Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens EH645BA68E

8,6 Lees 9 reviews

Vergelijkbare producten

Beko HII64500FHT

  • Aantal zones gelijktijdig te gebruiken 4
  • Plaatsing inbouw
  • Aansluitwaarde 7200 watt
Beko HII64500FHT

Neff T66TS61N0

  • Aantal zones gelijktijdig te gebruiken 4
  • Plaatsing inbouw
  • Aansluitwaarde 7400 watt
Neff T66TS61N0

AEG HKP65410XB

  • Aantal zones gelijktijdig te gebruiken 4
  • Plaatsing inbouw
  • Aansluitwaarde 7400 watt
AEG HKP65410XB

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Emrah 24-03-2017 Product half jaar of langer in bezit

Snel warm en snel koud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi design en goede indeling. Het "boost" functie werk erg goed. Ook de veiligheid van het apparaat werkt optimaal. Zodra je pan eraf haalt, schakelt de locale inductie vanzelf weer uit.
Apparaat is zuinig en maakt geen tot weinig lawaai.

min punt:
Als je alle 4 de kookplaten aanzet, worden de besturingsknoppen wel warm. dat is wat minder.

Pluspunten

  • Snel warm
  • zuinig

Minpunten

  • toets knoppen worden ook warm
  • aan/uit schakelen soms lastig

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toos 06-01-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi..

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben voor deze kookplaat gekozen omdat hij er in de eerste plaats mooi uitzag..Strak..Geen poespas en een mooi beschermrandje eromheen.
Gemakkelijk te bedienen.. Duidelijke handleiding.
Goed schoon te houden en fijn schoonmaakmiddel te verkrijgen.
Ook een reden om deze plaat aan te schaffen is t feit dat hij geen krachtstroom nodig heeft maar gewoon op 220 volt kan.

Pluspunten

  • Gemakkelijk te bedienen
  • Goed schoon te houden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toos 03-01-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi..

Algemene score

8,0
Wij hebben voor deze kookplaat gekozen omdat hij er in de eerste plaats mooi uitzag..Strak..Geen poespas en een mooi beschermrandje eromheen.
Gemakkelijk te bedienen.. Duidelijke handleiding.
Goed schoon te houden en fijn schoonmaakmiddel te verkrijgen.
Ook een reden om deze plaat aan te schaffen is t feit dat hij geen krachtstroom nodig heeft maar gewoon op 220 volt kan.

Pluspunten

  • Gemakkelijk te bedienen
  • Goed schoon te houden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

diabli 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prachtige uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super fijn en makkelijk in bediening voor een redelijke prijs. Met namen de installatie is heel eenvoudig en duidelijk voor een iedereen.

Pluspunten

  • Kan aangesloten worden op 220v
  • Tiptoets

Minpunten

  • Nog niet herkenbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JD Gaspersz 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Bedieningsgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi afgewerkte inductiekookplaat. Simpel te bedienen. Groot voordeel is de werking op 230 V. Dus geen dubbele groepen 2 fases enz enz. Mijn meterkast is (nog) niet zo modern en heb nu dus wel de mogelijkheid om inductie te gebruiken.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Makkelijk te installeren

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sonja 25-11-2016 Product paar dagen in bezit

Makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze inductie kookplaat is makkelijk in gebruik en schoonmaken.
Met de juiste pannen is alles zo op temperatuur.
Ben er top blij mee

Pluspunten

  • snel op temperatuur
  • makkelijk schoonmaken

Minpunten

  • nog geen minpunten ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jordy Asjes 11-10-2016 Product paar dagen in bezit

Inductie koken, wat een topper!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Door een ongelukje met onze oude keramische plaat, deze aangeschaft. Wat een topper! Heeft alles snel aan de kook, en zelfs het perfect regelen voor bijvoorbeeld sudderen van gerechten die echte herfstkost zijn (stoofschotels) gaat perfect! En, zeker belangrijk, energie zuinig. Mooi afgewerkt met een mooie sierlijke lijst, hij spat er uit op onze zwarte granieten aanrechtblad. Een juweeltje!

Pluspunten

  • Snel alles aan de kook
  • Perfect te regelen qua temperatuur
  • Mooie afwerking

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pinkeltje 29-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Voor het eerst met inductie. Perfect, top. Had nooit gedacht dat het zo simpel is. Heel makkelijk schoon te houden. Veel te laat aangeschaft!!!!.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Danielle 01-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
Smartinductie is toch echt wel een super uitkomst.veel mogelijkheden wat betreft koken en de timer die erop zit.Nooit meer koken op gas wat ons betreft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer