Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 19 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KI2160ZT op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Greta 04-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed, zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

10,0
Dit product doet wat het moet doen, en is makelijk in gebruik. Wij hebben deze samen gekocht met een nieuwe keuken en zijn er super blij mee.

Pluspunten

  • Prijs
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 05-07-2022

Beste Greta,

Een 10, daar zijn wij uiteraard erg blij mee. Bedankt voor de maximale reviewscore en de enthousiaste feedback. Fijn om te lezen dat de kookplaat zo goed bevalt.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

a**a@g**l.com 02-07-2022
  • Product gekocht

Mooie en makkelijk te bedienen kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

9,0
Goede prijs / kwaliteit. Ik heb voor Etna gekozen omdat dit merk met de gasfornuizen en ovens al een eeuwigheid bestaat, volgens mij zijn hun toen der tijd uitgekomen met de eerste gasfornuizen met een oven eronder en daar waren nooit problemen mee. Ik vind dit een hele mooie en makkelijk te bedienen inductie kookplaat. Het is mijn derde en ik hoop hier nog lang plezier van te hebben.

Pluspunten

  • werkt supersnel
  • mooie look

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 04-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze beoordeling. Fijn om te lezen dat je voor ETNA hebt gekozen en je tevreden bent met jouw keuze.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

f**4@g**l.com 23-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

koken met ETNA

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

10,0
In onze nieuwe keuken hebben wij deze ETNA inductie kookplaat. Deze kookplaat bevalt ons beter dan onze vorige inductie kookplaat van Bosch. Bijvoorbeeld pannenkoeken bakken gaat op deze ETNA kookplaat veel beter en makkelijker. dus is onze conclusie een goede kookplaat die een 10 verdiend.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 24-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling, een 10!
Wij zijn blij dat jij gekozen hebt voor ETNA, en vooral natuurlijk dat het zo goed bevalt.
Wat fijn dat ook het pannenkoeken bakken zo goed gaat op de kookplaat, heerlijk!

Wij wensen u nog heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

g**n@h**e.nl 03-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

10,0
Inductieplaat werkt perfect, goede prijs en kwaliteit.
Had veel eerder moeten kopen.
Snel warm en snel schoon te maken

Pluspunten

  • Prijs

Minpunten

  • Zijn geen minpunten
Officiele reactie van Atag 07-06-2022

Beste heer/mevrouw,

Wij waarderen het zeer dat je de tijd hebt genomen om deze review met maximale score te plaatsten. Fijn om te lezen dat de kookplaat zo goed bevalt.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

J**s@l**e.nl 25-05-2022
  • Product gekocht

Kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

8,0
Eenvoudig, goed en handig in gebruik. Goed schoon te maken en past goed bij mijn aanrechtblad
Officiele reactie van Atag 27-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze review.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent over het design en gebruiksgemak van de kookplaat.
Natuurlijk ook erg fijn dat de plaat zo eenvoudig schoon te maken is.

Wij wensen jou heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

m**k@w**s.nl 13-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

9,0
Doet wat t moet doen!! Prima bediening!! Mooie vormgeving. Van harte aanbevolen!

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • In een verg schoon
  • Snel warm
  • Goed regelbaar

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 16-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met de werking en uitstraling van de inductiekookplaat.
Wij wensen u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

t**n@l**e.nl 05-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top Service

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

9,0
Inductie koken i.v.m. geplaatste zonnepanelen, door zelf energie op te wekken, kosten besparen.

E.t.n.a ; een / twee/ naar Etna. !!!
Door je te registreren bij Etna, krijg je 5 jaar GARANTIE, TOP !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 06-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank voor deze review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met uw inductiekookplaat, dat is waar wij het allemaal voor doen.
Wij wensen u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

j**l@h**l.com 13-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

oer degelijk merk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

10,0
Ik ben van het gas af. Wij zijn AOWers en laten soms het gas aanstaan. Dat merken we dan meestal later. Bij inductie haal je de pan van de plaat en gaat het toestel uit. je hoeft niet meer te kijken of alles uit is. Wordt de plaat te heet dan schakelt hij vanzelf uit. Veilig, schoon, geen omkijken, wat wil de AOWer nog meer?

groet: Jan

Minpunten

  • piepjes zijn erg hoorbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 14-04-2022

Beste Jan,

Wat een mooie 10 heb jij de inductieplaat gegeven, bedankt!
Wat een veilig gevoel geef jij ons met jouw review.
Fijn dat de kookplaat zo goed bevalt.
Wij wensen jou nog heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

f**t@g**l.com 08-04-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

9,0
Hele fijne inductieplaat met eenvoudige en snelle bediening. Ook een boosterstand die goed werkt.
Officiele reactie van Atag 11-04-2022

Beste heer/mevrouw,

Dank je wel voor deze beoordeling. Wat leuk te lezen dat de bediening van de kookplaat eenvoudig en snel is en ook de boosterstand goed werkt. Wij wensen je veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

f**t@g**l.com 03-04-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

9,0
Hele mooie inductieplaat die snel en eenvoudig te bedienen is. Heeft snelle boost-stand en hij blijft niet heel lang heet.
Officiele reactie van Atag 04-04-2022

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor deze review. Wat goed te lezen dat de inductiekookplaat snel en eenvoudig te bedienen is.
Veel kookplezier gewenst!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

WAHiD 22-01-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Etna kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

10,0
Etna is een bekend merk en volgens de informatie van google, scoort het merk hoog. De medewerkers van de klantenservice zijn vriendelijk en behulpzaam.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 24-01-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review en het compliment voor onze klantenservice.
Wij wensen u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

n**n@g**l.com 09-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Eenvoudige inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

8,0
Super fijne kookplaat die enorm eenvoudig in gebruik is. De tiptoetsen reageren erg goed, functies en programma’s zijn erg overzichtelijk. Al met al een zeer goede kookplaat.

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Reageert snel

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 10-01-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met de werking van de inductiekookplaat.
Wij wensen u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Joanna 26-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super snel!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

10,0
Kookplat werkt sneller dan gas. Werkt uitstekend. Reageert direct bij verandering van temperatuur. Ben zeer tevreden. Toetsen bediening is zeer makkelijk.

Pluspunten

  • snel
  • mooi
  • makkelijk schoon te maken
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 28-09-2021

Beste Joanna,

Bedankt voor deze enthousiaste review met mooie score. Een 10, daar zijn wij uiteraard erg blij mee.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de KI260ZT.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Miranda 16-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

kookt prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

8,0
wel erg wennen als je gas gewend was, maar de bediening is eenvoudig en went snel.
Tip: geef goede instructies mee hoe deze is schoon te maken want dacht dat mijne na 1 kookbeurt al beschadigd was terwijl dit met een speciaal doekje is schoon te maken.
Misschien is tevens het bijleveren van een beschermhoes/ laag een idee. Als je een dag niet kookt zit er al een enorme stoflaag op want het trekt wel echt stof aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 17-06-2021

Beste Miranda,

Bedankt voor je mooie beoordeling en je gegeven feedback gezien dit altijd erg welkom is. Via onze website kan je ook nog aanvullend schoonmaakadvies vinden. https://support.etna.nl/support/solutions/articles/77000416779-hoe-maak-ik-het-glas-van-mijn-kookplaat-schoon-etna- . Wij wensen je nog vele jaren plezier met deze aankoop.

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

robert andreas 01-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

inductie plaat

Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

8,0
prima inductie kookplaat, werk perfect, bestel wel direct een perilex kabel er bij.
zie de gebruiksaanwijzing op YouTube, een kind kan de was doen.
en prima prijs.

Pluspunten

  • werksnel
  • mooi groteplaat
  • snelaangesloten
  • mooie prijs voor een goed apparaat.

Minpunten

  • geen glasschuiver

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 02-06-2021

Beste Robert Andreas,

Wat leuk dat je de moeite neemt om deze enthousiaste review te schrijven, hartelijk dank hiervoor.
Fijn om te lezen dat de inductiekookplaat aan al je wensen voldoet.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Julia 12-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Simpel en functioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

10,0
Een duidelijke kookplaat met simpele knoppen. Alles wat ik nodig had zit er op. Dat zijn niet veel eisen, maar voor mij waren dat de boost/power knop en de timerfunctie.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • powerfunctie
  • timerfunctie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 13-04-2021

Beste Julia,

Bedankt voor deze mooie review met reviewscore. Een 10, daar zijn wij uiteraard erg blij mee. Fijn dat de KI2160ZT aan al je wensen voldoet.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Theo 08-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Dat is lekker koken .

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

10,0
Veel inductie koopplaten bekeken , maar dit vonden wij de mooiste . Mooie strakke plaat , met een makkelijke bediening . De linkerkant is perfect om de ovale vis bakpan te gebruiken , zo maak je van 2 kookzones een hele grote . de geluidjes die je hoort zijn niet noemenswaardig . Na gebruik van gas en ceramisch is dit tot nu toe onze mooiste aankoop . Wij zijn er blij mee .

Pluspunten

  • tip toetsen mooi weggewerkt
  • simpele bediening
  • makkelijk schoon te houden
  • overkoken is er niet meer bij
  • aan de kook brengen gaat super snel

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 09-03-2021

Beste Theo,

Wij stellen het zeer op prijs dat je de moeite neemt om deze enthousiaste review te schrijven. Hartelijk dank hiervoor. Fijn om te lezen jullie zo blij zijn met het design en het gebruiksgemak van de kookplaat.

Wij wensen jullie veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

rinze 24-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima kookplaat

Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

10,0
mooie strakke vormgeving, gemakkelijk te bedienen met tiptoetsen in de glasplaat, staat mooi op ons aanrechtblad. prima functies, voor als lekker wilt koken

Review criteria:

Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 28-12-2020

Beste Rinze,

Vriendelijk bedankt voor je mooie beoordeling en wij wensen je nog voor kookplezier met deze inductie.

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

Jaap Busman 17-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wat een verbetering

Geschreven voor: ETNA KI2160ZT

Algemene score

10,0
na jarenlang op gas te hebben gekookt nu overgegaan ivm nieuwe keuken op inductie koken. Vele verhalen van anderen verder wat een genot om te gebruiken de eenvoud en mogelijkheden maken het koken met deze inductieplaat tot een feestje. Het koken gaat nu veel sneller

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 19-11-2020

Beste Jaap,

Bedankt voor het plaatsen van deze enthousiaste review. Fijn te lezen dat de overstap van gas naar inductie zo goed is bevallen. Wensen je nog heel veel kookplezier met deze inductiekookplaat.
Groet Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer