Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch PIP875N17E

8,9 Lees 75 reviews

Vergelijkbare producten

Bosch PUE611BB2E

  • Energiesoort elektrisch
  • Uitvoering inductie
  • Plaatsing inbouw
Bosch PUE611BB2E

Siemens ED845FWB1E

  • Aantal zones gelijktijdig te gebruiken 5
  • Plaatsing inbouw
  • Aansluitwaarde 7400 watt
Siemens ED845FWB1E

Siemens EH875LVC1E

  • Aantal zones gelijktijdig te gebruiken 5
  • Plaatsing inbouw
  • Aansluitwaarde 7400 watt
Siemens EH875LVC1E

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 75 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jolanda 13-01-2017 Product paar weken in bezit

Duidelijk leesbaar, eenvoudig te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geen vervelende piepjes meer zoals bij onze vorige Bosch inductie kookplaat. Kookwekker ook heel handig en zelfs in te stellen hoeveel minuten je iets wil laten staan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lia 28-11-2016 Product paar weken in bezit

Nice design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
I chose this product mainly because of its design. It seems that apart from a great design, it also works very well! Fast and functional

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Leonie 12-10-2016

Hele fijne kookplaat!

Algemene score

10,0
Het is met vlees braden heel handig om de "boost" functie te gebruiken. Op deze manier kan je gemakkelijk vlees dicht schroeien. Verder is het een ruime kookplaat en ziet het er ook nog eens prachtig uit! Helemaal in combinantie met de Bosch pannenset
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

Mark 23-09-2016 Product paar weken in bezit

Strakke vorm, gebruiksvriendelijk

Algemene score

9,0
Mooi strak uiterlijk gebruiksvriendelijk. Maakt ons witte composiete blad nog meer af. Door de ruime opzet is er voldoende ruimte voor de pannen. Daarnaast is het hierdoor erg overzichtelijk in het gebruik

Pluspunten

  • uiterlijk
  • gebruik overzichtelijk

Minpunten

  • nog geen ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ed 20-06-2016 Product paar weken in bezit

slim en doordacht

Algemene score

9,0
zeer slimme indeling en gebruik

alles wijst zichzelf en zeer gemakkelijk te bedienen

werkt uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lelie 11-05-2016

Fijne kookplaat

Algemene score

10,0
Veel ruimte op de kookplaat. Je kunt veel grote pannen tegelijk gebruiken.
Het ideale is de flexzones. Apart te gebruiken maar ook te koppelen zodat je o.a. een grote grillplaat kunt gebruiken. Makkelijk te bedienen, voorzien van een kookwekker en gemakkelijk schoon te maken. Kortom, hij bevalt ons zeer!
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

Hans 14-04-2016

voldoet prima

Algemene score

10,0
We hadden een halogeen kookplaat die het na vele jaren trouwe dienst begaf. Na rondvragen, surfen op internet, consumentengids raadplegen etc kozen we voor de inductie kookplaat van Bosch vanwege de 5 platen, waarvan 2 geschakeld, en de goede beoordelingen van anderen. We hebben er geen spijt van.
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

hupsel 04-12-2015

Fantastisch

Algemene score

10,0
Wat ben ik ontzettend blij met onze inductiekookplaat. Voor je het weet zit je aan tafel, super snel kookt alles. Ook de flexzone, de tiptoetsen, het schoonmaken gaat heel makkelijk
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

Kors 28-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Was ik maar eerder op inductie gaan koken. Geweldig apparaat. Ideaal is de flexzone. Onze maaltijden binnen korte tijd op tafel, Wauw wat werkt dit super snel. Een echte aanrader. Ik wil nooit meer op gas koken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Wansink 24-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Het gemak van schoonmaken, eenvoudige bediening en de snelheid van verwarmen is een genot voor iedere gebruiker.
Een heel groot voordeel is dat kleine kinderen niet gauw hun handen kunnen verbranden, dit in tegen stelling van onze eerdere keramische kookplaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manon 13-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Mooi apparaat met eenvoudige bediening en een luxe uitstraling. De flexplaat is erg handig en goed te gebruiken voor braadsledes.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I M 26-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Mooie kookplaat met veel mogelijkheden en wat ook belangrijk is makkelijk in gebruik! Ben heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcella 25-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Prima apparaat. Werkt naar behoren. Design is prachtig.
Wel erg gevoelig: mijn Tefalpannen die speciaal voor inductiekookplaten zijn, herkent hij niet.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 03-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Onze nieuwe kookplaat is een juweeltje in de keuken. De mooie afwerking met strip past prima op het kookeiland.
De werking met timer, kookwekker bevalt prima, geen losse kookwekker meer nodig.
De zone is reuze handig omdat je er van alles op kunt zetten.
Kortom: een aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

PIP875N17E 03-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Heb hem pas aangeschaft maar mijn dochter heeft hem al een poos enis er heel erg blij mee,vandaar dat ik hem ook gekocht hebt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Vd Brink 30-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Fijn apparaat, prettige ruimte tussen de verschillende zones, alle zones op vol vermogen in gebruik lukt helaas niet!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Esther 14-09-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Het flex gedeelte maakt het mogelijk om met elke vorm pan te koken maakt niet uit of die vierkant of ovaalvormig is. De bediening is erg makkelijk en overzichtelijk. Wij zijn er ontzettend blij mee, lekker koken en makkelijk schoon te houden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roel 10-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Geweldig mooi en makkelijk te bedienen apparaat. Zelfs zonder de gebruiksinstructie te lezen krijg je de plaat aan het werk.
Gelijk bij de eerste kookbeurt heb ik alle zones tegelijk gebruikt en dat gaat heel goed.
Jarenlang op een pelgrim inductiekookplaat gekookt die ook goed beviel.
Deze inductiekookplaat van Bosch ziet er wel degelijker uit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanka 07-09-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,5
Fijne kookplaat, eenvoudig te bedienen (nadat je er een tijdje mee hebt gewerkt) en door de goede uitleg van de keukenzaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tyrone 18-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Voorheen op gas nu inductie, het is wennen maar snel. Het gebruik van de flex-zone maakt het makkelijk om te werken, alleen met het gebruik van een grill pan is effe wennen als je de steel altijd over links heb gebruikt. Misschien toch overgaan op een grill-plaat. qua vormgeving mooi alleen de metalen randen aan de zijkant, deze mochten ze achterwegen laten. Over duurzaamheid zeg ik niks, te kort in bezit misschien over 8 jaar dat ik dit review aanvult.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews