• Test panel 8,6 jul 2020
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 52 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIV164RVS op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

h**5@h**l.com 04-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

8,0
Mooie kwaliteit van Etna ,gebruiks vriendelijk en mooie sieraad in de keuken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 05-07-2022

Beste heer/mevrouw,

Wat leuk dat je de moeite hebt genomen om deze enthousiaste review te schrijven. Fijn om te lezen dat de kookplaat zo goed bevalt.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

monique.soddu@ns.nl 16-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inductie zonder krachtstroom

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

8,0
Werkt snel. Je hoeft geen krachtstroom. Zo kun je makkelijk van het gas afkomen. Het toestel kan boven op mijn gasfornuis staan.

Pluspunten

  • Snel makkelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 17-06-2022

Beste Monique,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt en je tevreden bent over de werking van de inductiekookplaat.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Jo 10-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Etna inductiekookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

7,0
De inductiekookplaat werkt op zich fijn en tot nu toe ben ik er blij mee. Met de kookzones is het een beetje spelen en creatief zijn met het eten dat je wil maken; ze kunnen niet allemaal tegelijk op boost stand of op hogere stand vanwege de gewone 230V stekker. Maar is voor mij niet nodig. En dat de kookplaat via deze gewone stekker werkt, is bijzonder makkelijk. Hij is makkelijk te reinigen met afwasmiddel en ik gebruik glasreiniger na om het oppervlak te laten glanzen. Is paar minuten werk. Een prima aankoop voor deze prijs. Ik heb ook naast de reguliere garantie gegevens ingevuld voor registratie op de Etna website om extra garantie te krijgen. Nu totaal 5 jaar ! Een prima regeling. En een prima product voor een prima prijs.

Pluspunten

  • 220-240 V Stekker
  • Bedieningstoetsen overzichtelijk
  • Makkelijk te reinigen

Minpunten

  • Boost/hoge stand niet op alle zones tegelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 13-06-2022

Beste Jo,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking van de inductiekookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

r**2@g**l.com 09-06-2022
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Mooi model inductie plaat en in deze tijd wanneer gas zo duur is vond ik goede aankoop .
Officiele reactie van Atag 10-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de kookplaat en je voor ETNA hebt gekozen bij je overstap van gas naar inductie koken.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Ron b 05-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Etna kiv164rvs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

10,0
Ziet er mooi uit en afgewerkt met RVS en werkt echt prima
Stekker er in en je kunt beginnen zo simpel is het
Mooi meer gas

Pluspunten

  • Mooi
  • Betaalbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 07-06-2022

Beste Ron,

Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over het design en de eenvoudige installatie van de KIV164RVS. Bedankt voor je enthousiaste review met maximale score.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

a**s@h**e.nl 03-06-2022
  • Product gekocht

Gewldig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

10,0
Zeer tevreden, kook en baktijd snel wn het eten is lekker en de kookplaat staat mooi in mijn keuken. Ben er blij mee en beveel het zeker aan
Officiele reactie van Atag 07-06-2022

Beste heer/mevrouw,

Een 10! Daar zijn wij uiteraard erg blij mee. Bedankt voor de enthousiaste feedback. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de kookplaat.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Ro 01-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede keuze, zeker een aanrader !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

9,0
Prima compact en degelijk kwaliteitsproduct, eenvoudige installatie en werking. Stabiele verhitting bij het koken en duidelijke handleiding. Het zegt al genoeg dat de fabrikant hierop een gratis garantieverlenging tot 5 jaar durft te geven. Dat schept vertrouwen!

Pluspunten

  • Compact
  • Snel en eenvoudig
  • Voordelig
  • Eenvoudig schoon te houden
  • Stil

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 02-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen voor het schrijven van deze mooie review! Wat fijn dat u zo tevreden bent met de werking van de kookplaat, daar doen we het voor!
Wij wensen u nog veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

k**1@l**e.nl 28-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

9,0
Prima inductie plaat handig op 1fase,geplaatst op de vaatwasser een mooie chique uitstraling en erg makkelijk in gebruik .ben er zeer tevreden en blij mee.goede koop geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 30-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking en uitstraling van de inductiekookplaat. Dat jij tevreden bent met je aankoop, is waar wij het allemaal voor doen.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Kookmiep 22-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

8,0
Ziet er mooi uit, makkelijk te bedienen en schoon te maken. Ben er blij mee.

Pluspunten

  • Makkelijk schoonmaken
  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • Swipe knop nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 23-05-2022

Beste kookmiep,

Bedankt voor deze goede beoordeling.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent met het mooie design, de eenvoudige bediening en het eenvoudige reinigen van de KIV164RVS.
Deze kookplaat heeft inderdaad geen swipe knop, het verhogen of verlagen van de stand kan door middel van de + en - knop.

Wij wensen jou nog heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

l**e@g**l.com 02-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Doet het heel goed wat het moet doen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

8,0
Een prima inductie kookplaat, doet wat het moet doen zonder enige moeite, wij zijn zeer tevreden van deze Etna kookplaat.
Deze kookplaat ziet er ook strak uit, netjes afgewerkt dus, voor ons de dik plus punt.

Pluspunten

  • Strak design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 03-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze goede beoordeling.
Wat fijn dat u zo tevreden bent met de werking, het gebruiksgemak en het mooie design van de kookplaat.
Het oog wil natuurlijk ook wat!

Wij wensen u nog heel veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

j**s@s**t.nl 30-04-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

9,0
Het werkt schoon, gemakkelijk, ook de pannen blijven super schoon, apparaat is makkelijk aan te sluiten, stekker in stopcontact klaar. Wat iets duidelijker had gekund is de display. Ga dus niet meer terug naar koken op gas.

Minpunten

  • display had iets duidelijker gekund

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 02-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat u voor ETNA gekozen heeft bij uw overstap van gas naar inductie koken en wij dit op een positieve manier hebben kunnen beïnvloeden.
Wij wensen u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Tjitske 26-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte kookplaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

10,0
Een perfecte vrijstaande kookplaat! Ik heb deze aangeschaft voor mijn huurhuisje, je hebt geen krachtstroom nodig en je kan gelijk van start met koken. Alles werkt vanzelfsprekend en simpel. Zonder enige poespas. Hij ziet er ontzettend mooi en strak uit. Ik ben verliefd op mijn nieuwe aankoop!!

Pluspunten

  • Makkelijk en simpel
  • Strak design
  • Werkt goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 28-04-2022

Beste Tjitske,

Een 10, wow! Bedankt.
Wat fijn dat de vrijstaande plaat zo goed bij jou en jouw woning past.
Wij zijn blij dat het gebruiksgemak en mooie strakke design zo goed bevallen.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

j**3@w**p.pl 26-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

9,0
Zijn echt Prima
Snel koken
Prijs goed
Het is een makkelijke en veilige kookplaat die zeer effectief zijn werk doet zonder poespas. Na gebruik is hij heel makkelijk te reinigen

Pluspunten

  • Snel koken
  • Prijs

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 28-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Wat fijn dat het snelle koken, de prijs en de eenvoudige en veilige bediening van het toestel zo goed bevallen.
Natuurlijk is het eenvoudige reinigen ook erg fijn.

Wij wensen jou nog heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

Ruud 25-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een geweldige inductiekookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

10,0
Een ongelooflijk fantistische inductie kookplaat, vanaf het moment dat hij binnen kwam, uitpakken, installeren en koken. Het is een fluitje van een cent, en een kid kan de was doen. Wel eerst even kort uitzoeken, hoe of het aparaat aan moest, maar al snel gevonden, en daarna, gewoon in één woord GEWELDIG

Pluspunten

  • Snel te gebruikten, zonder poes pas
  • Gemakkelijk te installeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 26-04-2022

Beste Ruud,

Wij vinden jouw beoordeling ook in één woord GEWELDIG.
Wat fijn om te lezen dat alles zo soepel is verlopen en dat de kookplaat zo goed bevalt!

Wij wensen jou nog heel veel kookplezier.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

J**d@g**l.com 21-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

10,0
Het is een geweldig apparaat.
Hij word supersnel heet.
Een prachtige uistraling zilver met zwarte plaat.
Bediening is ook gemakkelijk, even wennen. En je wil nóóit meer gas!!!
Officiele reactie van Atag 22-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10! Dank u wel voor deze mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met de werking en uitstraling van de inductiekookplaat.
Wij wensen u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Marinus 21-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goeie resultaten met de Etna induktiekookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

8,0
om het gasverbruik te minderen heb ik een inductiekookplaat aangeschaft.
Het apparaat werkt voldoende, ook met alle plaatsen bezet met pannen.
Bovendien gaat het verhitten vrij snel, ook zit er een timer op om een ingestelde tijd te verhitten.
Erg makkelijk.

Pluspunten

  • snel warm
  • werkt op één stroomgroep
  • Timer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 22-04-2022

Beste Marinus,

Dank voor het schrijven van deze mooie review. Leuk om te lezen dat u voor ETNA gekozen heeft bij uw overstap van gas naar inductie koken en wij deze overstap op een positieve manier hebben kunnen beïnvloeden.
Wij wensen u veel kook plezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Rico 20-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

10,0
Top product, ziet er super modern uit en werkt fantastisch, echt een aanrader!

Pluspunten

  • Moderne uitstraling
  • Fijne werking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 22-04-2022

Beste Rico,

Bedankt voor het schrijven van deze review en dit mooie cijfer! Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de inductiekookplaat en deze aanraadt voor andere.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Rinke 16-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt heel goed, zeker een aanrader. Prijs gunstig.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

10,0
De kookplaat doet het geweldig. De handleiding is ook zeer bruikbaar. De prijs is zeer gunstig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 19-04-2022

Beste Rinke,

Een 10! Dat is waar wij op hopen natuurlijk.
Wat leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent met de kookplaat.
Wij wensen jou nog heel veel kook- en bakplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

t**8@g**l.com 10-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

9,0
Binnen 1dag een sensatie beleving
Inductie vrijstaand
Moderne uitstraling en eenvoudig met een stekker snel maaltijden op tafel.
Zeer tevreden en zo de werking onderde knie een goedkope aanwinst

Pluspunten

  • Overal te plaatsen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 11-04-2022

Beste heer/mevrouw,

Dank je wel voor de review. Wat leuk dat je zo tevreden bent over deze kookplaat en de werking zo snel onder de knie hebt. Veel kookplezier gewenst!

Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

LC 09-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Plug+Cook

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een inductieplaat die ik gelijk in het stopcontact kon aansluiten en kwam bij deze uit.
Mooie afwerking en makkelijk in gebruik. Wat ik vooral heel fijn vind is de timer per kookpunt,als de tijd voorbij is springt het kookpunt uit. Verder zit er nog een beveiliging tegen oververhitting(anti-droogkook) en pandetectie(geen pan op kookzone,kookzone uit) op.
Ik ben heel erg tevreden met deze kookplaat en kan hem iedereen aanraden die op zoek is naar een plug+cook kookplaat!

Pluspunten

  • Timer per kookzone

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 11-04-2022

Beste LC,

Bedankt voor het schrijven van de beoordeling. Fijn dat u gekozen heeft voor de Plug & Cook kookplaat van ETNA en u zo tevreden bent over de vormgeving en het gebruiksgemak. Wij wensen u veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Toon meer reviews