Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Samsung RB37J5018SA

Samsung RB37J5018SA Best Reviewed feb 2020

Vergelijkbare producten

Samsung RB37J5029SS

Samsung RB37J5029SS Best Reviewed dec 2019
8,9 (97)
Best Reviewed dec 2019
Bekijk alle Koelkasten

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 285 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung RB37J5018SA op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

SanGeoff 04-03-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Bromt veel, zeker de eerste dag. Koelkast wordt niet zo koud als ingesteld. Ik heb hem op 1 graad gezet in het koel gedeelte, maar de thermometer geeft 3 a 4 graden aan. Het vries gedeelte geeft nog steeds een ijslaag op je producten. Verder een heerlijk grote koel-vries combinatie. De beschrijving en foto uitleg van de deur omdraaien mag wel heel wat duidelijker. Vergeet niet met het omdraaien van de deur, dat de gaten onder je poten open gemaakt moeten worden, deze zitten dicht door piepschuim!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Margreth 25-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Zeer ruim

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5018SA

Algemene score

10,0
Zeer ruime koelkast. Heldere verlichting. Speciale lade voor langer vers houden van vlees en vis. Handig flessenrek. Royale indeling met vakjes en lades. Vriesgedeelte ruime lades.
Koelkast heeft mooie strakke uitstraling. Maakt weinig geluid.

Pluspunten

  • Ruim
  • Lade voor vlees en vis
  • Flessenrek
  • Goede verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sergiy 06-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Refrigirator/freezer for big family

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5018SA

Algemene score

9,0
I was looking for large space for refrigerator section (more than 200l internal volume) that still fit in my kitchen corner (60cm wide). A++ or better class, with low noise and standalone (not build-in type, to be able to use as much internal space as possible). That model from Samsung was selected via my personal criteria. Also it was reasonable price due to discount from BCC shop and cashback from Samsung. For A+++ and size of refrigerator it was the best model for that money. Negative side was that new refrigerator has several points onto the door from internal that were deformed in the factory or in the shop (I guess by not careful installing of door shelf). But I tried to make several time photos to claim to the shop and it was not possible, hope that that is only cosmetic defect on the door internally and not functional (plastic still seems like not cracked, deformed not so deep).

Pluspunten

  • power consumption: A+++
  • refrigerator size: 267l internal space
  • price (two discount from BCC and Samsung)
  • 60cm wide

Minpunten

  • 37dB noise I guess not correct, loud model
  • thin cover plastic internal, easy to deformate

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Joop 05-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelkast

Geschreven voor: Samsung RB37J5018SA

Algemene score

7,0
Ruime koelkast, maar maakt wel meer geluid dan ik had verwacht van een stille koelkast.
Wel lekker ruime en koelt uitstekend, maar toch irritant geluid.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

Jan-Pieter 27-02-2017

coole koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5018SA

Algemene score

8,0
Hij is ruim, ziet er mooi uit en hij koelt zoals je verwacht. Ik vind alleen dat hij best veel geluid maakt voor een 'stille koelkast' zoals ze zelf beweren. Hij slaat vaak aan en produceert dan 42 of 43 dB. Als hij niet aan het koelen is, dan produceert hij nog 21 dB wat zeker acceptabel is.

Pluspunten

  • Led verlichting aan de binnenkant
  • flessenhouder
  • 2 ruime laden voor groente en vlees/vis

Reageer

Peterd333 26-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5018SA

Algemene score

8,0
Koelkast is vanochtend bezorgd. De koelkast was netjes verpakt, het kost je ongeveer een half uur om alle plakbandjes en beschermstukjes te verwijderen.

Hierna stekker er in.... Binnen no-time was hij op de goede temperatuur.

Pluspunten

  • Design
  • Snelheid koelen

Minpunten

  • nog niet bekend

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

M 14-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Lekker ruim

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5018SA

Algemene score

9,0
Groot formaat,
energieklasse A+++
Ruime vakken in zowel het koel-, als het vriesgedeelte
Anti vingerafdruk is erg fijn op de buitenkant

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Kezos 13-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Lekker Ruim en hoog

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5018SA

Algemene score

8,0
Het is een Ruime en lekker hoge koelkast waar ik heel veel in kwijt kan. Ruimte is toch wel mijn voorkeur voor een gezin met 3 kinderen. Het is zeker een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Piet verberne 14-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi ruim en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5018SA

Algemene score

10,0
Naar aanleiding van de goede reviews deze Samsung gekocht.
Hij is lekker ruim en super stil, ziet er ook nog eens heel mooi uit.
Aan de voorkant staat ie op pootjes en de achterkant op wieltjes wat ik wel handig vindt.
De achterkant is mooi dicht zonder rasterwerk wat mijn oude nog wel had. Kwa duurzaamheid kan ik nog niets over zeggen, zolang heb ik hem nog niet.
Kortom ik ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • Groot
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rewita 11-03-2020

Ik hou van Samsung

Geschreven voor: Samsung RB37J5018SA

Algemene score

10,0
Ik ben zeer blij met mijn koelkast. Ik heb daarnaast meerde producten van Samsung. Wasmachine stofzuiger enzo...
De volgende stap is een tv halen van Samsung. Ik ben net verhuisd dus heb veel wat spullen van Samsung gehaald.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

José 10-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige grote koelvriescombinatie van Samsung

Geschreven voor: Samsung RB37J5018SA

Algemene score

9,0
Een prachtige grote koel-vriescombinatie. en precies dat wat ik wilde hebben. No Frost
en met een cool-select zone. Alles goed op temperatuur. en zeker de moeite waard je kunt de temperatuur van de koel en vriescombinatie apart instellen.
Ik ben erg blij met deze kast. heb hem pas een week maar ben al super tevreden. We merkten het verschil meteen.

Pluspunten

  • energie zuinig 3 sterren
  • cool-select zone
  • no frost dus niet meer ontdooien

Minpunten

  • Jammer niet in het wit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JosG 10-03-2020

RB37J5018SA

Geschreven voor: Samsung RB37J5018SA

Algemene score

8,0
De pluspunten: hij werkt prima (koelt goed), is makkelijk te gebruiken (instelbare temperaturen) en de indeling van de koelkast is fijn: veel ruimte, veel vakjes (die je zelf kan instellen) in de deur en twee lades.

de minpunten: in eerste instantie hadden we het apparaat in de keuken staan, maar daarvoor maakt hij toch net iets teveel geluid. Na twee dagen is hij daarom naar de garage verhuist.
Daarnaast zijn de vakken van de diepvries beetje vreemd. In onze andere diepvries (Liebherr) heeft 4 vakken ipv 3, waarbij met name brood makkelijker erin past en eruit te halen is: in de Samsung moet je de lade eruit pakken om het bevroren brood eruit te kunnen halen).
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jagt 08-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5018SA

Algemene score

8,0
Mooie koel-vries combinatie. Je hoort hem bijna niet. Koelkast is erg ruim kunt er veel in kwijt. Inhoud diepvries valt ons iets tegen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Margriet 07-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5018SA

Algemene score

8,0
Na duidelijke toelichting in de winkel over gegaan tot aanschaf. Grote, prettige koelkast, energiezuinig en geluidsarm, we zijn er erg blij mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 05-03-2020
  • Product gekocht

mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5018SA

Algemene score

10,0
Een hele mooie ruime koelvries combinatie met veel opbergmogelijkheden.Hij is tevens zeer stil. En best eensieraad in je keuken.Makkelijk te installeren en in gebruik

Pluspunten

  • Mooi
  • Stil
  • Ruim

Minpunten

  • Tot nu nog niet tegen gekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 05-03-2020

mooie stille koelvries combinatie

Geschreven voor: Samsung RB37J5018SA

Algemene score

10,0
sinds enkele weken deze koelvries combinatie in bezit. het is een mooie en tevens stille koelvriescombinatie met veel opberg mogelijkheden en meerdere aparte lades
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Bakker 05-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima koop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5018SA

Algemene score

9,0
We zijn erg blij met de koelkast. Heerlijk ruim, fijne indeling en groenten blijven echt veel langer goed. Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Krijn 02-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prettig geprijsde koel/vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5018SA

Algemene score

9,0
Ter vervanging van onze oude koel/vriescombinatie deze Samsung geselecteerd. Goed afgewerkt, veel inhoud, veel mogelijkheden qua koeling, mooi product.

Pluspunten

  • Afwerking
  • Mogelijkheden
  • Ruimte/inhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

KrijnL 02-03-2020

Prima prijs/kwaliteit!

Geschreven voor: Samsung RB37J5018SA

Algemene score

10,0
Gekocht ter vervanging van onze nog werkende 20 jaar oude combinatie. Prettig verrast door niveau afwerking, mogelijkheden en duurzaamheid. Aan te bevelen!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Shir 02-03-2020

Fijne koelkast

Geschreven voor: Samsung RB37J5018SA

Algemene score

10,0
Hoge fijne koelkast. We hebben hem net. Staat toch in de woonkamer en hij is echt stil. Zo fijn! Geen gezoem meer.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews