Bosch PIA611F18E - Reviews

Specificaties
Energiesoort
elektrisch
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
4
Plaatsing
inbouw
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.be

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ger 01-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Deze kookplaat is super gemakkelijk in de bediening en zeker in onderhoud.Mijn buurman heeft hem 2 week in gebruik vandaar mijn mening.Ik zelf heb hem 1 dag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Otto 23-11-2016 Product paar weken in bezit

Super inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We koken al 12 jaar tevreden op inductie. Onze oude Bosch begon kuren te vertonen en dat ging irriteren. Reparatie van de printplaat kostte meer dan een nieuw exemplaar. De oude kostte 12 jaar geleden nog 1000 euro plus de installatie voor 380v. De nieuwe Bosch is 220 v en kost 350 euro bij een dik blauw mannetje. Dus minder geld, meer mogelijkheden en sneller koken.

Pluspunten

  • Bediening
  • Schoonmaak

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger 21-12-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Voor Mij is dit een superplaat.Ik heb hem nu 3 maanden en zou niet graag naar gas terug willen.Gemakkelijke bediening en gemakkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hessel 13-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
De bediening is erg logisch,bij gebruik van de boostfunctie is het gerecht snel aan de kook,
ook de timerfunctie is erg handig.En last but not least het schoonmaken van de kookplaat: een fluitje van een cent.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

NK 06-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Erg fijne inductieplaat. Vrij groot dus genoeg ruimte voor pannen en ook handig dat de stekker in een normaal stopcontact past.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Aangepast Wonen 29-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Prima apparaat en eenvoudig in gebruik en goed voorbereid voor de installatie. Gebruiksaanwijzing is goed leesbaar en kookplaat is zeer geschikt voor onze doelgroep met beperking voor staand koken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 26-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Mooi ogende strakke kookplaat. Doet alles wat je ervan mag verwachten, handige kookwekker is ingebouwd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Barry 22-09-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,5
Prima kookplaat die simpel te bedienen is. Zeker voor de prijs.

Verwacht geen uitgebreide functies, wat ik overigens niet nodig vind.

+ punt is dat deze op 1 groep werkt. Vermogen is wel afhankelijk van de amperage.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Els 13-09-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Ik heb de kookplaat nu een aantal weken in bezit. Ik ben zeer tevreden. Het koken gaat vlot en als je de inductieplaat hoger/lager zet reageert hij direct. De kookplaat ziet er mooi strak uit. Over duurzaamheid kan ik op dit moment nog niet veel zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Masha 13-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Warmt snel op, zeer makkelijk voor gebruik, goede prijs\kwaliteit verhouding. Heel makkelijk om schoon te maken wat ik zeer waardeer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roeneroet 10-08-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Naar aanleiding van de alleen maar positieve reviews hier op Kieskeurig hebben wij besloten over te gaan tot het aanschaffen van deze kookplaat. We zijn meer dan tevreden over het gebruikersgemak die deze kookplaat heeft. De bediening is eenvoudig en snel te leren en de plaat reageert bijzonder snel. We zijn overgestapt van gas naar inductie en dat is gewoon geweldig! We hebben voor Bosch gekozen omdat dit voor een goede kwaliteit/prijs verhouding staat. De gratis pannenset is van goede kwaliteit en wordt binnen een week geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Dalen 02-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Fijne plaat om op te koken. Erg handig dat je door met het schuiven van de vinger een pan harder of zachter kunt zetten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

karin germann 14-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
ziet er mooi uit,goede prijs en wat voor mij het belangrijkste is ,instelbaar op verschillende amp,een groep van 16 amp is voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk van den Bos 14-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,7
Eenvoudig in te bouwen dankzij de 220/240 volt aansluiting.
Is zeer precies in te regelen
De kookplaat is zeer eenvoudig te reinigen en schoon te houden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van den Abbeelen 09-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
Vandaag geinstalleerd, eerst ga ik maar eens koken, als mijn nieuwe pannenset er is?
Het is heel fraai om te zien dus daar ben ik al heel blij mee.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

t.keuper 09-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
past super in de keuken, en de bediening is voortreffelijk. Mijn eerste kookresultaten waren uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wwendy1976 09-07-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,0
Een mooi design, goed schoon te houden, hij reageert snel naar warmer en koud vergelijkbaar met gas. Water koken gaat veel sneller dan in een waterkoker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bjank72 09-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Pas twee weekjes in het bezit van deze mooie kookplaat, maar hij voldoet aan alle verwachtingen. Vooral de boosters werken ideaal. Kortom wij zijn heel tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

versteeg725 07-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
mooi apparaat met veel functie's i.c.m. gratis pannenset goede keus en lage prijs en heeft geen dubbele groep nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeroen 78 29-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Super mooie plaat. Makkelijk aan te sluiten, en werkt perfect! Niet voor niets voor Bosch gekozen, altijd kwalitatief goede apparatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews