Philips Up HD 7880/10 - Reviews

8,4 Lees 29 reviews
Specificaties
Aantal kopjes per keer
1
Type
koffiepadsysteem
Melkreservoir
Nee
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 29 reviews

8,4

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jean 17-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
gel
makkelijk apparaat met verschillende functietoetsen om de sterkte van je koffie te kunnen regelen en zo ook de goede smaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ankied 29-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,0
Waarom lees ik nergens over de koffiesmaak wat toch het belangrijkste is. Vind het zelf zeer slechte koffiesmaak. Heb verschillende merken Koffie pads geprobeerd, maar allemaal vieze bittere koffie smaak. Gaat niets boven de lekkere oude Filterkoffie, of misschien de grote oudere Senseo apparaten. Bij anderen vind ik de koffie namelijk uit die apparaten wel te drinken.

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Goed
Uitstekend
raymondmanders 10-07-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Heel fijn apparaat met kek design dat ik iedere dag met veel plezier gebruik. Watertankje is heel makkelijk afneembaar en snel bij te vullen. Afneembaar lekbakje is geniaal; Je favo mok past er dus ook onder. Ondanks zijn automatische spaarstand warmt ie verdomde snel op wat wel zo prettig is als je accuut een cafeïneshot nodig hebt. Er zijn slechts twee knopjes: Klein kopje sterk of een grote(re) kop 'normaal'. Meer standen heb je eigenlijk niet nodig. Enige minpunt vind ik de aanschafprijs: €85,- (bij de Blokker) is best een stevig bedrag voor een dergelijk eenvoudig apparaat. Goed; ik ben gevallen voor de 'Met 30 euro aan koffie cadeau' actie (waar ik nu al zes weken op zit te wachten by the way) maar liever had ik zes tientjes voor de machien betaald zonder 'gratis' koffie.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
henriettew 08-07-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,8
vind het ideaal dat die uit zich zelf gaat lopen als je ingedrukt heb en dat je dan nog even na wat anders kan lopen, en stopt en gaat dan ook direct uit, schuimlaag is fantasties

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
mario.marielouise 31-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Compact koffiezetapparaat, ideaal voor in onze camper en gebruiksvriendelijk.
ideaal voor op de camping om enkele kopjes koffie te zetten en nog mooi van ontwerp ook

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
kikki 1 09-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Voor 1persoon een uitkomst,senseo schakeld na iedere kop koffie zelf uit wel zorgen dat je een zakje ontkalker in huis hebt.senseo up geeft zelf aan wanneer ontkalken nodig is.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
jantexel 05-05-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,6
Heb ook geen probleem met druppelen en haal de watertank er wel af gebruik wel alleen senseo kofie....misschien een keer ontkalken?

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed
bergsmeske 12-02-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

10,0
Top apparaat. Zeker een aanrader. Nooit bang te zijn of je het apparaat vergeten bent uit te zetten. Dit doet het apparaat automatisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
jackassen 12-02-2015 Product maand in bezit

Algemene score

7,4
Vind het een prima koffie apparaat compact en makkelijk speciaal voor de oudere ménsen de smaak van de koffie is goed en je zet hem zo in een hoekje

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende
M.p.j.m. 28-01-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,4
Duurzaamheid kan ik nog niets over zeggen, na 1 maand gebruik. Mogelijkheden zijn beperkt, maar dit wist ik al toen ik voor dit type koos.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Katjaroos 18-01-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Tot nu toe perfect apparaat.
Het is compact neem weinig ruimte in.
Zeker een aanrader voor met mensen die kleine keuken hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
hamari 13-01-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,2
heel makkelijk in gebruik. alleen vaak bij vullen omdat we de melk opschuimer nog steeds niet hebben ontvangen. grote koppen dus met koffie.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
jaria 09-01-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

7,0
Ik vind de koffie goed en ook goed heet, maar heb het idee dat ik langer op het doorlopen moet wachten als bij mijn vorige senseo! Ook voor het tweede kopje duurt dat best lang!
Mijn ervaring met de senseo vind ik dat de allereerste uitgave en dus het gewoonste senseo apparaat nog steeds het beste schuimt en het heetst is en zou zeker weer die aanschaffen bij evt volgende koop!!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
haagie11 09-01-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

10,0
prima klein ding die we heerlijk en gemakkelijk mee op vakantie nemen al tijd een heerlijk bakkie koffie dan hebben zeker omdat je er maar één tegelijk kan zetten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
goofy06 08-01-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

10,0
zo fijn dat je er ook een mok onder kunt zetten.
Heb bij het ontkalken nog wel even goed moeten zoeken op internet hoe ik dat moest oplossen, maar als je het weet is het eenvoudig. Recht reservoir vullen gaat makkelijker als bij gewone senseo. Prima apparaat voor 1 of 2 personen!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
jantexel 07-01-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,4
zeer goed de mogelijk heid voor een espresseo (2e knop voor een halve kop )
Het enigste nadeel is dat er nog geen grotere waterbak voor dit apparaat is....

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Piekstra 07-01-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,0
lekker makkelijk koffiepad apparaat welke wij meenemen in onze caravan. Klein, goede smaak, waterreservoir makkelijk te vullen.
Ideaal voor 2 personen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Klaas318 07-01-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,6
Doet het goed
Ook koffie is goed warm
Ook vorm is naar onze smaak
Als hij defect gaat gaan wij weer het zelfde koffie apparaat halen,maar hopen er nog lang mee tedoen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Krabbendam 07-01-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,0
De smaak is natuurlijk sterk afhankelijk van persoonlijke voorkeur. Ik heb gekozen voor Extra Strong van de Lidl en in het verleden kon ik van de Dekamarkt de exra sterk enorm waarderen. Af en toe klemt het deksel van het filterhuisje en het van meestgebruikte is de opdruk vervaagd.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
giny kuppers 07-01-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,6
Ik mis een beetje dat er geen 2 kopjes in 1 keer gemaakt kunnen worden.
maar daar wen je aan. bevalt me echt héél goed.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews