Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 39 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KI577ZT op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Francisca 22-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI577ZT

Algemene score

9,0
Op advies van de keuken coach voor deze inductie kookplaat gekozen.
De kookplaat heeft mooie grote zones en makkelijk in gebruik ook handig is de timer en de booster functie

Pluspunten

  • Snelle bereiding
  • Makkelijk in gebruik
  • Grote zones

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 23-06-2022

Beste Francisca,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie review. Wat fijn dat het advies van de keukencoach goed is uitgevallen en dat je tevreden bent met het gebruiksgemak van deze kookplaat.
We wensen je nog veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

E en T 16-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed ingedeelde pitten!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI577ZT

Algemene score

9,0
Hele fijne kookplaat! Hij is goed ingedeeld, waardoor je ook echt 4 fatsoenlijke pannen kwijt kan. Wij gebruiken krachtstroom dus kunnen alles aanzetten op de stand die we willen.

We hebben ook een test gedaan met onze oude pannen (inductie geschikt, maar jarenlang op gas gebruikt) en met een pan die altijd alleen op infuctie heeft gewerkt. Beiden waren even snel met opwarmen! Dit hoeft uiteraard niet met alle pannen zo te zijn, maar wij hadden geluk!

Plaat is alleen wel glad, zoals met de meeste inductieplaten.

Pluspunten

  • Plaatsing van de pitten heel handig
  • Doet wat hij moet doen

Minpunten

  • Pannen schuiven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 17-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie en uitgebreide review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking van de inductiekookplaat.
Wij wensen je vele jaren kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Francisca 20-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI577ZT

Algemene score

10,0
Sinds mei deze inductie kookplaat in gebruik en ben er zeer tevreden over.
Werkt prima en gemakkelijk in gebruik, met booster en kookwekker dus supersnel alles op tafel

Pluspunten

  • Snel
  • Handig met kookwekker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 23-05-2022

Beste Francisca,

Hartelijk bedankt voor deze mooie review, een 10!
Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent over het gebruiksgemak en de snelheid van het verwarmen.
Ook de verschillende mogelijkheden heb jij zo te lezen al goed door, wat ontzettend leuk!

Wij wensen jou nog heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

HPB 09-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Direct enthousiast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI577ZT

Algemene score

9,0
Mooi van design en mooi ruim van opzet. Pannen staan elkaar niet in de weg. Veel sneller en directer reagerend dan mijn oude Ceram kookplaat. Ik had deze vervanging veel eerder moeten doen!
Eenvoudige installatie; mede door goede uitleg van Jacco op de Etna youtube tutorials. Alleen het snoer had iets langer mogen zijn en zouden de aders beter separaat gelabeld kunnen zijn met N1, N2 resp L1 en L2 ipv twee aan twee samengebundeld te labelen met L en N.

Pluspunten

  • snel en direct reagerend
  • mooi en ruim

Minpunten

  • vrij korte kabel
  • labels op de kabels

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 10-05-2022

Beste heer/mevrouw,

Wat leuk dat je niet alleen zo enthousiast bent over de KI577ZT maar ook over de YouTube tutorials van Jacco. Wij willen onze klanten zo breed mogelijk helpen met advies en service. Wij vinden het dan ook erg fijn om te lezen dat deze filmpjes een mooie aanvulling zijn. De feedback betreft het snoer zullen wij meenemen in de verdere product ontwikkeling.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

e**e@h**l.com 29-03-2022
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
Mooi makkelijk met de pannen nooit geen ruzie dat ze tegen elkaar botsen erg tevreden
Officiele reactie van Atag 30-03-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor uw mooie beoordeling.
Wij wensen u nog veel kookplezier.

Met vriendelijke groet,
Ellen
webcareteam ETNA

Reageer

j**8@m**n.com 13-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beslist een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI577ZT

Algemene score

10,0
Voor mijn nieuwe keuken voor deze afzuigkap gekozen op aanraden van de keukenzaak, en ik ben er heel blij mee, heb altijd op gas gekookt, inductie koken gaat veel sneller, schoonhouden zo gepiept , gaskookplaat en vooral het rek erg lastig schoon te maken.
Heel praktisch is de bridge functie voor grote pannen, en boostfunctie om iets snel aan de kook te brengen.

Pluspunten

  • Bridge functie
  • Boostfunctie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 14-03-2022

Beste heer/mevrouw,
Wauw, een 10! Daar worden wij blij van. Wat fijn dat de bridge- en boostfunctie zo goed bevallen.
Wij wensen u veel kookplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

t**k@g**l.com 13-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI577ZT

Algemene score

9,0
Erg mooi en ziet er degelijk uit werkt prima veel beter dan mijn vorige gastoestel

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Werkt prima

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 14-03-2022

Beste heer/mevrouw,
Dank u wel voor deze review. Goed te lezen dat u de overstap heeft gemaakt van gas naar inductie en u er zo tevreden mee bent. Wij wensen u veel kookplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Klaasjan 12-01-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne kookplaat voor een fijne prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI577ZT

Algemene score

8,0
Ideale kookplaat als je geen dubbele stekker of krachtstroom tot je beschikking hebt.
In de beschrijving stond dat je niet 4 pannen tegelijkertijd op vol vermogen kunt zetten, maar blijkbaar lukt dat ook niet met 3 pannen. Verder een fijn product, goede bediening, duidelijke symbolen.

Pluspunten

  • Warmt snel op
  • Eenvoudige bediening
  • strak design
  • Duidelijke symbolen

Minpunten

  • geen 3 pannen op vol vermogen tegelijkertijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 14-01-2022

Beste Klaasjan,

Bedankt voor je review. Ik verwacht dat je de KIS577ZT in je bezit hebt ivm plug&cook functie.
Om de maximale aansluitwaarde niet te overschrijden, verdeelt de kookplaat het beschikbare vermogen automatisch over de ingeschakelde kookzones.
Fijn om te lezen dat je het een fijn product vindt.

Veel kookplezier.

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

J.Mares 09-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leveringsservice.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI577ZT

Algemene score

9,0
Apparaat voldoet aan de verwachting.
Zeer snelle levering.
Door de vervanging van een defecte plaat snel kunnen aansluiten.
Alleen de perilex-stekker verwisselen.
Fluitje van een cent.

Groeten JM.

Pluspunten

  • Nette afwerking
  • Goeie handbediening
  • Geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 10-01-2022

Beste heer / mevrouw Mares,

Bedankt voor deze beoordeling en dit mooie cijfer. Wat fijn om te lezen dat de kookplaat voldoet aan uw verwachtingen. Dat u tevreden bent met uw aankoop, is waar wij het allemaal voor doen.
Wij wensen u nog veel plezier toe met uw inductiekookplaat.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

c**r@h**l.com 07-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI577ZT

Algemene score

8,0
Omdat wij een ander merk inductiekookplaat hadden gekocht en met deze glasplaat van deze inductiekookplaat tot 2x toe problemen waren,konden we deze omruilen voor deze Etna inductiekookplaat.
Daar hebben wij op dit moment geen spijt van.
De montage was goed te doen.
Wij vonden het koken met deze plaat fijner als met de andere.
Dus hopen we,dat we hier lang plezier van mogen hebben en dat we geen spijt krijgen van het omruilen.

Pluspunten

  • Fijne bediening,reageert goed.
  • Montage goed te doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 10-01-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze uitgebreide review. Wat leuk om te lezen dat u tevreden bent de werking van de kookplaat.
Wij wensen u nog veel jaren van kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

j**r@c**o.nl 03-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI577ZT

Algemene score

10,0
Een mooi ruime kookplaat, makkelijke gebruiksgemak. Een groot voordeel van deze kookplaat is dat het 1-fase kookplaat is, stekker in stopcontact en de kookplaat is klaar voor gebruik. Top Kookplaat!

Pluspunten

  • ruim
  • mooi uiterlijk

Minpunten

  • geen tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 05-01-2022

Beste heer/mevrouw,

Een score 10! Hier zijn we natuurlijk erg blij mee en het is fijn om te lezen dat deze inductiekookplaat van ETNA zo goed bevalt.
Wij wensen u nog veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

F**n@d**a.nl 02-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed zeker aantebevelen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI577ZT

Algemene score

9,0
Super kookplaat we zijn er heel blij mee hiervoor hadden we een whirlpool maar die is kapot gegaan toen zijn we gaan zoeken en kwamen we op deze terecht hij doet alles wat we willen dus heel blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 04-01-2022

Beste heer/mevrouw,

Leuk om te lezen dat jullie na de Whirlpool nu voor de KI577ZT van ETNA hebben gekozen. Bedankt voor het vertrouwen en deze enthousiaste review. Erg fijn dat de kookplaat aan al jullie wensen voldoet.

Wij wensen jullie veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

m**s@g**l.com 27-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne kookplaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI577ZT

Algemene score

8,0
Deze inductie kookplaat is makkelijk in gebruik en doet wat hij moet doen.
Hij reageert snel, wordt goed heet en is makkelijk schoon te houden.
Wij zijn dan zijn dan ook zeer tevreden met onze aankoop.

Pluspunten

  • Reageert snel
  • Makkelijk schoon te houden
  • Gebruiksvriendelijk
  • Touchscreen knoppen reageren goed

Minpunten

  • Timer-alarm is aan de zachte kant.
  • Maakt een beetje geluid, niet storend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 31-12-2021

Beste heer/mevrouw,

Wij stellen het zeer op prijs dat je de moeite hebt genomen om deze mooie review te schrijven. Erg fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met de aankoop.

Wij wensen jullie veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Pieter 18-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

de prijs zeker waard

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI577ZT

Algemene score

9,0
Tijdens het uitzoeken van onze nieuwe keuken deze kookplaat uitgezocht. Tot nu toe geen moment spijt van gehad. Een hele fijne kookplaat. En zo makkelijk in het gebruik en de schoonmaak. Na het koken even schoonmaken met een beetje water of een beetje water en wat afwasmiddel en hij is blinkend schoon.

Pluspunten

  • Makkelijk in de bediening
  • Makkelijk met schoonmaken
  • Blijft niet lang warm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**k@h**l.com 20-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI577ZT

Algemene score

9,0
Super kookplaat. Na onsolide gasfornuis is dit gigantisch. In no time is het eten klaar… doekje over de plaat en eten maar. Superfijn.

Pluspunten

  • Snel eten klaar
  • Makkelijk en snel schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 22-11-2021

Beste heer/mevrouw,
Dank u wel dat u de moeite hebt genomen deze review te schrijven en deze inductiekookplaat iedereen aanbeveelt. Wij wensen u veel kookplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

j**8@h**l.nl 10-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI577ZT

Algemene score

9,0
Omdat ik mijn vorige Etna inductiekookplaat na 17 jaar aan vervanging toe was ,hebben we opnieuw gekozen voor Etna inductie kookplaat. Ook deze nieuwe inductie kookplaat is gemakkelijk in gebruik en bijna geheel muisstil.

Pluspunten

  • slider functie
  • stil

Minpunten

  • alarm bijna niet te horen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 11-11-2021

Beste heer/mevrouw,

Wat ontzettend leuk dat u wederom voor ETNA heeft gekozen en dat deze nieuwe inductiekookplaat weer zo goed bevalt! Bedankt voor uw mooie beoordeling en wij wensen u weer vele jaren plezier van deze aankoop.

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

k**t@l**e.nl 11-10-2021
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI577ZT

Algemene score

8,0
Heel blij met mijn nieuwe keuken met alle apparatuur van Etna! De inductieplaat wijst voor zich en dus geen moeilijkheden in het ‘uitvinden’ hoe hij werkt. Alleen kreeg ik bij de tweede keer koken een melding ‘LO’ op de kookplaat. In het boekje opgezocht en dit bleek een toetsvergrendeling. Deze is eraf te halen door het icoontje met het sleuteltje ingedrukt te houden. Nog veilig voor kindjes in de keuken ook!
Officiele reactie van Atag 12-10-2021

Beste heer/mevrouw,

Wat leuk om te lezen dat je in je nieuwe keuken voor ETNA apparatuur hebt gekozen. Bedankt voor het vertrouwen en deze enthousiaste review.

Wij wensen je heel veel plezier met je nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Bart 26-07-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

FIjn grote plaat maar heel irritant geluid.

Geschreven voor: ETNA KI577ZT

Algemene score

7,0
Ruime plaat waar je grote pannen op kwijt kan. Ziet er strak uit. Handige functies zoals boost en afzonderlijke timers. Maakt met 2 pitten in een bepaalde stand wel irritant hard pendelend fluitgeluid en dat gebeurt met alle (nieuwe) pannen die we geprobeerd hebben. Een brommend, zoemend of tikkend geluid is normaal maar dit is wel extreem. Als ik dit vooraf had geweten waarschijnlijk voor een andere plaat gekozen.

Pluspunten

  • Groot
  • Handiger timers
  • Boost en lock functue
  • Makkelijke bediening
  • Strak uiterlijk

Minpunten

  • Hard irritant geluid

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 27-07-2021

Beste Bart,

Vervelend om te lezen dat het fluitgeluid het plezier van de nieuwe inductiekookplaat zo overschaduwd. Tijdens het koken op inductie is vaak een brommend of zacht ratelend geluid te horen. Dit geluid wordt veroorzaakt door de vermogensoverbrenging naar de pan, waardoor de panbodem in trilling raakt. Indien het vermogen iets lager wordt gezet of een zwaardere pan wordt gebruikt, is de geluidsproductie lager. Sommige pannen met een sandwichconstructie, zoals Tri-ply, maken meer geluid en kunnen een fluittoon produceren. Je zou eventueel aan andere pan kunnen proberen, bij voorkeur een gietijzeren. Mocht het harde fluitgeluid blijven adviseren wij je om even contact op te nemen met onze serviceafdeling via telefoonnummer 088-8821803. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 16:30 uur.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

r**n@g**l.com 12-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Etna KI577ZT - GOEDE EN EENVOUDIGE KOOKPLAAT.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI577ZT

Algemene score

8,0
Goede eenvoudige kookplaat. 3 jr extra garantie door registratie bij Etna.

Pluspunten

  • Minimalistich en strak ontwerp.
  • Pannen snel warm.
  • Eenvoudige bediening.
  • Voordelig omdat het alleen de basisfuncties bevat.
  • Eenvoudige montage voor 2 fasen.

Minpunten

  • Tikt niet storend bij starten van opwarmen.
  • Piept bij elke interactie net iets te hard.
  • Ventilator is hoorbaar, maar niet storend.
  • Geen perilex stekker meegeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 13-07-2021

Beste r**n@g**l.com,

Wij stellen het zeer op prijs dat je de moeite hebt genomen om deze mooie review te schrijven. Hartelijk dank hiervoor. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de eenvoudige installatie en het gebruiksgemak van de kookplaat.
Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Klokkie 03-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI577ZT

Algemene score

9,0
Super strakke kookplaat met mooie slidefunctie en makkelijk in het gebruik.
Ik beveel het zeker aan.
Makkelijk schoonmaken en eten is snel warm te maken.

Pluspunten

  • Slidefunctie
  • Strak model

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 04-06-2021

Beste Klokkie,

Wat fijn dat u de moeite hebt genomen om deze mooie review te schrijven. Wij vinden het fijn om te lezen dat deze inductiekookplaat zo goed bevalt en wensen u nog vele jaren plezier van deze aankoop.

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

Toon meer reviews