Liebherr IKBP 3520 Comfort BioFresh

Specificaties
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
301 liter inhoud
Kleur(en)
wit
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr IKBP 3520 Comfort BioFresh op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M. Jansen 09-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inbouw koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKBP 3520 Comfort BioFresh

Algemene score

9,0
Een overzichtelijke en vooral zuinige en stille koelkast.
Fruit en groente blijft mooi vers in de daarvoor bestemde biofresh-lades.
Genoeg ruimte voor flessen.
De inbouwkoelkast Liebherr IKBP 3520-21 voldoet geheel aan mijn verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wimpie 30-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kan veel in, koelt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKBP 3520 Comfort BioFresh

Algemene score

9,0
We hebben voor deze koelkast gekozen omdat deze meerdere BioFresh-laden heeft waardoor groenten en fruit zeer lang goed blijven. Daarnaast is het de grootste koelkast die we konden vinden.

Pluspunten

  • BioFresh-laden
  • Grootte

Minpunten

  • Piept snel als deur te lang open staat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marloes van Oostrom 29-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker veel ruimte

Geschreven voor: Liebherr IKBP 3520 Comfort BioFresh

Algemene score

9,0
De koelkast is lekker ruim, met een praktische indeling, en goede verlichting. Maar het aller prettigste vind ik dat de koelkast erg stil is, je hoort hem eigenlijk helemaal niet. Het enige minpuntje wat ik kan vinden is dat de deur nogal zwaar opengaat, je moet best hard trekken, maar voor de rest alleen maar complimenten, vandaar een 9.

Pluspunten

  • Lekker ruim
  • Erg stil

Minpunten

  • Deur gaat zwaar open

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gjalt 15-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer ruime en overzichtelijke koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKBP 3520 Comfort BioFresh

Algemene score

9,0
Onze vorige Liebherr is uitstekend bevallen en heeft ons nooit in de steek gelaten. Na 25 jaar in de keuken te hebben gezeten doet hij nu dienst in de garage. Daarom hebben wij in onze nieuwe keuken weer voor een Liebherr gekozen. Deze is ruim, overzichtelijk en energie zuinig. De nieuwe nul graden zone is een extra dikke plus.

Pluspunten

  • ruim en overzichtelijk
  • levensduur en energieverbruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mo 07-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

de perfecte grote koelkast, langer vers houden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKBP 3520 Comfort BioFresh

Algemene score

10,0
Grote en degelijke koelkast, langer vers houden van producten zoals groenten en fruit in de bio-fresh laden en kwaliteit is TOP. De koelkast is makkelijk zelf te installeren met de handleiding.

Pluspunten

  • veel ruimte
  • degelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ev1979 29-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

koelkast met veel ruimte en de lades zijn fantastisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKBP 3520 Comfort BioFresh

Algemene score

9,0
Erg praktische koelkast. Er zit echt veel ruimte in.
Eindelijk een kwarktaart die ik makkelijk in de koelkast kwijt kan, zonder intens te moeten schuiven. Ook de lades zijn fantastisch. Ze zijn ruim en rijden zo eenvoudig open en dicht. Zo een verademing in vergelijking met de simpele groentelades die je er in schuift en altijd scheef zitten. Mijn groentes blijven ook langer vers. En dan nog het geluidje als de koelkast te lang open staat. Mijn kids zijn in het begin al meerdere malen teruggerend om hem dicht te doen, maar ook ze beslissen sneller in de koelkast omdat dat dan die koelkast begint te piepen. Je kunt het geluidje ook handmatig uitzetten hoor, bijvoorbeeld als je je boodschappen aan het inruimen bent. Ja erg tevreden!

Pluspunten

  • de lades op wieltjes
  • ruime indeling

Minpunten

  • het eenvoudige lichtje

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Emmy Wind 02-03-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

grote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKBP 3520 Comfort BioFresh

Algemene score

8,0
fijne koelkast, bio fresh, ideaal, groente en fruit blijven beduidend langer fris.
Deur is zwaar om te openen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mia 07-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eindelijk mijn BIO FRESH koelkast ...

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKBP 3520 Comfort BioFresh

Algemene score

10,0
Na 13 jaar mijn oude koeler vervanger. Ik heb een tijd gezocht om duurzaam en langer mijn groente te kunnen bewaren. Met de Liebherr heb ik nu een koeler met het energielabel A+++.
De koeler is opvallend fluisterstil. Dit model is zeer ruim en overzichtelijk. Straalt luxe en degelijkheid uit. Vooral de drie Bio-fresh lades zijn een echte uitkomst.
De prijs is fors. De 7 jaar garantie heeft mij uiteindelijk over de streep gehaald.

Pluspunten

  • energielabel A+++
  • zeer ruim en overzichtelijk
  • 3 lades
  • is zeer stil
  • deur sluit perfect

Minpunten

  • hoge prijs
  • verlichting lamp snel door producten afgeschermd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Jager 01-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote koelcombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKBP 3520 Comfort BioFresh

Algemene score

9,0
Wat een heerlijke koelkast met genoeg opbergmogelijkheden en biofreshvakken
Goede uitleg in folder, weinig lawaai

Pluspunten

  • Groot
  • Overzichtelijk

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk 20-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Koelkast Liebherr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKBP 3520 Comfort BioFresh

Algemene score

9,0
Hele mooie grote overzichtelijke koelkast met fijne vershoudlades, waar je zo maar 7 dagen groente in vers kunt houden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer