• Best Reviewed 4 keer okt 2021
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 115 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIF670ZT op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

j**k@h**l.com 05-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi produkt voor een goede prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

10,0
Zeer mooie kookplaat voor een mooie prijs. Makkelijke bediening. Zijn er zeer blij mee.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • 70 cm in 60 cm kast

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 06-07-2022

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor deze mooie reviewscore; een 10! Daar zijn wij erg blij mee. Fijn te lezen dat je zo tevreden bent over de makkelijke bediening en het design van deze inductiekookplaat. Heel veel kookplezier gewenst!

Met vriendelijke groet, Chantal
Webcare ETNA

Reageer

PW de Jong 05-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

10,0
Wat een mooie aanwinst in onze keuken.
Strak modern en je keuken is in een handomdraai weer opgeruimd en schoon.
Het koken word zo een plezier.
Qua prijs en kwaliteit is dit product het zeker waard.
Wij zijn zeer tevreden en blij zelfs bij het koken van een ei.

Pluspunten

  • zones koppelen
  • strak en moderne uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 06-07-2022

Beste heer/mevrouw De Jong,

Dank jullie wel voor deze mooie review. Wat leuk te lezen dat de inductiekookplaat een aanwinst is in jullie keuken en jullie zo tevreden zijn over de strakke en moderne uitstraling. Heel veel kookplezier gewenst!

Met vriendelijke groet, Chantal
Webcare ETNA

Reageer

L van Ham 03-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inductie kookplaat met een gewone stekker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

10,0
Mooie Etna inductieplaat 70 cm breed die op een gewoon stopcontact kan worden aangesloten. Voor een scherpe prijs met 5 jaar garantie na registratie bij Etna.

Pluspunten

  • 70 cm Breed voor grote pannen
  • Kan op gewone 230 volt stekker
  • 5 jaar garantie na registratie.

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 04-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10! Dank je wel voor het schrijven van deze beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je voor ETNA hebt gekozen en tevreden bent met de inductiekookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke Webcare ETNA

Reageer

f**n@g**l.com 01-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

7,0
Ik zou deze inductie kookplaat zeker aanbevelen.
Het enige minpunt is de verlichting voor de kookplaat sterkte, want je moet de verlichting van de keuken echt aandoen om deze af te lezen en instellen.

10-03-2022
Ik heb deze maand een inductie kookplaat gekocht en moet zeggen, goede keus.
Hij voldoet ruim aan zijn verwachting.
Waar ze aan mogen voldoen, is de verlichting van de tiptoetsen wat beter zichtbaar mogen laten zien.
Mocht je op zoek zijn naar een inductie kookplaat dan beveel je echt de Etna.
Prijs-kwaliteitverhoding vind ik zeker positief te noemen.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 04-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je na enige tijd nog steeds tevreden bent over de inductiekookplaat. Jouw feedback betreffende de verlichting in de kookplaat, waarderen wij zo kunnen wij onze producten blijven verbeteren.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

w**e@l**e.nl 26-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijk, en voor een goede prijs en kwaliteit en uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 28-06-2022

Beste heer mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking van de inductiekookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Giezies 23-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geen gebakken lucht.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

10,0
Met deze kookplaat zit je gebakken!
Makkelijk in gebruik, mooi vlak en ook nog eens 3 jaar verlengde garantie.
Officiele reactie van Atag 24-06-2022

Beste Giezies,

Hartelijk bedankt voor deze mooie review, een 10!
Wij zijn blij dat jij zo tevreden bent over de kookplaat.
Inderdaad, geen gebakken lucht!

Wij wensen jou heel veel kook- en natuurlijk bakplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

d**n@h**l.com 15-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

10,0
Overige apparatuur ook van ETNA, daarom mijn keuze om eenheid te bewaren.
Van gas naar inductie is even wennen.
Fijn apparaat, snel ingebruik!
Specificaties komen overeen met wat ik er van verwacht had.
Blij mee!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 16-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10, wow! Bedankt voor deze review. Wat leuk om te lezen dat je weer voor ETNA hebt gekozen bij de overgang van gas naar inductie. We zijn blij dat het zo goed bevalt.
We wensen je nog veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

i**1@u**l.nl 13-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel fijne kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

9,0
De Etna KIF670ZT is een heel fijne kookplaat die gemakkelijk is te bedienen.
De grote van de plaat is ideaal door de onderlinge ruimte van de pannen.
De plaat oogt zeer rustig en chique door de kookzones als strepen weer te geven,
hierdoor hoeft de pan ook niet precies in het midden te staan op de zone.
Hopen er lang plezier van te hebben. Ook nog eens 5 jaar garantie na registratie.

Pluspunten

  • grootte van de plaat
  • fijne kookzones

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 14-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze mooie beoordeling.
Wat leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent met het design en de afmetingen van de kookplaat.

Wij wensen jou heel lang en veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

w**n@c**a.nl 01-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ETNA KIF670ZT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

10,0
Prima kooktoestel , wij zijn er super tevreden mee.
Ook de verlengde garantie termijn van 5 jaar is prima geregeld bij Etna (Atag)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 02-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Wow, een 10! Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden met de kookplaat.
Wensen u nog vele jaren kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

g**n@g**l.com 30-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

9,0
Mooi en strak en precies passend in mijn marmer aanrechtblad als vervanger van een gaskookplaat.
Bijna niet hoorbaar werkgeluid en doet het prima op twee phase pirilex. Heel blij mee!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 31-05-2022

Beste heer/mevrouw,

Wij waarderen het zeer dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te schrijven. Fijn om te lezen dat de kookplaat zo goed bevalt.

Wij wensen je veel kookplezier toe,

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

j**0@t**s.nl 26-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

9,0
Beste prijs kwaliteit verhouding. Mooie en goede recensies. Uitstraling en bedieningsgemak.

Pluspunten

  • Gebruikersgemak
  • Power

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 27-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze review.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent over het design en gebruiksgemak van de kookplaat.

Wij wensen jou heel veel kookplezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Rob 19-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

10,0
Heele mooie inductie kookplaat
Stekker zit er al aan past gewoon in een standaard stopcontact
Moest alleen een randje van mijn granieten aanrechtblad afsijpen hij was één centimeter te diep. Het slijpen ging goed met een haaksespijper.
Wel nieuwe pannen gekocht werkt prima ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • Makkelijk schoonmaken
  • Staat erg mooi

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 20-05-2022

Beste Rob,

Een 10, wow, bedankt!
Wat leuk dat jij gekozen hebt voor ETNA.
Wij zijn blij dat je zo tevreden bent over de werking en mooie design.

Wij wensen jou heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

f**a@g**l.com 11-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne kookplaat, erg snel en makkelijk!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

10,0
Een mooie inductiekookplaat! Ik vind het een voordeel dat de plaat breder is maar toch in een normale opening past. Pannen steken daardoor nooit over. De plaat kan op 1, 2 en 3 fasen worden aangesloten. Ik heb gekozen voor 2 fasen waardoor ik het vlees goed kan aanbraden en tegelijkertijd de aardappelen of pasta op vol vermogen kan koken. Voorzien van een pauzetoets die alle pitten in 1 keer stop zet als er iets dringends gebeurt, bv als er iemand aan de deur is. Mat dezelfde zet je alles in een keer weer aan op de vorige stand.

Tot nu toe, na 3 maanden, erg tevreden!

Pluspunten

  • Grootte oppervlak
  • 2 fasen

Minpunten

  • Nog niet geconstateerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 12-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10! Hartelijk bedankt voor deze mooie uitgebreide review.
Wat fijn dat je zo tevreden bent over de ruime KIF670ZT
Leuk om te lezen dat het gebruiksgemak en en de handige pauzefunctie zo goed bevallen.

Wij wensen jou nog heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

r**m@z**o.nl 29-04-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goed en niet te duur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

9,0
Goed product, doet wat het moet doen,eenvoudige bediening, strak model. Simpel in te bouwen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 02-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de werking en uitstraling van de inductiekookplaat.
Wij wensen u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Noa 26-04-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijne no nonsense kookplaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

8,0
Update op 26-04-20212
Wij hebben de kookplaat nu enkele maanden in gebruik. We zijn nog steeds enthousiast en tevreden. Wat we eerder hebben aangegeven dat de toetsen wat duidelijker hadden mogen zijn blijft staan. Maar we hebben absoluut geen spijt van deze aankoop. Het blijft een aanrader.

Update op 03-01-2022:
We hebben de kookplaat nu een paar maanden in gebruik en zijn nog net zo tevreden als in het begin. Makkelijk in gebruik al hadden de toetsen wat groter en duidelijker mogen zijn. Het 1 fase koken geeft totaal geen problemen, ik kan bakken en koken wat ik wil. Het is soms wel even uitproberen met de temperatuur maar dat leert snel. Het schoonmaken van de plaats gaat prima en is snel klaar. Even opwrijven met een microvezeldoekje en hij glimt weer mooi.

Review van 15-09-2021:
Na het lezen van de verschillende reviews en de overtuiging dat de Etna KIF670ZT inductiekookplaat voor ons geschikt zou zijn, hebben we deze gekocht. Geen moment spijt van deze kookplaat. Mooi breed, heel fijn om de pannen er ruim op te zetten. We hebben hem op 1fase aangesloten en dit werkt prima. Bij navraag werd ons 1fase afgeraden omdat je volgens de verkoper nooit genoeg power zou hebben. Maar doordat deze kookplaat eenvoudig nog omgezet kan worden naar 2fase was voor ons de keuze niet moeilijk. We proberen het gewoon op 1fase en zoals eerder gezegd het werkt super. Met het filmpje van Etna op YouTube was aansluiten een makkie. De nis diepte (met de schroefjes in de plaat meegerekend) is exact 49 diep. Wij hadden de pech dat onze nisdiepte maar 48,5 cm was waardoor we helaas een halve cm van het aanrechtblad moesten afhalen. Nu hij er inzit zijn we er heel erg blij mee. Wil je dus ook op 1fase koken dan is deze kookplaat een uitkomst.

Pluspunten

  • Formaat
  • 1 fase
  • Goede warmteverdeling

Minpunten

  • Kleine bedieningtoetsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 28-04-2022

Beste Noa,

Hartelijk bedankt voor deze mooie review.
Wat ontzettend leuk om te lezen dat het toestel na een aantal maanden gebruik nog altijd goed bevalt.

Wij wensen jou nog heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

b**n@g**l.com 20-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prettige inductie kookplaat voor smalle nis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

8,0
Prettige inductie kookplaat voor smalle nis. Ruim genoeg. Kookzones zouden beter/duidelijker aangegeven kunnen worden i.p.v. een enkele lijn. Makkelijk schoon te houden. Duidelijk instructiefimpje over aansluiten.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik, snel te installeren
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Kookzones niet duidelijk aangegeven (enkele lijn)
  • Geen Perilex aansluitstekker meegeleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 21-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Fijn dat deze kookplaat goed past en genoeg ruimte heeft.
Leuk om te lezen dat het filmpje geholpen heeft met het aansluiten.
Wij adviseren dit te laten doen door een erkend installateur,
vandaar dat er geen aansluitstekker meegeleverd wordt met dit toestel.
Fijn dat dit toch goed gelukt is.

Wij wensen jou heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

r**n@g**l.com 16-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima kookplaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

8,0
Deze aangeschaft om de goede beoordelingen van andere kopers cq gebruikers en omdat hij in een standaard nismaat van 49*56 past, een andere reden is dat wij meer apparaten van Etna hebben waarover wij uitermate tevreden zijn. Tevens kan je de linkerzijde koppelen voor bijvoorbeeld een grillplaat.

Een paar weken in gebruik en makkelijk te bedienen, top!

Pluspunten

  • Ruim
  • Makkelijk te bedienen
  • Timer en kookwekker
  • Kinderslot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 19-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling.
Wat fijn dat ook dit toestel van ETNA jou zo goed bevalt.
Leuk dat je ook het gemak van de bridgezone hebt ontdekt.
Wij wensen jou heel veel kookplezier.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

W. Bakker 15-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ontspannend koken met juiste temperatuur!!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

9,0
Wij zijn blij!!!!
Gekozen om de goede test uitslag en de ideale breedte 70 cm!
Bij het koken zeer fijne temp. Afstemming!!
Heb het aan vrienden al aanbevolen en hebben de zelfde plaat ook gekocht en zijn ook zeer tevreden!!!!

Vriendelijke groet,
W. Bakker

Pluspunten

  • Breedte
  • Temperatuur
  • Combi zones links

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 19-04-2022

Beste heer / mevrouw Bakker,

Hartelijk bedankt voor deze goede beoordeling.
Wij zijn blij te horen dat u, en uw vrienden zo tevreden zijn over de kookplaat.
Heel erg fijn dat u zo blij bent met de breedte, en de combizones die het toestel heeft.
Wij wensen u, en natuurlijk ook uw vrienden heel veel plezier van uw kookplaat.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

m**e@z**o.nl 12-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

9,0
Na 25 jaar van het gas. Aangesloten op 2 fasen, is daardoor snel warm. Ook de warmhoud functie is top. En makkelijk schoon te houden. Top aankoop voor een goede prijs.

Pluspunten

  • Alles snel warm
  • Warmhoud functie

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 14-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Na 25 jaar van het gas, wat een stap!
Fijn dat de kookplaat goed bevalt en dat je zo tevreden bent over het gebruiksgemak.
Wij wensen jou nog heel veel kookplezier.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

v**5@g**l.com 06-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te installeren.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670ZT

Algemene score

10,0
Daar we van onze gaskookplaat af wilde ivm de hoge gasprijs en makkelijk wilde overstappen op inductie. Is dit de aangewezen inductie kookplaat daar hij op 1 fase is aan te sluiten en past deze in het gat van de gaskookplaat. Daarbij ziet de inductie kookplaat er mooi uit.
Heel blij mee.

Pluspunten

  • mooi design
  • kan op 1 fase

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 07-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wat mooi dat je van gas bent overgestapt op inductie en fijn dat dit ook zo makkelijk ging met de KIF670ZT. We wensen je nog veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Kim Webcareteam ETNA

Reageer

Toon meer reviews