductie kookplaat.
had ik eerder moeten doen .
het is erg simpel om te bedienen reinigen stelt ook niets voor.
gewenningstijd was minimaal
zeer tevreden zeker voor de prijs en gewoon op 220Volt.
zelfs met alle 4 de "pitten"bezet geen probleem

Reageer

Inductie koken, wat een feest. 30-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inductie kookplaat wat een feest.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
Ik heb altijd met gas gewerkt. Wij vonden hat belangrijk om van het gas af te gaan, en hebben voor inductie gekozen. Inductie werkt heel erg goed, en zelfs beter dan gas.t

Pluspunten

  • Mooie uitvoering
  • Eenvoudige bediening
  • Werkt snel
  • Temperatuur goed af te stellen
  • Jaren eerder moeten doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews