Bosch PIB645F17M - Reviews

8,9 Lees 12 reviews
Specificaties
Energiesoort
elektrisch
Uitvoering
keramisch
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
4
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews

8,9

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

velze602 20-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Een goede indeling van de kookzones en doordachte plaats van het bedieningspaneel. Bedieningsmogelijkheden zijn zeer uitgebreid en nuttig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Th. v. Halteren 15-03-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Goede kookplaat, erg gebruiks vriendelijk en makkelijk in het gebruik. Mijn vrouw is er erg blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
jannie19 28-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
zeer goede kwaliteit en goed en een super mooi uitstraling en super makkelijk in zijn gebruik en schoon de maken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Leo van Geest 14-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Onze inductieplaat werkt heel goed. Het is makkelijk schoon te maken en met de tiptoets "booster" gaat alles heel snel koken. Wij vinden het een ideaal apparaat.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Roblo 14-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Zeer duidelijke handleiding en eenvoudig te installeren eenmaal geïnstalleerd eenvoudig te bedienen. Een prima apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
René356 04-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Geweldig apparaat! Veel sneller en meer vermogen dan onze vorige kookplaat. Erg makkelijke bediening. De variabele plaat voor een grote pan of braadslee is ook ideaal. We zijn heel tevreden over onze nieuwe aanwinst in de keuken.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Bert220 04-01-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Je bereikt veel sneller het kookpunt tijdens het koken en wanneer je dan minder energie toevoert zie je ook direct, dit in tegenstelling tot keramisch koken, het kookproces veranderen cq stoppen en kookt er niets over of gaat de bereiding van het gerecht niet mis. Uiteindelijk ben je ook minder kooktijd kwijt voor je gerechten dus is het ook duurzamer/zuiniger. Ik heb inductiekoken al aan diverse vrienden/kennissen aanbevolen. Ik wil in ieder geval niets anders meer. Oh ja, in tegenstelling tot enkele jaren terug is het zeer goed betaalbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
J.v.Ham 17-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Tiptoets uitkomst. Geen gedraai met knoppen. Koopplaat snel warmte, fijn te regelen en naar onze mening daardoor efficiënt met energie. Kortom eerste indrukken in een woord SUPER.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Fam. Holwerda 16-12-2014 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Wij zijn heel tevreden met deze inductie
Ziet er prachtig uit
De timer en extra boost
Zijn extra's die heel prettig werken
Kortom geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
J.Lodewijk 04-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Deze kookplaat ziet er optisch heel strak uit. Het gebruiksgemak is groot en bediening uiterst gebruiksvriendelijk. We zijn er dolblij mee. Wordt intensief gebruikt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
kookplaat01 03-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Heb in onze vakantie woning ook inductie en ben daar erg tevreden mee. Daarom ook voor thuis deze kookplaat gekozen, en...je kan geen gaspit aan laten staan! ( zeer ideaal voor oudere mensen!)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Ramon1977. 27-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Ik heb deze inductie kookplaat nog niet zo heel lang maar ik vind het tot nu toe echt een geweldige kookplaat. Super gemakkelijke bediening en kookt (heel) erg snel en fijn.
Ook design vind ik erg mooi.
Ik raad deze echt iedereen aan. Niet te duur en toch geweldig apparaat!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend