Braun KF 560 - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie
Type
filterzetter
Soorten koffie
koffie
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Onvoldoende
  • Voldoende
  • Onvoldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bert J. 27-04-2016 Product half jaar in bezit

Braun KF560 Koffiezetapparaat

Algemene score

6,4
Koffie wordt goed warm.
Apparaat schakelt zichzelf na 40 minuten uit. Zwaar irritant. Het doffe plastic kapje bovenop het filter slaat al snel wit uit van de kalk.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Els Dijkstra. 10-07-2017 Product half jaar of langer in bezit

Braun cafe house 560

Algemene score

3,0
Ik vind het niet goed, de koffie is slap, wel heet. En als je meer schepjes koffie erin doet is de smaak wel goed.
Na 7 mnd. begon hij telkens over te lopen bij het zetten. En elke 2/3 mnd een nieuw filter is een nieuw apparaat per jaar, veel te duur en daar wordt niet voor gewaarschuwd bij aankoop.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

Nicolien49 02-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,5
Deze gekocht omdat ik het model mooi vindt en goeie ervaring heb met Braun. Maar de smaak van de koffie viel erg tegen dus toch maar weer de oude vertrouwde KF 47 gehaald. En de koffie is heerlijk.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Anoniem 17-06-2012 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,0
Dit is ons tweede apparaat en hoewel ik de koffie erg lekker vind, is het jammer dat het ding niet al te lang mee gaat. Ook deze tweede geeft het na ongeveer 4 jaar op. Gisteren deed hij het nog! En voordelig zijn die dingen ook niet echt.

Maar ja, het was wel een fijn ding, dus toch maar weer een Bosch!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
ida Essers 11-07-2012

Ida Essers.

Ook ik heb een bosch koffiezetapparaat, maar na precies 3jaar stopte hij ermee, ik vind het veel te snel, daar wij hem niet abnormaal veel gebruikt hebben. Van het begin af aan stoomde hij heel erg, dus kon hij niet onder een keukenkastje staan en maakt veel geluid. Ik koop geen braun meer.

Reageer

de Koffieman 05-02-2012 Product paar weken in bezit

Algemene score

6,4
Ook ik ben sterk achteruit gegaan.
Hiervoor ook een Braun van ongeveer 10 jr oud met beste koffie.
Maar deze smaak valt erg tegen, niet te omschrijven.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

reinjes 11-06-2011 Product half jaar in bezit

Algemene score

5,8
ik heb dit toestel sinds december. heel die tijd lukt het me amper 95% van de tijd om te gieten zonder morsen, zowel bij het vullen van het waterreservoir, als bij het uitschenken van een kop koffie. en niet slechts een drupje. volgens mij komt dit doordat de schenktuit niet volledig symmetrisch is, maar toen ik dat in de winkel ging vertellen, bekeken ze me of ik een zottin was.
voor de rest is er niks mis met het toestel, maar dit is écht een ellende. ik denk dan ook dat ik maar weer eens op zoek ga naar een braun aromaster. heb ik er verschillende van gehad, maar nu vind ik hem niet meer in de naburige winkels.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

AnneWil 29-01-2010 Product maand in bezit

Algemene score

5,8
Begin januari gekocht, valt erg tegen. De koffie is inderdaad lekker heet, maar de keerzijde daarvan is dat het al na een kwartier naar oude koffie begint te stinken. Ik had dus beter een apparaat met thermoskan kunnen nemen.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

johuisman 08-12-2009 Product half jaar in bezit

Algemene score

5,8
De koffie smaakt mij in 't geheel niet. Hiervoor had ik een philips essence, dat was een uitstekend toestel. Ik heb me bijna een jaar geleden laten verleiden door goede reacties.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

hendrik-jan 29-08-2009 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
goed en eenvoudig apparaat, lekkere hete koffie ( 85 graden, gewoon waar voor je geld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

>