Neff TTS5821N

Specificaties
Uitvoering
inductie
Plaatsing
inbouw
Aansluitwaarde
7400 watt

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Neff TTS5821N op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Inge 21-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Neff TTS5821N

Algemene score

9,0
Super handige kookplaat met verschillende kookzones. De kookzone aan de rechterkant kan worden uitgebreid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim van Tilburg 10-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische bediening en supersnel reagerend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Neff TTS5821N

Algemene score

10,0
Het is niet alleen een erg mooi design maar ook bijzonder functioneel met de magnetische draaiknop bediening en de flexzone. Een absolute aanrader voor iedereen die relaxt wil koken

Pluspunten

  • bediening
  • snelheid van reageren

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sander 17-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prachtig en effectief

Geschreven voor: Neff TTS5821N

Algemene score

9,0
Super mooi apparaat dat effectief werkt. Heel handig met de magnetische draaiknop (dit is de reden van aankoop)

Keukenrol onder de pan werkt alsnog en het krast niet!

Pluspunten

  • Mooi design met magnetische knop
  • Werkt goed met dubbel contactpunt rechts
  • Timer is handig
  • Veel opties mogelijk met koken

Minpunten

  • Lichte pannen werken niet
  • of kleine pannen werken niet
  • krast, maar keukenrol helpt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert 13-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldige kookpplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Neff TTS5821N

Algemene score

9,0
Wat een geweldige snelle manier van koken!! En daarnaast is het ook super makkelijk schoon te houden. M.a.w. een topper!!

Pluspunten

  • snell op temperatuur
  • makkelijk schoon te maken
  • veel kookzones

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

wdeboer 28-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

inductiekoken is plezier aan komen helemaal met NEFF

Geschreven voor: Neff TTS5821N

Algemene score

9,0
prachtig product, mooi design en lekker in gebruik
vooral door de draaiknop midden op de plaat

eenvoudig schoon te maken
geen hete plekken rond het kookgedeelte

ronduit ideaal

Pluspunten

  • plezierig in gebruik met draaiknop
  • fijntjes te regelen
  • mooi design
  • makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronnie 22-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi en functioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Neff TTS5821N

Algemene score

9,0
Erg mooie ruim ingedeelde inductiekookplaat met handige (en mooie) bediening. Reageert erg accuraat en voldoet volledig aan onze verwachtingen. Waar voor je geld!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Functionele indeling
  • Ruime opzet, veel ruimte voor pannen
  • Veel opties: Powerstand, timer, stopwatch etc

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dylan 21-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Boven verwachting

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Neff TTS5821N

Algemene score

10,0
Voor deze kookplaat had ik alleen ervaring met het koken op gas. Omdat ik een nieuwe keuken zou plaatsen heb ik uiteindelijk besloten om over te stappen naar een inductie kookplaat. Daarover hoorde ik wisselende reacties van mensen, een aantal van die mensen waren terug gestapt van inductie naar gas. Dit omdat ze het moeilijk vonden om op te koken. Toen de kookplaat binnen was gekomen kon ik zelf de proef op de som nemen. Alles bleek 100% mee te vallen.

Het bedienen van de kookplaat is heel erg eenvoudig. Door middel van de afneembare bediening kan je een kookzone selecteren en deze harder of zachter zetten door er mee te draaien, eigenlijk het zelfde als met mijn vertrouwde gas-kookplaat. Met als extra dat ik nu nog een powerboost functie heb die het eten razendsnel op temperatuur heeft.
Omdat deze kookplaat 80cm breed is kan ik mijn pannen altijd moeiteloos kwijt, waar dit voorheen toch altijd een gepuzzel was op een 60cm kookplaat. Zelfs mijn grote ovale stoofpan en mijn grillplaat kan ik nu gebruiken door middel van de flexinductie zone.
Na het koken is de kookplaat gemakkelijk schoon te maken door de bediening er af te pakken. Daarmee is het bedieningspaneel uitgeschakeld en kan je dus gewoon over de toetsen heen poetsen. Ook kan onze dochter nu geen kookzones aan of uitzetten.

Pluspunten

  • Gemakkelijke bediening
  • Mooi design voor in de keuken
  • Makkelijk schoon te maken en veilig te stellen
  • Kokzones zijn goed te regelen
  • Altijd genoeg plek voor het plaatsen van de pannen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Piet 21-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie kookplaat leuk disign

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Neff TTS5821N

Algemene score

8,0
Ja produkt werkt goed en makkelijk.zou het niet meer willen missen en de vormgeving is uitstekend en kind veilig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Albert 16-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Pracht product

Geschreven voor: Neff TTS5821N

Algemene score

9,0
Werkt zeer effectief en handig in gebruik. De kookplaat is daarnaast zomaar schoon, en de platen zijn ook zo klaar voor gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannie 14-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Had ik veel eerder moeten hebben

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Neff TTS5821N

Algemene score

10,0
een kookplaat met veel mogelijkheden. Het flex gedeelte biedt veel toegevoegde waarde. Bediening met de twistknop heb je na enkele dagen onder de knie en is heel eenvoudig.

Pluspunten

  • flexibiliteit in grootte v d pannen
  • bedieningsgemak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer