Philips Original HD7817 - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
servings/koffiepads
Aantal kopjes per keer
2
Type
koffiepadsysteem
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 51 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Piet 23-09-2016 Product paar dagen in bezit

Eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Perfect apparaat om snel en gemakkelijk van 1-2 kopje(s) koffie te genieten! Zeer eenvoudig in gebruik.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Snel klaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berend64 13-05-2015 Product maand in bezit

Algemene score

7,6
het is een prima koffiezetapparaat wat volledig aan onze verwachting voldoet.

Enigste nadeel is dat het waterreservoir wat klein is.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Barry57 01-10-2015

Er zijn grotere waterreservoirs te koop bij o.a. Blokker.

Barry57 01-10-2015

Je hebt bij o.a. de Blokker grotere waterreservoirs te koop.

Reageer

belindavanrij 17-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
een geweldige padmachine met een heerlijk cremalaagje,
de koffie is op de juiste temperatuur.
handig als je vergeet de machine uit te zetten deze zet zichzelf uit na een tijdje.
een echte aanrader.
voor mij geen ander merk meer!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sallander 01-06-2016

Prima product

Algemene score

10,0
Het product voldoet geheel aan mijn verwachting, ideaal om even tussendoor een kopje koffie te zetten
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Paultje25 01-06-2016

Goed apparaat voor een heerlijk kopje koffie!

Algemene score

10,0
Prima pad apparaat voor een lekker kopje koffie!
Wij gebruiken al jarenlang een pad apparaat van Senseo en dit
is weer de nieuwe.
We vinden het alleen jammer dat het plaatje waar de kopjes opstaan dit keer van plastic is. Het RVS plaatje beviel beter en hebben we van onze oude Senseo overgezet.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

keti 25-12-2015

ik zou het zooooo graag aanbevelen!!

Algemene score

4,0
omdat ik geen lekkere koppen koffie krijg, wanneer ik één kop zet ...en...omdat ik maar halve koppen koffie krijg wanneer ik twee koppen zet, waardeer ik dit apparaat slecht.
graag zou ik willen weten, of dit normaal is.

Een eerdere senseo vond ik GEWELDIG en ik zou er dus wel weer een willen kopen, maar zo,n korte levensduur is wel héél weinig
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Lucies 26-10-2015

prima koffiezetter!

Algemene score

10,0
Zet prima warme koffie.
Vind wel dat het reservoir snel leeg is, zou ietsje groter kunnen zijn.
Mooi vormgegeven.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

thijs wiebe 30-09-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

1,8
Slechtste aankoop die ik ooit heb gedaan.
Koffie smaakt nergens naar,waterig.
Voldoet absoluut niet aan de verwachting,ik heb inmiddels een ander koffiepad apparaat die wel voldoet.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Margreet13 24-08-2015

Senseo-fan

Algemene score

10,0
Makkelijk apparaat dat er ook nog eens mooi uitziet. In een handomdraai staat er een lekker kopje koffie klaar. Voor mij maakt het wel verschil waar ik de pads koop. Ietsje duurder smaakt een stuk lekkerder. Kort samengevat: ik ben blij met mijn Senseo.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

barry57 23-08-2015

Prijs kwaliteit goed.

Algemene score

6,0
Makkelijk voor een snel bakkie koffie.
Wel moet je vaak het waterreservaat goed op zijn plek plaatsen
want anders knippert het aan en uit knopje erg vaak.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Barry57 19-08-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

10,0
Snel een lekker bakkie koffie.
Veel keuze aan koffiesmaken.
Maar als je gezin uit meer dan 3 gezinsleden
bestaat dan zou ik voor een ander apparaat kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JetvL 10-08-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,4
Ik ben sinds enkele maanden in het bezit van de philips hd7817
en ben er erg tevreden over lekker hete koffie ik laat wel altijd een kopje doorlopen zonder koffiepad

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jessica007 16-07-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,6
Ik ben erg tevreden met mijn senseoapparaat.Het is een senseo, zonder extra's, dus vandaar een 7. Dit heeft niets met de smaak, of vormgeving te maken. Dat is prima.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eemud 08-07-2015

lekkere koffie, maar.....

Algemene score

6,0
Waarom gaan de machines altijd LEKKEN aan de onderkant?????
DAT vind ik erg irritant. Als deze het OOK weer gaat doen, is het de laatste Senseo machine die ik heb gekocht.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Arkje 27-06-2015

Goed en gemakkelijk apparaat

Algemene score

8,0
Een eenvoudig en makkelijk bedienbaar apparaat niet te groot zekers voor alleenstaande een fijn apparaat ook voor oudere erg handig
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

mm_marion 26-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

6,4
Mijn oude Senseo original was na bijna 15 jaar echt op en omdat ik erg tevreden was over dat apparaat heb ik weer een Senseo original gekocht. Helaas is de kwaliteit en degelijkheid van dit apparaat in alle opzichten een stuk minder dan van zijn voorganger.
De "oude" Senseo original was degelijk, duurzaam en stevig, de nieuwe is een "goedkope, plastic" variant. De koffie is goed, maar het apparaat maakt ook meer lawaai dan zijn voorganger en als ik dit alles van tevoren had geweten had ik hem niet gekocht en was ik op zoek gegaan naar een beter alternatief.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

rammetje 26-06-2015

prima

Algemene score

8,0
Een prima apparaat, veel gebruiksgemak door simpele bediening. Het apparaat doet wat het moet doen: koffie zetten. Geen poespas erom heen. Ook als ik veel gasten op bezoek heb, is de Senseo prima bruikbaar, want de gasten hoeven niet lang op hun koffie te wachten.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

MEefde 23-06-2015

Kwaliteit Senseo Original gaat achteruit

Algemene score

6,0
Na ruim 12 jaar een Senseo Original te hebben gebruikt begon deze te lekken. Omdat ik erg tevreden was over het apparaat wilde ik weer graag een Senseo Original. Helaas is de kwaliteit erg achteruit gegaan, het is nu een "goedkoop, plastic" apparaat en hij maakt ook veel meer lawaai. De kwaliteit en degelijkheid is een stuk minder dan van zijn voorganger en als ik dit van tevoren had geweten had ik een andere koffiepadmachine gekocht.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

snoebel 17-06-2015

een goed lekkere koffie gevend apparaat

Algemene score

8,0
Eenvoudig te gebruiken lekkere koffie met goede schuimlaag.
Staat er mooi en gezellig bij met z'n rode kleur in mijn keuken
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Robert54 17-06-2015

Doet wat moet doen.

Algemene score

10,0
Doet wat het moet doen en dat is lekkere koffie zetten. Welke soort padjes je gebruikt hangt er ook vanaf. Gebruik meestal de padjes van Perla aangezien ze die in smaken hebben. De vanille smaak neem ik altijd.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Toon meer reviews