Philips Senseo HD7857 - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Soort apparaat
servings/koffiepads
Type
koffiepadsysteem
Soorten koffie
caffe latte, cappuccino, koffie, latte macchiato
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 138 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jak 17-01-2017 Product paar maanden in bezit

letters en symbolen slijten snel weg

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
model is mooi en ij heb altijd philips koffiezet machines gekocht koffie is ook lekker warm maar letters en symbolen slijten snel en je weet niet meer waar je moet drukken

Review criteria:

Voldoende
mjtje1960 30-07-2017

Hoe snel verdwijnen de symbolen? Wat kan je er aan doen?

Reageer

mveldhuizen 05-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,6
Prima apparaat. Kost even tijd om de juiste smaak/sterkte te krijgen maar dat is uitvogelen. Ik mis een beschrijving om diverse koffiesoorten te maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Buurse 23-04-2017

Water wordt niet meer warm

Algemene score

4,0
Ons apparaat is nu iets meer dan 2 jr oud. Bij aanzetten ervan blijft her lampje knipperen. Water wordt niet warm gemaakt denk ik. Lampje gaat niet constant branden. En bij drukken op 1 van de knopjes gebeurt er ook niets. Na verloop van tijd gaat het knipperende lampje uit. Enig idee?
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

adrie3 12-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Heel goeie koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prijs apparaat en prijs pad heel goed, smaak en onderhoud heel goed .
( en geen drap ! )

Veel mensen hebben opmerkingen over het schoonmaken .
Melk is een " levend" produkt wat bederft
Als het buiten de koelkast staat , in de onderdelen of slang .
Daar kan deze machine niks aan doen .

Ik werk met een extra setje onderdelen .

1x kapot geweest , binnen 10dagen gerepareert !

Pluspunten

  • "Verse" koffie in filter
  • Verse melk
  • Geen drap
  • Verse warme chocomelk
  • Verse warmemelk

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Catrien76 25-06-2016

Valt helaas erg tegen

Algemene score

4,0
Het apparaat heeft regelmatig kuren. Dan weer krijgen we halve kopjes koffie en dan weer lauwe koffie. We hebben het apparaat nu een half jaar en de kuren nemen toe. Erg jammer, want waren erg enthousiast die eerste weken...
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Chipper 09-02-2016

Mooi en goed werkend apparaat

Algemene score

8,0
Naar mijn mening mag de koffie wel wat warmer en pas op bij het sluiten van de deksel voor je vingers.
Verder een goede koffiezetter met ruim voldoende mogelijkheden
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Koffieleut1963 23-01-2016

Fijn, mooi en handig apparaat.

Algemene score

10,0
Een mooi apparaat. Gemakkelijk te reinigen. Fijn in het gebruik. Handig twee koffie specialiteiten in 1 keer. Reinigen ook geen probleem.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

kroppie 21-01-2016

Een prima product

Algemene score

8,0
Een prima product als je houd van verschillende soorten koffie, van sterke bak koffie tot aan een heerlijke cappuccino.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Calli 14-01-2016

Redelijk goede machine

Algemene score

6,0
Ik moest wel even goed lezen hoe het apparaat werkt, maar dat gaat me nu prima af. De smaak hangt natuurlijk af van de pads die je kiest; toch valt de smaak van café latte etc. me een klein beetje tegen. Had er iets meer van verwacht.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Dijk80 03-01-2016

na half jaar doet de latte en capucino niet meer

Algemene score

2,0
Eerst was ik erg enthousiast over dit apparaat maar nu doe hij het net meer. En nergens kan ik vinden hoe ik hem kan laten repareren.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Letentia 26-12-2015

uitstekend product

Algemene score

10,0
Werkt prima, gemakkelijk te onderhouden.
Geen gezeur meer om melk aan de kook te brengen en om daarna het pannetje weer schoon te krijgen.
Een efficiënt apparaat, alle lof.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

poeky73 06-12-2015

Super!

Algemene score

10,0
Super blij met deze senseo, vooral na onze ervaring met een half automaat.
Heerlijke koffie, cappuccino, maar zeker ook warme chocolademelk. Ik mis de melkkan niet echt (jammer dat hij wel op de verpakking staat), want je kan het melkpijpje zo in het pak zetten. Super handig! En scheelt weer afwas.
Kortom: een super fijn apparaat!
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Ginger60 05-12-2015

Heerlijke koffie en een mooi design!

Algemene score

10,0
Een nieuw apparaat moet je eerst leren te gebruiken, maar dat is hierbij geen enkel probleem.
Wel eraan denken om het slangetje van de melk e.d. 's avonds even schoon te maken.
Watercontainer heeft een ziet er mooi uit en is makkelijk erin en eruit te halen.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Fien76 19-11-2015

perfect

Algemene score

10,0
heel fijn apparaat , makkelijk in bediening en zet diverse soorten heerlijke koffie.
Reinigen van het apparaat is ook erg eenvoudig en makkelijk te doen.
Kort om een Perfect apparaat !
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Arjan 15-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,6
Na inschrijving op een test actie van Philips was ik uitverkoren om de Latte duo intensief te testen, wel de rode versie.

Na ontvangst natuurlijk meteen het apparaat geïnstalleerd, makkelijk te doen met gebruiksaanwijzing.

Ik wilde meteen de macchiato proberen, helaas geen de glazen bijgevoegd.

Het apparaat is handig in gebruik, even wennen dat je 2x een toets moet indrukken om de kopjes te krijgen.

Types koffie:
Normale senseo, normaal of extra sterk
Cappuccino
Macchiato
Latte
Warme melk

De senseo doet wat ie moet doen,
Macchiato in glas zit in mooie laagjes
Cappuccino even laten staan voor een stevige melkschuim
Warme melk is warme melk
Latte ziet er prima uit in een glas

Het is wel even stoeien hoeveel melk elk product gebruikt, dit is niet omschreven in de handleiding.

Zorg ervoor dat je klep aan de hendel naar beneden doet, raak je per ongeluk een tiptoets aan, dan krijg je misschien het product wat je niet wilt.

Ik ben blij met de machine, kan er prima mee overweg!

Ik geef het een dikke 8!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joris K. 05-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Ik heb sinds kort de Latte Duo en ben er zeer blij mee. Je kan met een apparaat niet alleen koffie zetten maar ook Cappuccino of Late Machiatto.

Apparaat ziet er strak uit en in gebruik zeer makkelijk. Door geluid van opschuimen en geur van koffie zetten lijkt het net of je in een koffiebar bent.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

moniek1966 19-10-2015

multifunctionele koffiezetter

Algemene score

8,0
Ik mag dit apparaat van Philips intensief testen. Na een week kan ik zeggen dat dit apparaat mij uitstekend bevalt. Het voordeel van dit apparaat is voor mij dat je verschillende soorten koffie kan maken met hetzelfde apparaat. Enig nadeel is dat het reservoir bij intensief gebruik toch een beetje klein blijkt.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

petra68 15-10-2015

Zo wordt koffie zetten een feest

Algemene score

8,0
Wauw. Ik kan niet anders zeggen. Ik mag dit apparaat testen en ik ben enthousiast.
De lekkerste koffie in een knipoog. Een kop warme melk? Zo gezet.
Wil iemand een cappuccino? Kan en die is zalig.

Makkelijk te reinigen, als kan uitelkaar en in de vaatwasser.
Wel jammer dat er een plastic slang aan zit ipv een metalen.
Voor zo'n luxe apparaat had dit anders gemogen.

Verder top
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

wimutrecht 01-10-2015

werkt prima.

Algemene score

8,0
makkelijk bedienbaar
goede werking
goed beschreven schoonmaakprocedure
lekkere koffie maar dat is misschien de verdienste van DE
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

R. Bakvis 06-09-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,4
Het is heerlijke koffie maar het enigste bezwaar vind ik dat als je melk gebruikt je de kop, waar de melk uitkomt, goed moet doorspoelen en dat na elke keer dat je de koffiezetapparaat gebruikt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews