Siemens EC915SC90N - Reviews

8,8 Lees 13 reviews
Specificaties
Energiesoort
elektrisch
Uitvoering
gas
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
5
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 13 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

tuke 07-11-2016 Product paar weken in bezit

gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
heerlijke gaskookplaat met veel ruimte, ook voor grote pannen. Gietijzeren dragers zijn sterk en stabiel om pannen te verschuiven.
Schoonmaak is eenvoudig te doen

Pluspunten

  • sterke en stabiele dragers
  • ruime maten
  • eenvoudige schoonmaak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Jeanne 05-11-2016 Product paar weken in bezit

mooie kookplaat en fuctioneel

Algemene score

10,0
Wij hebben deze kookplaat gekozen omdat we meer ruimte wilde bij het koken. Op gas koken heeft onze voorkeur. Het heeft een mooi robuust uiterlijk en het werkt erg prettig. Alle maten branders, van zeer groot tot een sudderpitje. Wij zijn erg blij met onze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Gerry 31-08-2016 Product paar weken in bezit

Breed werkvlak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het brede vlak waarop de pannen kunnen staan werkt zeer prettig. De branders met name de wokbrander is van ruime capaciteit. Schoonmaken is geen probleem.

Pluspunten

  • breedte
  • brandcapaciteit

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Remi 24-09-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,5
We gebruiken de kookplaat iedere dag met veel plezier, de grote wokpit is erg handig en doordat het een erg ruime kookplaat is kunnen alle pannen er met gemak op. De plaat zelf is gemakkelijk schoon te maken, alle pitjes verdelen het vuur erg mooi en de bouwkwaliteit is ook zeer goed! Al met al een goede aankoop, na 3 jaar nog steeds erg netjes.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
JJ 03-09-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,2
Fijne ruime kookplaat. Erg handig is dat onder de gaspitten nagenoeg geen randjes zitten zodat je het goed kunt schoonhouden. Enig verbeterpuntje zou zijn als je ook de knoppen eraf zou kunnen halen om schoon te maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
haan91 30-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
geweldig product geweldig om op te koken mooi groot veel ruimte voor de pannen. kan er tegelijk 5 pannen opzetten. en hij ziet er ook nog super strak uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
vdbeek63 11-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,8
Fantastische kookplaat. Gaaf design, heerlijk groot en dus ruimte genoeg. De wokbrander werkt heerlijk. Kortom: een genot om op te koken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ricky van Grinsven 26-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Super gaskookplaat.
Er zit genoeg power in voor de meest uitgebreide gerechten klaar te maken. De ruimte is meer dan voldoende en de opties die hij biedt uitmuntend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
KimG16 16-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
Mooie grote gaskookplaat met wokbrander aan de zijkant (zodat er ook nog een pannetje voor de rijst op het fornuis past). We hebben hem nog maar een paar dagen in bezit, maar het is echt een pronkstuk!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
j aalders 22-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
de dagen dat we met onze nieuwe apparatuur hebben gekookt zijn ons prima bevallen. het kooktoestel is heel gebruiksvriendelijke en werkt perfect

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Aankoop kookplaat 13-03-2015 Product maand in bezit

Algemene score

7,5
Moet de knoppen net even te lang en op de juiste plek indrukken voordat het vuur aangaat.

Belangrijk bij goed gebruik van de wok: neem een ruime spatplaat, een die breder is dan je kookplaat.

Met kinderen die willen meekoken is het rvs gevoelig voor krassen.

Allergrootste voordeel:
Je kan er 5 pannen op kwijt, en hoeft hiervoor geen 6 pitten te nemen. De wokpit kan je goed op vol vermogen gebruiken. Je kan makkelijk even een pan 'tussen twee pitten zetten'als ie even van het vuur af moet, zonder dat ie meteen omvalt.

Kortom, fijne kookplaat!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
livandijk 05-02-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,5
Goede branders! De wokbrander is fantastisch. Veel ruimte voor je pannen om alle branders tegelijk te gebruiken. Jammer dat het schoonmaken, door de RVS randen, lastig is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jacq60 18-12-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Het duurt wat lang voordat het gas ontsteekt en de vlam blijft branden. Mooie vormgeving en de kookplaat bevalt goed.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed