Siemens EP916SC91N - Reviews

8,5 Lees 13 reviews
Best Reviewed nov 2016 Siemens EP916SC91N
Best Reviewed november 2016
Specificaties
Energiesoort
gas
Uitvoering
gas
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
5
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 13 reviews

8,5

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Theo 28-11-2016 Product paar weken in bezit

Gaskookplaat met ruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eindelijk een gaskookplaat met voldoende ruimte voor alle pannen.
Zeer makkelijk te bedienen en schoon te maken.
Uitstekend product. Een aanrader.

Pluspunten

  • Voldoende ruimte voor grote pannen
  • Stijlvol ontwerp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Robert 15-11-2016 Product paar dagen in bezit

Stijlvol en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer strakke en gebruiksvriendelijke kookplaat. Makkelijk schoon te maken en genoeg tussen ruimten om alle pitten tegelijk te kunnen gebruiken.

Pluspunten

  • Makkelijk schoonmaken
  • Genoeg ruimte tussen de pitten
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
sprince 14-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Mooie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima kookplaat, levert voldoende kracht om adequaat te kunnen wokken etc. Glas is alleen wat moeilijk schoon te maken en krast vrij snel (is overigens wel te verhelpen door een polijstmiddel van Siemens te gebruiken.

Pluspunten

  • Krachtige kookplaat
  • Mooi design

Minpunten

  • Lastig schoonmaken tov RVS

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Siemens Gaskookplaat hardglas 07-08-2016 Product kwartaal in bezit

Siemens Gaskookplaat hardglas

Algemene score

8,8
Zeer mooie glasplaat die simpel te reinigen is. In tegenstelling van een RVS onder plaat trekken hier de vet vlekken niet in!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Xander 05-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

3,7
Mooi, maar start koud enorm slecht (5-6 seconden vonken en gas eer er wat brandt)
Pas paar weken ín bezit dus duurzaamheid moet nog blijken.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed
Roel 10-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Erg mooie kookplaat, genoeg ruimte voor alle pannen en makkelijk schoon te maken. De wokbrander zijn we vooral erg blij mee, omdat je daar toch weer wat meer mee kunt doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
C.v.Laar 23-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,5
Ontzettend mooie kookplaat, al vanaf het begin onze favoriet! Wel na gebruik schoonmaken, tenzij je een ster bent in koken zonder knoeien.. Ik dus niet ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Keukenprinses10 08-06-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,2
Wij zijn erg blij met onze Siemens kookplaat. Functioneert goed, de kookplaat is gemakkelijk te reinigen en is een toegevoegde waarde in onze strakke keuze!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
mees55 28-04-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
mooie uitstraling strak vorm gegeven
veilig voor kinderen met de draaiknop beveiliging

en zeer makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
class10 18-03-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,0
het is fijn dat je er meerdere pannen ruim op kunt zetten, de wokbrander is ideaal, het schoonmaken blijft een rotklus als je het er weer als nieuw wilt laten uitzien.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Radia 06-03-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

10,0
Het is een perfecte kookplaat. Ruim en makkelijk schoon te houden. Kook er elke dag graag op. Mooi strakke plaat. In een woord. Perfect!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Minie2015 29-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Een mooie vormgeving. Niet alleen mooi, maar ook handig in gebruik. Makkelijk schoon te houden. Kortom een aanwinst voor de keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Huppen 26-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
een mooie strakke kookplaat en fijn in het gebruik. Veel mogelijk heden om extra accessoires aan toe te voegen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend