Philips Original HD7817

Specificaties
Soort apparaat
servings/koffiepads
Aantal kopjes per keer
2
Type
koffiepadsysteem

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 68 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Original HD7817 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Iduntje 16-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD7817

Algemene score

8,0
Net zo eenvoudig als zijn voorgangers, maar de koffie smaakt beter en de smaakt blijft langer in je mond hangen. Geeft koffie van een goede temperatuur. Het apparaat voelt solide aan. De watertank is helaas (Net als bij de meeste senseo apparaten) aan de kleine kant. Ik vind het een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Goede temperatuur
  • Heerlijke koffie
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Kleine watertank

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Piet 23-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD7817

Algemene score

10,0
Perfect apparaat om snel en gemakkelijk van 1-2 kopje(s) koffie te genieten! Zeer eenvoudig in gebruik.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Snel klaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berend64 13-05-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

7,6
het is een prima koffiezetapparaat wat volledig aan onze verwachting voldoet.

Enigste nadeel is dat het waterreservoir wat klein is.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Barry57 01-10-2015

Er zijn grotere waterreservoirs te koop bij o.a. Blokker.

Barry57 01-10-2015

Je hebt bij o.a. de Blokker grotere waterreservoirs te koop.

Reageer

belindavanrij 17-04-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
een geweldige padmachine met een heerlijk cremalaagje,
de koffie is op de juiste temperatuur.
handig als je vergeet de machine uit te zetten deze zet zichzelf uit na een tijdje.
een echte aanrader.
voor mij geen ander merk meer!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kaatje 14-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Niet wat je verwacht van philips

Geschreven voor: Philips Original HD7817

Algemene score

3,0
Het is een fragiel apparaat. Hij lekt veel na (geen druppelstop), de kopjes rammelen en "lopen" van t plateau, lange opwarmtijd. Zeer slechte kwaliteit. Begrijp niet dat Philips zich daartoe laat verleiden.
Hij is goedkoop masr dst is absoluut ook zichtbaar aan de kwaliteit! Is absoluut geen aanrader!

Pluspunten

  • Warme koffie

Minpunten

  • Gammel apparaat
  • Lekt veel na
  • Kopjes "lopen" van t plateau af
  • Goedkoop uiterlijk
  • Nornale senseo kopjes passen er nauwelijks onder

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

SuzyOll 30-11-2017

Super leuk design in de keuken en erg lekkere koffie

Geschreven voor: Philips Original HD7817

Algemene score

10,0
Ik mocht deze senseo testen en heb al vele lekkere kofiies gedronken. Handig voor een persoon alleen zodat je niet een grote hoeveelheid moet maken en elk kopje lekker vers is. Én telkens een andere smaak kunt kiezen.
Ook wanneer er veel mensen komen erg handig om iedereen koffie naar wens te geven.
Oorspronkelijk gepost op philips.be

Reageer

Karolien 02-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Mooie kleur

Geschreven voor: Philips Original HD7817

Algemene score

7,0
Het maakt goede koffie, alleen blijft hij heel lang doorlekken en dat is vervelend
Mooi kleurtje lekker vrolijk en fris

Pluspunten

  • Mooi kleurtje
  • Snel een bakkie

Minpunten

  • Blijft lekken

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Koffieleut21 24-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Heerlijk aroma geurend en smakend kopje koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD7817

Algemene score

9,0
Heerlijk kopje koffie in enkele seconden!
De aroma proef je echt een echte aanrader!!
De uitstraling is wat minder dat had luxer gemogen.

Minpunten

  • Uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Jazzluna52 16-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Snel en makkelijk een heerlijk kopje verse koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD7817

Algemene score

9,0
Snel en makkelijk een heerlijk kopje verse koffie. Steeds weer vers, niet duur. Makkelijk schoon te houden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

lea48 12-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

mooie uitstraling en een heerlijk kopje koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD7817

Algemene score

10,0
De koffiepads worden volledig gebruikt, door de meerdere gaatjes daardoor is de koffie vol van smaak. Mooie uitstraling en makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • mooi apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CoffeeLover1972 12-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Heel snel een heerlijk kopje koffie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD7817

Algemene score

10,0
De bediening spreekt eigenlijk al voor zich, zeker als je al eerder een Senseo hebt gebruikt. En anders zit er een duidelijke gebruiksaanwijzing bij. Het apparaat op zich voelt stevig aan en is makkelijk schoon te maken. En het ziet er fantastisch uit, de kleur is heel mooi vind ik. Binnen een paar minuten heb je een heerlijk kopje koffie met een goede smaak en een goede schuimlaag. Ook mijn gasten zijn tevreden. Wat mij betreft een aanrader!

Pluspunten

  • Stevig apparaat
  • Makkelijk in gebruik
  • Makkelijk schoon te houden
  • Mooie kleur
  • Heerlijke koffie met een goede schuimlaag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karolien3 12-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi uiterlijk en snel een lekker bakkie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD7817

Algemene score

8,0
De koffie is snel klaar! Iets meer schuim. Het uiterlijk is mooi, en dat de lekbak zwart is is fijn, zodat je niet zo snel verkleuring ziet

Pluspunten

  • In rap tempo een lekker bakkie

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lindsey30 11-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Vollere smaak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD7817

Algemene score

8,0
De koffie heeft een vollere, rijkere smaak, is zeer gebruiksvriendelijk en stil in gebruik en gemakkelijk in onderhoud.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

irenenr1 11-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Perfecte Senseo, aanrader!

Geschreven voor: Philips Original HD7817

Algemene score

10,0
Erg fijn apparaat. Zet erg lekkere en hete koffie. Is makkelijk in gebruik Ook de vormgeving en kleur is prachtig. Een echte aanrader.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Snel en makkelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Syllie10 10-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Prima Senseo

Geschreven voor: Philips Original HD7817

Algemene score

8,0
De nieuwe Senseo Original is een heel fijn, gebruiksvriendelijk apparaat geworden. De bediening wijst zich vanzelf. Ook doordat er meer gaatjes zijn waardoor het water zich verspreid over de koffiepad komt de smaak van de koffie beter tot zijn recht. De schuimkraag die op de koffie komt te staan is goed van stevigheid en blijft lang aanhouden.

Het enige nadeel is dat er een rubberen ring om het waterdoorlaatsysteem zit waardoor na het zetten deze wel droog gemaakt moet worden voordat er kalkafzetting gaat ontstaan.

Maar een hele dikke prima voor deze Senseo

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Goede smaak van koffie

Minpunten

  • Rubberen ring waarin water kan blijven staan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

piethart 10-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

positief

Geschreven voor: Philips Original HD7817

Algemene score

8,0
lekkere koffie, mooie design,
padjes blijven beneden liggen, aroma smaakt beter.

Pluspunten

  • lekkere koffie
  • aroma smaakt beter
  • padjes blijven beneden liggen
  • mooie desigin

Minpunten

  • water opwarmen duurt lang
  • mis de sterkte voor de koffie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René1049 09-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD7817

Algemene score

9,0
Ik geef dit product een 9,omdat de koffie zeer smaakvol en aroma vol smaakt.
Het apparaat is energie zuinig door automatisch uit gaan na 30 minuten.
En ook zeer gebruiks vriendelijk is.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Smaakvol en aroma vol
  • Energie zuinig door automatisch uit gaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ingeborg13 09-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Warme en lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD7817

Algemene score

9,0
Mooi en makkelijk apparaat. Goed te onderhouden. Warme koffie met een mooie crème laag. En zeer snel in gebruik. Ook makkelijk in de bediening

Pluspunten

  • Warme koffie
  • Makkelijke bediening
  • Goede creme laag
  • Makkelijk schoon te houden

Minpunten

  • Geen lampje voor ontkalking
  • Geen tuit die in hoogte verstelbaar is

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon 09-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Werkt makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD7817

Algemene score

9,0
De koffie is voller van smaak , doordat het water nu op de hele pad valt
De vormgeving staat ook goed in de keuken
Ik ben zeer tevreden over de koffie deze heeft nog meer smaak gekregen dan met de oude machine

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Pandaleen 08-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD7817

Algemene score

9,0
Door de nieuwe padhouder smaakt de koffie lekkerder, vollere beker. Ik drink zelf veel de cappuccino en deze smaakt romiger/voller.
Leuke nieuwe kleuren

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Vollere smaak

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews