Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 64 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips HD7865 rood op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

k**r@g**l.com 13-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Apparaat valt zwaar tegen.

Geschreven voor: Philips HD7865 zwart

Algemene score

5,0
-de deksel gaat zeer moeilijk dicht. Elke keer denk je dat de klep afbreekt!
-als je de aanknop indrukt en het lampje gaat knipperen om het water te verwarmen kun je niet meteen óók het knopje voor één of twee kopjes indrukken! Je moet wachten tot het licht van de aanknop aan blijft. Dan kun je pas het andere knopje indrukken??
Kortom, wij sturen het terug.

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit.

Minpunten

  • Knoppengebruik zeer primitief
  • Deksel met moeite dicht krijgen

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

k**2@g**l.com 03-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

een mooie Senseo

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips HD7865 zwart

Algemene score

8,0
we hebben deze gekozen omdat we een andere uitvoering van Senseo wilden hebben we drinken al jaren Senseo wij zijn er blij mee vooral met de waterreservoir aan de zij kant dat gaat zo makkelijk! minpuntjes geen ontkalkingslichtje en het dekseltje van water/koffie lekkagebakje trilt hinderlijk

Pluspunten

  • handige waterreservoir

Minpunten

  • trillende lekbakje rooster

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Fraanje 28-05-2022

Matig

Geschreven voor: Philips HD7865 rood

Algemene score

6,0
Een minpunt er is geen automatise start van het doorlopen ,je moet wachten tot de machine warm is en pas dan kun je de koffie laten lopen
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

J van Kapel 20-04-2022

Fijne machine

Geschreven voor: Philips HD7865 rood

Algemene score

8,0
Dit is de tweede Senseo van dit type, lekkere grote watertank, er kan (door het verwijderen van de kopjes houder) lekkere hoge latte glazen onder van wel 15 cm.
Jammer dat het deksel van de koffie pads veel zwaarder gaat dan bij de vorige.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Mokje 13-04-2022

Bakkie leut

Geschreven voor: Philips HD7865 rood

Algemene score

10,0
Prima ervaring met dit apparaat. Snel en eenvoudig een goed bakkie koffie zetten. Makkelijk schoon te maken en altijd lekker warme koffie.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

LaHa 29-03-2022

Ervaringen

Geschreven voor: Philips HD7865 rood

Algemene score

8,0
Jammer dat het apparaat zo zwaar is te sluiten en er geen mogelijkheid is de gewenste koffie voor te programmeren.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Lekkeresenseo 19-03-2022

Mooie Senseo koffiemachine.

Geschreven voor: Philips HD7865 rood

Algemene score

10,0
Ter vervanging van onze vorige Senseo die ging lekken. Omdat we gehecht zijn aan de smaak van de Senseo pads toch maar weer gekozen voor een Senseo machine. Deze Quadrante vinden we wat sierlijker van vorm en daarom deze gekozen. Jammer dat er nog geen keuze mogelijkheid is voor de koffiesterkte of hoeveelheid, maar met de aan/uit knop kun je ook wel spelen. De ontkalkingscyclus noteren we gewoon op de kalender, net als vele andere gebruikers. De Quadrante zet een prima en lekker warm kopje koffie.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

dirkje68 04-02-2022

mooi design

Geschreven voor: Philips HD7865 rood

Algemene score

10,0
was toe aan iets nieuwere look en deze ziet er super goed uit
ook de senseo is er heerlijker door geworden
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Senseo fan 03-02-2022

Gewoon lekkere koffie

Geschreven voor: Philips HD7865 rood

Algemene score

10,0
Verjaardagskado en ik heb geen klachten ontvangen. Wel bij bezoek een lekkere kop Senseo mogen drinken!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Exelent 18-01-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Klasse apparaat!!!!!!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips HD7865 zwart

Algemene score

9,0
Ik vindt het een hele, fijne koffiemachine, hij doet wat ik van hem vraag, hij zet geweldige!!!!!!! Koffie en is
Ook heel, mooi gestroomlijnd in alle opzichten! Ik beveel hem zeker aan!!!!!! En de volgende wordt het
Weer een Senseo Quadrante, maar met wat vernuftige dingen, zoals een lampje dat gaat branden, als hij,
Ontkalkt moet worden!!! Ik ben er heel erg blij, mee en alle mensen vinden mijn koffie heel erg lekker, en
Wel koffie zetten met SENSEO!!!!!!! Koffie, wat voor smaak dan ook!!!!!! SUPER!!!!!!!
Hartelijke Groet!!!!! Mevr.Magda ten Brink.

Pluspunten

  • Heerlijke Koffie!!!!!
  • Geweldige Uitstraling!!!!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Julienne 14-01-2022

Mooi design en lekkere warme koffie !

Geschreven voor: Philips HD7865 rood

Algemene score

10,0
De Quadrante is mooi van design en heeft een mooie rode kleur. Maakt goed warme koffie. En is steviger afgewerkt dan de senseo original. Oogt mooi op het aanrecht.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Meneer van Zutphen 06-12-2021

Quadrante 2.0 is een waardig opvolger.

Geschreven voor: Philips HD7865 rood

Algemene score

8,0
Na vele jaren Senseo Original nu in de aanbieding een Quadrante aangeschaft. Op het plaatje vrij plomp maar dat valt best mee en wij vinden het een veel mooier ontwerp de gewone Senseo. Aan de smaak van de koffie moesten we even wennen maar die is inmiddels op het bekende Senseo niveau. Eigenlijk dit apparaat een mooiere en verbeterde versie en we zijn er blij mee.
Met een beetje beleid is deze Senseo goed te bedienen en bij ons dat de Quadrante gewoon rustig zijn werk zonder al die vreemde door andere gebruikers gemelde verschijnselen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Steve79 28-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Loopt niet vast bij dubbele koffie zetten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips HD7865 zwart

Algemene score

8,0
Deze Senseo Quadrante heeft een diepere padhouder zodat bij het koffiezetten het apparaat niet meer vastloopt en vacuum-trekt bij het zetten van een dubbel bakje koffie. De pads kunnen hierdoor voldoende uitzetten. Wel is het belangrijk dat je nogsteeds de pads niet aandrukt bij het plaatsen. De koffie smaakt sterker dan bij oudere apparaten en hierdoor hoef je niet het koffiezetten te stoppen of af te breken om toch sterke koffie te krijgen. Wel extra dark roast gebruiken. Waterreservoir is ook wat ruimer als vorige modellen.

Pluspunten

  • Loopt goed door met dubbele pads
  • Ruim waterreservoir
  • Sterkere koffie

Minpunten

  • Geeft bij een enkel kopje veel koffie
  • De uitgangen staan iets opzij

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mephistofoles 15-11-2021

Dit product werkt fantastisch !!!!

Geschreven voor: Philips HD7865 rood

Algemene score

10,0
Voor de eerste keer heb ik een Senseo apparaat die zeer goed werkt, lekkere koffie maakt. Ben dan heel tevreden van dit toestel. Een kop koffie op enkele seconden, snelle opwarming van het water, gemakkelijk in bediening.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Mestreechse koffie kenner 12-11-2021

Lekker Bakkie Senseo

Geschreven voor: Philips HD7865 rood

Algemene score

10,0
Vroeger de oudere versie gebruikt opeens was hij niet meer zo lekker, nu met de nieuw Senseo Machine smaakt ie SUPPER LEKKER, en qua inkoop scheelt het je toch al gauw 6 euro centjes per kop…
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Opa Bol 10-11-2021

Mijn tweede Quadrante

Geschreven voor: Philips HD7865 rood

Algemene score

10,0
Mijn eerste Quadrante was een succes in vergelijking met voorgaande modellen. Ieder apparaat heeft zijn eigen levensduur. Vandaar mijn tweede Quadrante nu dat weer een verbeterde versie is op mijn vorige model. Na iedere koffiepad gebruik maak ik de padhouder schoon zodat er geen residu achterblijft die de smaak kan beïnvloeden. Ook elke dag vers water in het reservoir. Uit onze tappunten stroomt 100% kalkvrij water waardoor ontkalking overbodig is. Uit onze tappunten stroomt 100% kalkvrij water waardoor ontkalking overbodig is. Kostbare installatie met onderhoud garantie zorgen daarvoor.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Koffie21 01-11-2021

Senseo quadrante

Geschreven voor: Philips HD7865 rood

Algemene score

10,0
Ik ben erg tevreden met de aankoop van de Senseo apparaat ik vind het een voordeel dat het waterreservoir groter is dan de oude Senseo dus minder vaak bijvullen tot nu toe tevreden
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Zapatascotian 27-10-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Zapatascotian

Geschreven voor: Philips HD7865 zwart

Algemene score

6,0
leuk om te zien , maar het is wel een lawaaibak , die haagse bakkies geeft.
maar draait al ruim anderhalf jaar , hoorde er 1 bij anderen en die
draaide mooi rustig en volle bakkies
denk de onze een miskoop , helaas .

Pluspunten

  • leuk om tezien

Minpunten

  • lawaai !
  • haagse kopjes !

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

van Gorkom 09-10-2021

Functioneert perfect

Geschreven voor: Philips HD7865 rood

Algemene score

8,0
Alles goed en duidelijk omschreven, jammer van niet leveren op afgesproken tijd.
Alles werkt zoals het hoort, goede kwaliteit.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

GPPET 05-10-2021

Mooie machine, prima koffie

Geschreven voor: Philips HD7865 rood

Algemene score

8,0
De Quadrante gekocht ter vervanging van de Senseo Viva omdat hij er mooier uit ziet en goede koffie zet. Ten opzichte van de Viva echter missen we de ontkalker indicatie en bij de Viva kon je de koffiezet functie al indrukken terwijl het water nog niet op temperatuur was. Bij de Quadrante moet je eerst het water op temperatuur laten komen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews