Philips Senseo HD 7857/20 - Reviews

8,6 Lees 32 reviews
Best Reviewed mrt 2016 Philips Senseo HD 7857/20
Best Reviewed maart 2016
Specificaties
Volautomatisch
ja (koffie+melk)
Type
koffiepadsysteem
Soorten koffie
caffe latte, cappuccino, latte macchiato
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 32 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Janzelf 06-07-2016 Product paar dagen in bezit

Perfecte koffiemachine

Algemene score

8,8
Apparaat nu een week in huis en alle koffiesoorten gedronken. Smaak is wat mij betreft iets beter dan gewone senseo.
Makkelijk wat betreft schoonhouden en makkelijk in gebruik, mede doordat je een pak melk zo uit de koelkast ernaast kan zetten.
Is war mij betreft en hele goede aankoop geweest en zijn geld zeker waard.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Andre 30-05-2016 Product paar weken in bezit

Mooi apparaat 1 opmerking

Algemene score

7,8
Top apparaat kan veel en doet het goed en snel.
Een opmerking, Waterreservoir van dit type is helaas veel te klein.
Na 2 mokken koffie moet ik alweer bijvullen.
Had graag gezien dat dit aangepast wordt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend
Goed
robdevet 04-03-2016 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,8
Heerlijke koffie, heerlijke cappuccino echt een verademing dit apparaat! gewoon 1 smaak simpele koffie halen, een pak melk eraan knopen en de lekkerste cappuccino :-). Zelfs mijn vader die daar niets van moet hebben vraagt om meer dan 1 kopje dus wat mij betreft enorm geslaagd.
De onderdelen uit elkaar halen om de melk zaken schoon te maken gaat ook erg eenvoudig en weerhoud mij ook niet om vaak de cappuccino zelf te maken.
De actie van 50 euro gratis koffie was ook snel geregeld en goed geslaagd het verrassingspakket zat echt bomvol koffie!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Hanneke 23-02-2016 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Mijn Philips HD7857/50 Senseo Latte Duo bevalt me tot nu toe uitstekend. Lekkere koffie. Ook de cappuccino en de andere keuzes smaken heel goed. De koffie is lekker warm en het apparaat is goed en gemakkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
raddrijer 11-02-2016 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Philips HD7857/20 is een zeer goede vervanging van onze oude Senseo. Aangezien er nu geen apart reservoir is de melk, maar deze rechtstreeks uit het pak genomen kan worden is de Caffe Latte en de cappuccino nu nog lekkerder. De gewone koffie kun je zelfs op sterkte instellen en ook een espresso maken kan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Ruud 04-02-2016 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,4
Goede handige automaat die lekker hete koffie maakt voor ieders smaak. Eenvoudig te bedienen en makkelijk schoon te maken. De automaat is niet te groot en past in ieder interieur. Snel warm en gaat schakelt uit zichzelf weer uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Ger60 01-02-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Prima apparaat en maakt heerlijke koffie producten. Een minpunt = Watertank is aan de kleine kant. Komen er grotere op de markt ?
Verder een sierstuk voor je keuken. Tip. Melkopschuimer dagelijks goed reinigen.Kleine moeite :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Hakfoort 30-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

7,6
Een leuk en mooi compact apparaat met diverse mogelijkheden, met volautomatische melkopschuimer. Een echte aanrader. Mijn vorige senseo heb ik inmiddels 15 jaar en doet het nog steeds!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Voldoende
Carla 26-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Hij doet het goed, handig en de cappuccino is zalig, alleen koekt het slangetje aan van de melk en met doorspoelen krijg ik hem niet schoon,kan iemand mij hiervoor een tip geven? Voor de rest is hij super!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Genieter 25-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

8,8
Goede smaak koffie. Vind het alleen moeilijk om twee mokken op het plateau te zetten als je gewone koffie wilt. Dan moet het slangetje worden verwijderd. In sommige reviews staat dat je chocolademelk kan maken, zou graag willen weten hoe dat kan.

Douwe Egbers zou er goed aan doen om de karamelkoffie in de winkels te zetten is echt HEERLIJK. Met de karamel smaak kun je ook karamel cappuccino en machiatto/latte maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Peet 22-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

8,2
Tot dusver zeer tevreden, lekkere smaak en goed warm. Het design mag er wezen.Nog een voordeel zijn de instellingsknopjes voor soort koffie en hoeveelheid koffie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Emiel 21-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Wij zijn heel tevreden over Philips Koffiepadmachine vanwege de vormgeving maar vooral de smaak van een lekker bak koffie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Voldoende
Veertje84 18-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Super goede schuimlaag op de latte en capuccino, net zoals in een restaurant! Werkt gemakkelijk met n pak volle melk dat je daarna weer terug in de koelkast zet. Alle onderdelen zijn goed schoon te maken. Koffie is goed warm en je hebt ook veel afwisseling in koffie door de verschillende Senseo pads. Ik ben zeer tevreden!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
pamelaesmee 18-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Wat een mooi apparaat lekkere koffie capetino enz mooi in de keuken makkelijk zo schoon zo fijn in gebruik heel blij mee eindelijk een mooie machine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Myranda 16-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,4
Mooi vormgegeven apparaat dat heerlijke koffie maakt. Ook de speciale koffies zijn heerlijk. Apparaat biedt de mogelijkheid voor gewone en extra sterke koffie, capuccino, latte machiatto en cafe au lait. Ook alleen warme melk is mogelijk. Minpuntje: het schoonmaken na gebruik van melk zou iets handiger kunnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
spectre0702 15-01-2016 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,8
Supermachine en ben er heel blij mee, als hij ook zolang mee gaat als mijn vorige senseo is hij qua duurzaamheid ook nog perfect.
Het toestel heeft slechts 1 nadeel (vind ik) en dat is het kleine waterreservoir.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Peter Camerik 15-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

8,4
Door het kunnen aanpassen van de hoeveelheid koffie, is de smaak behoorlijk te beïnvloeden. De melkopschuimer is TOPPIE. Ben echt in mijn nopjes met het apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Ed 15-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,4
Mooi product met prima mogelijkheden, afstelling hoeveelheid van de koffie is beperkt. smaak is prima bediening is eenvoudig en reiniging is simpel. Melk gedeelte wel dagelijks reinigen, maar dat is dan ook eenvoudig. wij zijn er blij mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
306007 12-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Redelijke prijs voor een niet al te gelikt en luxe apparaat, maar hoe dan ook met een prima en bijzonder smakelijk resultaat. Heerlijk.
Voor de latte machiato adviseren wij de Senseo extra strong, vanwege de ruime hoeveelheid melk, waarmee deze lekkernij wordt bereid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Artie Sibbald 10-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

9,5
Het apparaat is zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig in onderhoud. Fantastisch zo'n klein apparaat met zoveel verschillende mogelijkheden voor koffie.
Alleen de smaak van normale koffie is iets aan de slappe kant, maar smaken verschillen natuurlijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews