Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips Up HD 7880

8,4 Lees 30 reviews

Vergelijkbare producten

Philips Senseo HD 7892

  • Soort apparaat servings/koffiepads
  • Aantal kopjes per keer 2
  • Type koffiepadsysteem
Philips Senseo HD 7892 Best Reviewed okt 2016
8,4 (157)

Krups Nespresso - Expert & Milk Black XN6018

  • Soort apparaat capsules
  • Aantal kopjes per keer 1
  • Type koffiepadsysteem
Krups Nespresso - Expert & Milk Black XN6018
1,0 (1)

Philips HD7865

  • Soort apparaat koffiebonen, servings/koffiepads
  • Aantal kopjes per keer 2
  • Type koffiepadsysteem
Philips HD7865 Best Reviewed feb 2017
8,9 (97)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 30 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jackassen 12-02-2015 Product maand in bezit

Algemene score

7,4
Vind het een prima koffie apparaat compact en makkelijk speciaal voor de oudere ménsen de smaak van de koffie is goed en je zet hem zo in een hoekje

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Cees Verbunt 15-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

Senseo twist

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne manier om snel een lekker kopje koffie te zetten voor jezelf, en smel een potje voor als er visite komt. Dit alles met 1 apparaat

Pluspunten

  • snel
  • lekker
  • handig
  • makkelijk schoon te houden

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jean 17-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
gel
makkelijk apparaat met verschillende functietoetsen om de sterkte van je koffie te kunnen regelen en zo ook de goede smaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ankied 29-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,0
Waarom lees ik nergens over de koffiesmaak wat toch het belangrijkste is. Vind het zelf zeer slechte koffiesmaak. Heb verschillende merken Koffie pads geprobeerd, maar allemaal vieze bittere koffie smaak. Gaat niets boven de lekkere oude Filterkoffie, of misschien de grote oudere Senseo apparaten. Bij anderen vind ik de koffie namelijk uit die apparaten wel te drinken.

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Goed
Uitstekend
wilmeedoen19 30-10-2015

Wat denkt u van persoonlijke smaak?

Reageer

raymondmanders 10-07-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Heel fijn apparaat met kek design dat ik iedere dag met veel plezier gebruik. Watertankje is heel makkelijk afneembaar en snel bij te vullen. Afneembaar lekbakje is geniaal; Je favo mok past er dus ook onder. Ondanks zijn automatische spaarstand warmt ie verdomde snel op wat wel zo prettig is als je accuut een cafeïneshot nodig hebt. Er zijn slechts twee knopjes: Klein kopje sterk of een grote(re) kop 'normaal'. Meer standen heb je eigenlijk niet nodig. Enige minpunt vind ik de aanschafprijs: €85,- (bij de Blokker) is best een stevig bedrag voor een dergelijk eenvoudig apparaat. Goed; ik ben gevallen voor de 'Met 30 euro aan koffie cadeau' actie (waar ik nu al zes weken op zit te wachten by the way) maar liever had ik zes tientjes voor de machien betaald zonder 'gratis' koffie.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henriettew 08-07-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,8
vind het ideaal dat die uit zich zelf gaat lopen als je ingedrukt heb en dat je dan nog even na wat anders kan lopen, en stopt en gaat dan ook direct uit, schuimlaag is fantasties

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mario.marielouise 31-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Compact koffiezetapparaat, ideaal voor in onze camper en gebruiksvriendelijk.
ideaal voor op de camping om enkele kopjes koffie te zetten en nog mooi van ontwerp ook

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

kikki 1 09-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Voor 1persoon een uitkomst,senseo schakeld na iedere kop koffie zelf uit wel zorgen dat je een zakje ontkalker in huis hebt.senseo up geeft zelf aan wanneer ontkalken nodig is.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jantexel 05-05-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,6
Heb ook geen probleem met druppelen en haal de watertank er wel af gebruik wel alleen senseo kofie....misschien een keer ontkalken?

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

bergsmeske 12-02-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

10,0
Top apparaat. Zeker een aanrader. Nooit bang te zijn of je het apparaat vergeten bent uit te zetten. Dit doet het apparaat automatisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.p.j.m. 28-01-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,4
Duurzaamheid kan ik nog niets over zeggen, na 1 maand gebruik. Mogelijkheden zijn beperkt, maar dit wist ik al toen ik voor dit type koos.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Katjaroos 18-01-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Tot nu toe perfect apparaat.
Het is compact neem weinig ruimte in.
Zeker een aanrader voor met mensen die kleine keuken hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

hamari 13-01-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,2
heel makkelijk in gebruik. alleen vaak bij vullen omdat we de melk opschuimer nog steeds niet hebben ontvangen. grote koppen dus met koffie.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

jaria 09-01-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

7,0
Ik vind de koffie goed en ook goed heet, maar heb het idee dat ik langer op het doorlopen moet wachten als bij mijn vorige senseo! Ook voor het tweede kopje duurt dat best lang!
Mijn ervaring met de senseo vind ik dat de allereerste uitgave en dus het gewoonste senseo apparaat nog steeds het beste schuimt en het heetst is en zou zeker weer die aanschaffen bij evt volgende koop!!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

haagie11 09-01-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

10,0
prima klein ding die we heerlijk en gemakkelijk mee op vakantie nemen al tijd een heerlijk bakkie koffie dan hebben zeker omdat je er maar één tegelijk kan zetten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

goofy06 08-01-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

10,0
zo fijn dat je er ook een mok onder kunt zetten.
Heb bij het ontkalken nog wel even goed moeten zoeken op internet hoe ik dat moest oplossen, maar als je het weet is het eenvoudig. Recht reservoir vullen gaat makkelijker als bij gewone senseo. Prima apparaat voor 1 of 2 personen!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jantexel 07-01-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,4
zeer goed de mogelijk heid voor een espresseo (2e knop voor een halve kop )
Het enigste nadeel is dat er nog geen grotere waterbak voor dit apparaat is....

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
wilmeedoen19 06-05-2015

Er zit een waarschuwingslampje op als het apparaat ontkalkt moet worden.

Reageer

Piekstra 07-01-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,0
lekker makkelijk koffiepad apparaat welke wij meenemen in onze caravan. Klein, goede smaak, waterreservoir makkelijk te vullen.
Ideaal voor 2 personen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas318 07-01-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,6
Doet het goed
Ook koffie is goed warm
Ook vorm is naar onze smaak
Als hij defect gaat gaan wij weer het zelfde koffie apparaat halen,maar hopen er nog lang mee tedoen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Krabbendam 07-01-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,0
De smaak is natuurlijk sterk afhankelijk van persoonlijke voorkeur. Ik heb gekozen voor Extra Strong van de Lidl en in het verleden kon ik van de Dekamarkt de exra sterk enorm waarderen. Af en toe klemt het deksel van het filterhuisje en het van meestgebruikte is de opdruk vervaagd.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews