Inventum IKI6010

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 45 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum IKI6010 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mokum 08-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snel schone keuken. En veiliger koken.

Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

10,0
Aangezien mijn 5 pits gaskookplaat aan vervanging toe was, ging ik op onderzoek naar opties t.o.v. op gas koken. Mij keuze kwam uit op een inductie kookplaat. Maar een Perilex stekker (5 polige stekker, 2 fase stroomaansluiting) ging voor mij niet werken. Zo kwam ik uit bij de Inventum IKI6010 kookplaat die op een normale 3 polige geaarde stekker werkt. Minpuntje zou kunnen zijn dat je niet op 'vol' vermogen alle 4 de pitten tegelijk kunt gebruiken. De electronica regelt het vermogen over de 4 pitten. Maar ik bezit geen restaurant, dus niet nodig! Prijs en kwaliteit van dit product van Inventum is perfect. En na registratie 5 jaar garantie!!!

Pluspunten

  • Het merk, Inventum. (vertrouwd)
  • Snel schoon.
  • 230 volt.
  • Lange garantie.
  • NL product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KAL de Groot 20-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inductiekookplaat mooi en snel.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
De 3 jaar extra omruilgarantie bij een defect, dus totaal 5 jaar garantie, toont aan dat Inventum overtuigd is van de geleverde kwaliteit. Wij hebben diverse andere kookplaten gehad, Gas, elektrisch en ook keramisch maar wij blijven nu op Inductie koken ook omdat het heel snel gaat.

Pluspunten

  • Totaal 5 jaar omruilgarantie bij defect.
  • Mooie vlakke kookplaat.
  • Werkt prima ook op 230 Volt 1 Fase
  • Eten is snel bereid.

Minpunten

  • Montageplek klemmetjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

T.de Bruijn 04-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi strakke kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

10,0
Wat een geweldige kookplaat is deze inventum IKI6010.
Steker in wandcontactdoos en koken maar.
Cijfer is voor mij een tien voor de kwaliteit en de prijs.
kookplaat is zeer gebruiksvriendelijk.
In principe hoef je de handleiding niet eens te lezen alles wijst vanzelf.

Pluspunten

  • 1-fase dus direct op een wandcontactdoos

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Jan 30-11-2020

Wij hebben deze plaat ook al ongeveer die tijd, maar het bevreemd mij dat niemand schrijft over het feit dat de plaat op een vreemde manier verwarmd, n.l. zo; 1 seconden verwarmen en dan weer 2 sec. uit, 1 aan, 2 uit en zo gaat dat door, zowel op lage als hoge [re] stand.
Hij doet het wel goed, alleen wij hadden voor die tijd een plaat die gewoon constant lager of hoger verwarmd, maar niet op die manier.
Is onze plaat zo vreemd, of heeft een ieder dit met deze inventum.

Reageer

de vos 05-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inductie kookplaat 220 volt

Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

7,0
Het ziet er mooi uit en het werkt goed.
Alleen jammer dat mijn huisdieren de keuken uit vluchten vanwege de hoge toon die het magnetisch veld veroorzaakt.

Dat wordt in geen enkele documentatie vermeld ook bij de dealer hoor je daar niets over.

Pluspunten

  • mooi
  • werkt prettig en snel

Minpunten

  • Huisdieren kunnen last hebben van geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

jos 21-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede prijs gekocht den haag keukeninbouw prinsegracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

10,0
goede prijs bekend merk en gemakkelijke bediening en hij is met veel andere app. te combineren ik denk dat inventum hier een schot in de roos is

Pluspunten

  • geen min punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gerrit 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie glasplaat ,duidelijk leesbaar.

Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
Ziet er perfect uit. Makkelijk te plaatsen,en werkt perfect.
Komt snel op temperatuer en makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Remie 02-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat en makkelijk geen installatie kosten nodig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

8,0
Plug & play geen gedoe met speciale stekkers dus geen installateur nodig stekker in t stopcontact en koken maar.

Pluspunten

  • stekker meegeleverd
  • plug & play

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ben 25-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super mooi design, geen aanpassing nodig ivm extra groep

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
super mooi design, we hebben voor dit product gekozen omdat het makkelijk is aan te sluiten met een gewone stekker, dus geen extra groep nodig in meterkast.

Pluspunten

  • geen dure aanpassing extra groep meterkast nodig
  • mooi design
  • Hollands product

Minpunten

  • bij gebruik alle 4 de kookzone's geen vol vermogen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jvd 16-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
Geen gedoe met krachtstroom , zo op de 230volt.
Zeer eenvoudige bediening.
Ondanks gemis krachtstroom prima om mee te koken zelfs met 4 zones.
Op alle zones boost te gebruiken , wel 1 tegelijk.

Pluspunten

  • zo op de 230 volt

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

j**n@z**o.nl 07-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
dit is een zeer goede kook plaat en goed te bedienen .wij zijn er blij mee dank je

Pluspunten

  • snel heet
  • makelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jose 07-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

8,0
simpele aansluiting via normale stekker, en 5 jaar garantie, prima prijs en kwaliteitsverhouding. Ook de vormgeving is modern

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

arnoud 15-06-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Van Gas naar zonne energie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
Sinds 4 maanden hebben we onze oude gaskookplaat vervangen door de inductiekookplaat.
Vrijwel gelijkertijd hebben we zonnepanelen geïnstalleerd.
We hebben in de praktijk dus gas vervangen door zonne energie.
Het eerste dat opvalt is dat enkele ( dure) pannen niet geaccepteerd worden op inductie en die hebben we moeten vervangen.
Het koken en bakken gaat vrijwel even snel als vroeger op gas.
De bediening is eenvoudig.
Na ervaring van meerdere maanden valt op dat de pannen schoon blijven aan de onderkant en dat er minder vetaanslag in de keuken optreedt. Uit oogpunt van hygiëne is het onderhoud van de keuken gemakkelijker geworden.
We zouden niet terug willen op gas!

Pluspunten

  • Snel
  • Hygiënisch
  • Eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • Niet alle oude pannen werken
  • Niet alle "pitten" leveren tegelijk vol vermogen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

j van wijk 03-06-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

mooie inductie plaat zeker aan te raden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

10,0
wij hebben het nu al een poos in gebruik en zijn er zeer tevreden mee ,goed in gebruik ook met de vier platen te gelijk .het was eerst wel winnen want het werkt anders dan gas ik heb er geen spijt van dat we zijn over gestapt boven dien met de 220 /240 volt aansluiting heb je geen extra kosten

Pluspunten

  • niet duur
  • past gewoon met steker op 220 volt

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GJ Helsdingen 01-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig product, makkelijk in gebruik, lage prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

10,0
Dee koopplaat is een perfecte aankoop, gemakkelijk in gebruik, prijs is heel schappelijk. Het gebruik van 4 pannen tegelijk werkt ook heel goed. Zelf makkelijk te installeren en aan te sluiten op een fase 1 aansluiting (lees: gewone stekker, wel zorgen dat de kookplaat een eigen groep heeft)

Pluspunten

  • Makkelijk aan te sluiten (met normale stekker)
  • Prijs is heel redelijk
  • werkt goed bij max. gebruik (4 pannen tegelijk)
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Soms maakt ventilator niet overmatig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johan 14-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

met een mooie uitstralling kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

10,0
mooie kookplaat met hele makkelijk bediening en goed afwerking
deze is makkelijk in te bouwen en aan te sluiten om dat deze op een normaal stopcontact aan gesloten wordt
deze plaat is een pluspunt in onze keuken raad deze iedereen aan
en veel kookplezier

Pluspunten

  • 220v aan sluiting gewonestekker
  • mooie afwerking
  • prijs kwaliteit perfekd

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil Kuppens 03-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum inductie kookplaat VKI6010ZWA

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
Ik als chefkok ben tot nu toe zeer tevreden over de kookplaat . Hij doet wat ze beloven en is makkelijk te bedienen . Voor zijn prijs een goed en degelijk producten. Enig minpuntje de tiptoetsen zijn voor slecht ziende mensen bijna niet te zien .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marionneke53 14-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige kookplaat met gewone stekker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

10,0
Mooie inductiekookplaat voor een goedkope prijs.
Kookt snel zeker met de boosterknop. Heel handig dat er een gewone stekker aan zit zodat je geen monteur hoeft te laten komen. Makkelijke te bedienen!

Pluspunten

  • Gewone stekker

Minpunten

  • niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnoud 25-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Oh oh die gebruiksaanwijzing!

Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

3,0
Het apparaat ziet er fraai uit en is gemakkelijk in te bouwen en aan te sluiten, maar.......
In de beschrijvingen staat nergens dat de pannen geschikt moeten zijn voor inductie.
Dat betekent dus afscheid van een fraaie BK pannenset. Daar wordt moeder de vrouw niet blij van!
Dus helaas nog niet in gebruik kunnen nemen.
Omruilen voor een keramisch toestel lijkt een optie maar dat bekent nogal wat qua aansluiting (niet een normaal stopcontact!) en verder is het energieverbruik ca. 25% hoger.
In de gebruiksaanwijzing wordt alleen als eis gesteld pannen met een dikke vlakke metalen bodem, en nog een vreemde opmerking over een "donkere bodem" voor beter rendement. Volgens mij heeft de kleur bij inductie geen invloed!

Pluspunten

  • fraai design

Minpunten

  • onvolledige/incorrecte handheiding

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

van wijk 10-02-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

mooie inductie plaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

10,0
een mooie inductieplaat gemakkelijk te monteren en gewoon aansluiten op 220/240 volt en een goede prijs voor deze plaat

Pluspunten

  • mooie plaat
  • kan zo op 220 volt met de stekker

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bennie 06-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie, goede en makkelijk te bedienen inductie plaat

Geschreven voor: Inventum IKI6010

Algemene score

9,0
Gunstig geprijsd en toch veel mogelijkheden die duurdere platen niet hebben.
Mooie strakke plaat! diverse aansluit mogelijkheden dus voor elke situatie aan te passen
voor de prijs van een gebruikte een nieuwe plaat met veel foefjes die je niet hoeft te gebruiken als je er niks om geeft.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews