ETNA KGV558WRVS

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KGV558WRVS op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Postma 11-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

niet te groot

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGV558WRVS

Algemene score

8,0
De prijs is goed en het apparaat werkt prima en je hoeft geen lucifers te gebruiken door de ontsteking

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • makelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 14-06-2021

Beste heer / mevrouw Postma,

Bedankt voor uw review. Wat leuk dat u voor ETNA heeft gekozen en deze kookplaat zo goed bevalt. We wensen u veel kookplezier.

Groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Ben van Veen 31-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk gaskookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGV558WRVS

Algemene score

9,0
Een degelijke gaskookplaat voor een een mooie prijs. Stevige gietijzeren pannendragers die tegen een stootje kunnen.
Er zit een handige glazen kap bij zodat het geheel altijd netjes toont.

O ja, bij aankoop ook een verloopje voor de gasslang mee bestellen.

Pluspunten

  • Ziet er netjes en solide uit
  • Stevige pannendragers
  • Glazen kap

Minpunten

  • Geen standaard gasaansluiting; verloopje nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 01-06-2021

Beste Ben Van Veen,

We stellen het zeer op prijs dat je de moeite neemt om deze enthousiaste review te schrijven. Hartelijk dank hiervoor. Fijn om te lezen dat de KGV558WRVS aan je wensen voldoet.

Wij wensen je veel kookplezier toe,

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

s**m@z**o.nl 16-05-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

mooie gaskookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGV558WRVS

Algemene score

8,0
Ik heb deze gasplaat nu meer dan een jaar, werkt prima, alleen kregen we gisteren de schrik van ons leven, de glazendeksel viel opeens in 1000000 stukjes, zomaar, dat was een van de dingen wat voor ons belangrijk was

Pluspunten

  • werkt naar behoren

Minpunten

  • glasplaat knapt spontaan na ruim een jaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 17-05-2021

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze feedback. Wij snappen dat jullie erg geschrokken zijn toen de glazen deksel stuk ging. Graag willen wij met jullie in contact komen om samen te kijken wat er mogelijk is. Wanneer jullie daar prijs op stellen graag je adres- en contactgegevens mailen naar webcare@atagbenelux.com?

Met vriendelijke groet,
Alice Webcareteam ETNA

Reageer

Ikke 27-02-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGV558WRVS

Algemene score

7,0
Ik heb hem nu een aantal maanden in gebruik. Schoonmaken van de rvs is een ramp ik krijg hem niet mooi.maar ja met wokbrander was hij er niet in wit. De kleinste brander vind ik nog de groot voor bv suddervlees of bouillon trekken dan leg ik er een sudderplaatje onder.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 01-03-2021

Beste Ikke,

Bedankt voor het plaatsen van deze review. Vervelend te lezen dat het schoonhouden van het RVS niet wil lukken. We verwijzen je graag via deze link naar onze schoonmaaktips:
https://support.etna.nl/support/solutions/articles/77000416638

We wensen je veel kookgemak en plezier van je aankoop.

Groet Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer

Anja 25-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kookplaat met wokbrander

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGV558WRVS

Algemene score

10,0
Losstaande gaskookplaat met 4 pitten, waarvan 1 wokbrander.
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Product werkt naar verwachting en qua design ziet hij er goed uit.
Hij is makkelijk schoon te houden, gebruiksvriendelijk en stevig

Pluspunten

  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Gebruiksvriendelijke

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 26-01-2021

Beste Anja,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. Met deze "rapport" cijfers zijn wij natuurlijk erg blij.
We wensen je dan ook heel veel kookplezier toe.

Groet Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer

De heer en mevrouw Ouwerkerk. 18-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Niet alleen praktisch, maar ook fraai van uiterlijk.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGV558WRVS

Algemene score

10,0
Op onze leeftijd (beide 83 jaar) zoek je niet naar een merk voor kookapparatuur voor in de keuken, maar kies je zonder nadenken voor ETNA.
Samenvattend : Kwaliteit zoals van ouds!

Pluspunten

  • Doet waarvoor het is aangeschaft.
  • Fraai uiterlijk voor in de keuken.

Minpunten

  • Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 19-11-2020

Beste heer/mevrouw Ouwerkerk,

Wellicht is deze review per abuis 2 maal verstuurd, dat vinden wij helemaal niet erg. U bent erg blij met deze kookplaat en een groot fan van ons merk ETNA
Wij wensen u nogmaals heel veel kookplezier!

Groet, Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer

Anneke 09-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie uitstraling/vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGV558WRVS

Algemene score

8,0
ik heb de keuze vooral gemaakt omdat dit toestel een wokbrander heeft.En mooie stevige pannendragers.

Pluspunten

  • wokbrander

Minpunten

  • Toestel was er niet in wit email

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 10-11-2020

Beste Anneke,

Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de KGV558WRVS. De kookplaat is er ook in een witte uitvoering; https://www.etna.nl/collectie/kgv558wit/ Bedankt voor deze mooie review.
Veel kookplezier gewenst.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

eric 19-05-2020
  • Product gekocht

ETNA KGV558WRVS

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGV558WRVS

Algemene score

10,0
prachtig design en makkelijk te bedienen.
Wokken is geen probleem , en dan ook nog de roosters van gietijzer,zodat de pannen stabiel staan

Pluspunten

  • Design
  • kleur
  • bedieningsgemak
  • echt een top kookplaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 22-05-2020

Beste Eric,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over deze kookplaat. Veel kookplezier!

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

Bottenheft 05-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een sieraad voor in de keuken!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGV558WRVS

Algemene score

8,0
Mooi,doet het prima en is goed afgewerkt elektrische ontsteking werkt perfect en is goed schoon te houden.

Pluspunten

  • handig in gebruik
  • uitvoering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 06-02-2020

Geachte heer/mevrouw Bottenheft,

Bedankt voor het plaatsen van deze review. Goed te lezen dat u zo tevreden bent.
Veel kookplezier gewenst.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer