Siemens ER9A6SS70N

Specificaties
Uitvoering
gas
Plaatsing
inbouw
Pandragers
Gietijzer

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens ER9A6SS70N op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rinske 10-02-2019

Prima gaskookplaat

Geschreven voor: Siemens ER9A6SS70N

Algemene score

8,0
Ruime kookplaat. Ruim genoeg voor onze kookactiviteiten. De glasplaat onder de kookpitten is goed schoon te maken. Wel even wennen na jaren een keramische kookplaat gekookt te hebben. De spaarstand is nog erg zoeken. Gerechten bakken makkelijk aan op de laagste stand
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Sezgin 10-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi glazen kook plaat fijn om makkelijk schoon te maken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens ER9A6SS70N

Algemene score

10,0
Ik zou geen andere meer kopen mooi strak en gebruik makkelijk raad het ieder aan!! Is beetje prijzig maar is het waard ja zekerr!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Harvey 30-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Krachtige kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens ER9A6SS70N

Algemene score

9,0
Onzettend mooi en zeer krachtige pits! Net een nieuwe keuken aangeschaft met deze kookplaat. schoonmaken is zeer makkelijk door in de vaatwas te doen.

Pluspunten

  • makkelijk schoon
  • krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roel 25-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Siemens ER9A6SS70N Gaskookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens ER9A6SS70N

Algemene score

7,0
Omruilactie i.v.m garantie netjes afgerond.
Had hiervoor de ER926SV70N was ik erger tevreden over, zeker de timmer functie, en dat ie automatisch afsloeg na zes uur.
Nadeel erger storing gevoelig, na herhaaldelijk service een ander apparaat aan geboden gekregen.
DIT NIEUWE APPARAAT HEEFT ALS VOORDEEL STAPPEN SCHAKELAARS.
MAKKELIJK IN GEBRUIK.
WEL MIS IK DAT IE AUTOMATICH AFSLAAT NA ZES UUR.

EN EERLIJK GEZEGD IS HET EEN VERVELEND APPARAAT OM SCHOON TE MAKEN!!!!
MET VRIENDELIJKE GROET,
ROEL

Pluspunten

  • FIJNE WOKBRANDER
  • STAPPEN SCHAKELAARS

Minpunten

  • SLECHT SCHOON TE MAKEN
  • GEEN AUTOMATISCHE AFSLAG MEER

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

LarsM 12-11-2017

Mooie grote kookplaat

Geschreven voor: Siemens ER9A6SS70N

Algemene score

10,0
Eindelijk de ruimte om te koken. Handig is dat er digitaal te zien is wat de stand is van de gasvlam en of het nog heet is.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

karin 29-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn gasfornuis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens ER9A6SS70N

Algemene score

9,0
Het is een fijn gasfornuis met een aparte grote wokpit. Ook is het handig dat het gasfornuis een H aangeeft als het apparaat nog warm is. We zijn alleen nog zoekende om het gasfornuis goed schoon te houden maar het is al heel veel beter dan RvS daar zie je alles op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 24-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Geweldige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens ER9A6SS70N

Algemene score

10,0
Het is heerlijk om te koken op gas, maar met deze SIEMENS kookplaat is het nog weer een stuk comfortabeler gemaakt. De stepFlame Technology (nauwkeurige beheersing en controle van de vlam in negen standen) is echter geweldig. Ook de waarschuwing dat gebruikte pitten nog warm zijn is een fijne en veilige functie!

Pluspunten

  • StepFlame Technology
  • Groot vermogen Wok-pit
  • Indicatie nog warme pitten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Melanie 22-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Siemens kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens ER9A6SS70N

Algemene score

8,0
Fijn apparaat in het gebruik. Makkelijk schoon te maken. Mooi design, een echte eyecatcher in de keuken!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Knoppen vrij hard indrukken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer