Siemens EH601FE17E - Reviews

Specificaties
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
4
Plaatsing
inbouw
Pandragers
glas
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Siemens inductiekookplaat 06-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Duurzaamheid kan ik nog niet beoordelen, nog maar 1 week in gebruik.
Vorige inductiekookplaat van Siemens was na 7 jaar gebruik defect, ventilator bleef doorlopen na uitschakelen van de kookplaat. Reparatie zou €440,- kosten daarom een nieuwe gekocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

lijn 18-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
zeer gebruiksvriendelijk, makkelijk te reiningen
Het ziet er heel stijlvol en elegant uit.
Ben er zeer blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephan Rupert 09-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Precies wat we zochten, voor nog beter resultaat kookkunsten van mijn vrouw.......buren komen vanwege snelheid inductiekoken dagelijks langs om ook hun gerechten snel en optimaal voor te bereiden.......

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin van Buuren - Rakké 07-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
prachtige kookplaat, werkt snel en is makkelijk in gebruik door het swipesysteem, makkelijk schoon te maken ook!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JoVoRo 15-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Mooie siemems inductie kookplaat, die heel mooi vlak in het werkblad ligt!
Heeft fijne slide functie en ook handige timer voor elke kookzone! Ben super fan van siemens, heb alles in de keuken ervan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hieke Ottens 23-05-2015 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Hikten even tegen de prijs aan. Maar dat had niet gehoeven: Is de prijs meer dan waard. Zou niet anders meer willen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dsfesfrsvsvfrfv 24-04-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,0
Keurig strak apparaat.
Prettige bediening.
Mooie vormgeving.
Makkelijk in te bouwen.
Goed af te nemen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

demanibo 23-01-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

7,8
Het is makkelijk te bedienen. Maar de hitte wat ik van een inductiekookplaat na het afhalen van de pan is nog steeds te heet. Voor de rest vind ik het een prima apparaat om ermee te koken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Herma294 02-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
de nieuwe Siemens inductie inbouwkookplaat is enkele dagen geleden in mijn huidige keuken in het nieuwe composiet aanrechtblad ingebouwd. het ziet er werkelijk prachtig uit. de plaat wordt bediend door tiptoetsen in de kookplaat. ik kijk er echt naar uit om hem te gaan gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Patrick Van Bosch 18-12-2014 Product maand in bezit

Algemene score

8,7
deze kookplaat heeft een eenvoudige maar juist daardoor duidelijke bediening. Bovendien zijn de timer, de automatische uitschakeling handige pluspunten.
Het design tenslotte is tijdloos en past perfect in onze strakke witte keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fabienne Osterholt 02-05-2014 Product maand in bezit

Algemene score

8,2
Wat een geweldige kookplaat ! Fantastisch snel, mooie bediening (even wennen) en ook goed schoon te maken door de "wipe guard" mogelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

>