Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 27 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIS670ZT op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

r**k@o**k.com 05-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Maakt koken makkelijker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

8,0
Product voldoet aan verwachting. Ging helaas na 3 dagen kapot, maar na 3 dagen ook alweer onder garantie gerepareerd door heel vriendelijke monteur. Werkt sindsdien weer super. We zijn heel tevreden.

Pluspunten

  • Werkt snel
  • Makkelijk installeren

Minpunten

  • Niet geschikt voor zesgangen menu

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

r**7@g**l.com 27-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt zeer goed en makkelijk plug in play

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

8,0
Makkelijk te installeren goede gebruiksaanwijzing en zeer gemakkelijk te bedienen met de tiptoets knoppen

Pluspunten

  • Erg makkelijk te bedienen
  • Makkelijk te installeren door 1 Fase plug en play

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 28-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de inductiekookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

c**n@k**l.nl 24-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

8,0
We gingen ons keukenblad vervangen. Maar meteen overgaan op elektrisch koken. Op internet gezocht toen kwamen we door de vele positieve reviews bij deze kookplaat uit. Contact gehad met Portas die deze ook van harte aan beveelde. Nu pas enkele keren met bezig geweest. Maar die ervaringen zijn erg positief. Daar buitenom de kookplaat ziet er gewoon mooi uit.

Nelly

Pluspunten

  • Mooi design
  • Vele mogelijkheden tot ontdooien toe
  • Elektrisch koken met normaal stopcontact

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 28-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt en je tevreden bent met de werking van de inductiekookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

broeky70 02-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldig apparaat zonder teveel poespas.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

9,0
zonder veel moeite in kunnen bouwen op de plaats van gasplaat.
vrouw vind koken nu leuk.
wel moeten wennen dat alles heel snel warm word.

Pluspunten

  • snel in te bouwen
  • alles snel op temperatuur
  • vrouw kookt weer met plezier
  • aansluiting op normaal stopkontakt

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 03-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat een mooie score, bedankt!
Wat fijn dat het plaatsen van de kookplaat zo eenvoudig was.
Koken is natuurlijk een feest! Fijn dat ook jouw vrouw hier nu plezier aan beleeft!
De snelheid van het koken is inderdaad even wennen, ik heb er vertrouwen in dat dit zal lukken!

Wij wensen jou, en natuurlijk ook jouw vrouw heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

F**1@G**l.com 31-05-2022
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
Op weg naar gasloos! Hele fijne kookplaat. Makkelijk te bedienen en ziet er erg mooi uit.
Officiele reactie van Atag 02-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review en leuk dat u heeft gekozen voor Etna bij het overgaan naar inductie! Wat fijn dat de kookplaat makkelijk is te bedienen.
Veel kookplezier gewenst!

Met Vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

g**n@k**l.nl 19-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoud en gemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

9,0
We waren op zoek naar een eenvoudige kookplaat zonder allerlei toeters en bellen. Als iemand van 87 jaar oud wil je geen complete bijscholingscursus moeten volgen om te kunnen koken. Deze plaat blonk uit in eenvoud en gemak en werkt uitstekend om op te koken. We zijn er zeer tevreden over.

Pluspunten

  • Simpel te bedienen
  • Veilig voor mensen op leeftijd

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 20-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze leuke review.
Wat fijn dat de eenvoudige bediening van de kookplaat zo goed bevalt.
Want ja, laten we eerlijk zijn, een bijscholingscursus, daar zit natuurlijk niemand op te wachten!

Wij wensen jou heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

U**h@h**l.com 23-02-2022
  • Product gekocht

Beste koop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

9,0
De kookplaat bevalt heel goed geen problemen gekend. Zou ieder deze aanbevelen.
Officiele reactie van Atag 24-02-2022

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat de inductiekookplaat goed bevalt en u deze iedereen aanbeveelt.
Wij wensen u veel kookplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

a**9@z**o.nl 25-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Verandering in koken.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

9,0
We hebben dit product gekozen uit energie bezuinigingen. En het bevalt ons uitstekend. We hadden dit eerder moeten doen.
De inductie werk prima op 1 fase. Alles wordt minder vet, de plaat is eenvoudig schoon te maken. Kortom een hele verbetering .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 26-01-2022

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze beoordeling. Wat fijn dat het koken op inductie zo goed bevalt.
Veel kookplezier gewenst!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

CM 22-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Etna nooit meer wat anders

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

8,0
Jaren op etna keramisch gekookt. Nieuw huis had gasfornuis :( gelukkig hebben we nu etna inductie. Installatie een fluitje van een cent. Meteen een pan water op gezet en dat kookte zo snel. De plaat staat zo chique en lekker snel schoon als je knoeit.

Pluspunten

  • Snel kokend
  • Hygiënisch
  • Ziet er mooi uit
  • Ingebouwde kookwekker
  • Smelt en warmhoudfunctie

Minpunten

  • Druktoetsen zijn niet heel gevoelig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 24-01-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie uitgebreide review. Wat leuk dat u voor ETNA gekozen heeft voor uw nieuwe inductiekookplaat. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de werking en schoonmaak gemak van de kookplaat.
We wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

e**o@h**e.nl 17-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede keus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

9,0
Gekocht a. omdat we van het gas af moeten en b. omdat deze kookplaat een goede keuze was volgens Kieskeurig. En inderdaad het apparaat bevalt ons uitstekend.

Pluspunten

  • simpele bediening
  • snel geplaatst
  • heeft 2 fases
  • kan standaard op 220 V stopcontact
  • is 70 cm breed past in 56 cm

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 19-01-2022

Beste heer/mevrouw,
Dank u voor het schrijven van deze review. Wat fijn dat u gekozen heeft voor de inductiekookplaat van ETNA en deze uitstekend bevalt. Wij wensen u veel kookplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

r**s@g**l.com 17-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De juiste keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

9,0
Speciaal voor dit type gekozen omdat ik deze op een bestaande groep kon aansluiten. Geen periflex nodig. Werkt perfect. Super makkelijk in gebruik en monteren en aansluiten in bestaand gaskookplaat ruimte. Mooi design en de streepjes op de plaat zijn subtiel geplaatst voor de plek waar de pannen moeten staan. Perfecte keuze.

Pluspunten

  • Geen periflex. Gewone stekker
  • Op bestaande groep te plaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 23-12-2021

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor je review.
Je omschrijft precies de voordelen van deze PLUG & COOK inductiekookplaat.
Fijn om te lezen dat het design ook in de smaak valt en dat deze kookplaat jouw perfecte keuze is.

Veel kookplezier.

Groet Heidi
Webcraeteam ETNA

Reageer

U**h@h**l.com 05-11-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

9,0
Mooi product, handige bediening, makelijk schoon te houden en verwarmd zeer snel. Een echte aanrader

Pluspunten

  • Verwarmd snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 08-11-2021

Beste heer / mevrouw,

Dank u wel voor deze review. Wat leuk om te lezen dat u onze inductiekookplaat een aanrader vind! Dat u als consument tevreden bent met de kookplaat is natuurlijk waar wij het voor doen.
Wij wensen u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Karel@Schijndel 19-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

8,0
Het is een mooie vlakke plaat die eenvoudig zelf te monteren is, er staan op internet montage filmpjes van Etna die de montage duidelijk uitleggen.
Dit is een mooie vervanger voor onze oude gas kookplaat en gemakkelijk aan te sluiten, als je geen ervaring hebt met stroom wel even een installateur raadplegen.
Wij hebben deze inductieplaat op een normaal geaard stopcontact aangesloten maar er zijn meerdere aansluit mogelijkheden, raadpleeg hiervoor de bijgeleverde gebruiksaanwijzing.

Pluspunten

  • Inbouw gemak
  • Vormgeving

Minpunten

  • Tip bij montage handleiding: You tube
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 20-10-2021

Beste Karel,
Bedankt voor je review. Fijn dat het installeren van de inductiekookplaat goed is verlopen.
Wij wensen u veel kookplezier!
​Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Anne-Jan 07-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een verademing ik koken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

9,0
Ik heb mij eerst goed ingelezen over inductie kookplaten wat ik zocht was een 1 fase. En dat is gelukt met de Etna KIS670ZT makkelijk te bedienen mooi van aanzicht. Ik heb er nu een een paar keer met gekookt en een tevreden mens. A

Pluspunten

  • Eenvoudig en snel

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 08-10-2021

Beste Anne-Jan,

Bedankt voor deze mooie positieve review. Het is goed om te lezen dat u zo tevreden bent met uw inductiekookplaat. Wij wensen u nog jaren veel kook- en bakplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Niki Webcareteam Etna

Reageer

p**r@t**t.nl 18-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

10,0
Het is een mooie eenvoudige plaat ik heb ervoor gekozen omdat het product alles heeft en het ook wat prijs betreft betaalbaar is fijne plaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 20-09-2021

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor uw review. Wat leuk om te lezen dat u voor ETNA gekozen heeft en tevreden bent met de werking van de kookplaat. Wij wensen u nog veel kookplezier toe.

Groet,

Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

3**5@z**o.nl 06-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

8,0
de inductie kookplaat is ter vervanging van een gaskookplaat en tot volle tevredenheid in het aanrechtblad aangebracht en werkt prima

Pluspunten

  • werkt prima
  • goed product
  • gemakkelijk te onderhouden
  • goed te reinigen

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 15-09-2021

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw mooie beoordeling en wat fijn dat de overstap van gas naar inductie zo goed is verlopen. Wij wensen u veel kookplezier met deze inductiekookplaat van ETNA.

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

marijke cornelissens 10-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

is zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

9,0
Deze kookplaat is voor iedereen een aanrader. Bevalt goed en is een prima product voor een prima prijs. Ik wilde overstappen van gas naar elektra en bevalt me vanaf de eerste minuut, wat een topper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 12-07-2021

Beste Marijke,

Wat leuk dat je de moeite neemt om deze enthousiaste review te plaatsen, hartelijk dank hiervoor.
Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Alice Webcareteam ETNA

Reageer

A. v.d. Brand 07-03-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

STRAK EN GOED

Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

9,0
super strakke plaat , duidelijke gebruiks aanwijzing dus het was niet eens wennen.
super blij om van het gas af te zijn , kooktijd is beduidend korter.
nu nog even even alle functies uit proberen en onder de knie krijgen, want deze plaat kan wel heel veel.

Pluspunten

  • boostfunctie
  • koppelbaar
  • veel functie,s

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 08-03-2021

Geachte heer/mevrouw v.d. Brand,

Bedankt voor het nemen van de moeite om deze mooie review te plaatsen. Wij zijn ook blij dat u de overstap van gas naar inductie als zeer positief heeft ervaren. Alle feedback is welkom en zal door ons worden meegenomen.

We wensen u heel veel plezier van deze aankoop.

Groet Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer

Jos. M. van Galen 23-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inductie koken tegen een betaalbare prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

9,0
Ik woon in een huur appartement. Standaard zit daar een gas kookplaat in. Ik wilde graag een elektrische kookplaat, eenvoudig schoon te maken, zonder aanleg van extra stopcontact.
Met deze inductieplaat gewoon het bestaande stopcontact gebruikt, zonder enig probleem.
Koken met deze inductieplaat is geweldig en schoonmaken is bijna niet nodig. Geweldig.

Pluspunten

  • 1 VLAKKE PLAAT
  • MAKKELIJK IN TE STELLEN
  • EXTRA GROOT

Minpunten

  • GEEN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 24-02-2021

Beste Jos,


Bedankt voor het plaatsen van deze uitgebreide en mooie review. Goed te lezen dat deze Plug&Cook inductiekookplaat zo goed bevalt. En dat je helemaal naar wens kunt koken in je huurwoning.

We wensen je veel plezier van deze aankoop.

Groet Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer

Jan 18-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De perfecte oplossing voor koken zonder gas

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

9,0
Ik heb deze inductie kookplaat gekocht omdat deze past in de kleine 4 pits gas ruimte. Daarbij is de inductieplaat lekker breed en heb je extra ruimte. En op een gewoon geaard stopcontact in te pluggen. Wat wil je nog meer.

Pluspunten

  • Lekker breed voor 4 potten
  • Power genoeg om vlug te koken.
  • Gewone geaarde stekker, plug en play
  • Online besteld. 4 pits gas eruit en deze erin

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 19-02-2021

Beste Jan,

Bedankt voor deze mooie review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de eenvoudige installatie en het koken op de KIS670ZT zo goed bevalt.

Wij wensen je veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Toon meer reviews