Inventum FM010

Specificaties
Uitvoering
Amerikaanse koelkast
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
335 liter inhoud
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum FM010 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

D. van Wassenberg 28-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

esthetisch en praktisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum FM010

Algemene score

9,0
Scherp geprijsd voor een goede koelkast. Een mooi object in je keuken en praktisch in het gebruik. Zeker aan te bevelen.

Pluspunten

  • mooi
  • prima geluidsniveau
  • zuinig
  • lekker ruim

Minpunten

  • niet vrij indeelbare planken
  • te weinig vrieslades

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M.Beaujean 03-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelvrieskast met mooie uitstraling

Geschreven voor: Inventum FM010

Algemene score

9,0
Deze koelvriescombinatie voldoet precies aan onze wensen. Veel ruimte, niet te veel stroomgebruik en dat voor een redelijke prijs.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Stroomverbruik

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Vancalbergh 30-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prettig te hanteren amerikaanse koelkast- diepvriescombo

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum FM010

Algemene score

9,0
Voldoet aan de verwachtingen. Ruime combo. Schappen niet alleen in de koelkast maar ook in de diepvries.
Eenvoudig in te stellen.
Heel tevreden.

Pluspunten

  • ruim
  • relatief stil
  • prettig in gebruik

Minpunten

  • diepvries met schappen in plaats van lades

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arie 22-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

No nonsense energiezuinige ruime Amerikaanse koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum FM010

Algemene score

9,0
Voor ons is het van belang dat de koelkast/vriezer ruim en energiezuinig is. Deze no nonsense Amerikaanse koel vriescombi is dat, hij is ruim genoeg voor ons gezin van 5 personen en heeft bovendien als een van de weinige geen waterkoeler en ijskontjes maker. De indeling is grotendeels vast, maar niet onpraktisch. De verlichting is goed en hij koelt en vriest heel goed. Door de wieltjes aan de achterzijde kan de koelkast makkelijk verplaatst worden bijvoorbeeld om de luchtrooster van het motorgedeelte te reinigen. Het enige minpuntje is dat er soms een lichte bromtoon hoorbaar is. Wij zijn in iedere geval heel blij met deze zeer ruime en energiezuinige koelkast en zijn goede prijs/kwaliteitverhouding

Pluspunten

  • ruim
  • energiezuinig
  • makkelijk verplaatsbaar

Minpunten

  • soms een lichte bromtoon hoorbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ramona 16-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede, ruime, bijna geluidloze amerikaanse koelkast

Geschreven voor: Inventum FM010

Algemene score

10,0
Mooie ruime koelkast, ondanks er aangegeven word dat hij best wat geluid kan geven, hebben wij daar geen last van. Koelt en vriest enorm goed! Wij zijn er erg tevreden over.

Pluspunten

  • Ruim
  • Zuinig
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcel 22-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker koud mooi kleurtje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum FM010

Algemene score

9,0
degelijke grote koeling, middelgrote vriezer,mooi uiterlijk makkelijk te bedienen staat als een huis,stevige handgrepen.

Pluspunten

  • degelijke koelkast
  • stevige handgrepen
  • A+++
  • ledverlichting

Minpunten

  • ruime plaats nodig,voor de deuren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Se Bastiaan 15-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat! Amerikaanse Koel/vriescombi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum FM010

Algemene score

9,0
De Amerikaanse vries/koelkast vandaag ontvangen. Mooi Design, Berg aan ruimte zowel in de deuren als in het "planken" gedeelte. Geluid is in keuken/woonkamer prima en niet waarneembaar naast de leefgeluiden.

Pluspunten

  • A+++
  • Zeer veel ruimte!

Minpunten

  • Geen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sonja 11-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne en zeer praktische koel- vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum FM010

Algemene score

9,0
prima prijs / kwaliteit en mooie uitstraling. veel ruimte in, ik ben er erg blij mee.
Is ook zeer geluidsarm en praktisch ingedeeld

Pluspunten

  • praktisch
  • mooi

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jen 10-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Amerikaanse koelkast Energie zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum FM010

Algemene score

8,0
Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Ruime vriesgedeelte precies waar ik naar zocht.
Is ook energie zuinig!

Pluspunten

  • Ruime vriesgedeelte
  • Temperatuur makkelijk verstelbaar

Minpunten

  • Legplankjes kunnen helaas niet verplaatst worden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arrian 08-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie, ruime koel-vriescombi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum FM010

Algemene score

10,0
Mooi uiterlijk, degelijk uitgevoerd, erg zuinig, heldere verlichting, weinig geluid, zeer goede service van CoolBlue: raadgeving, levering, vlotte terug betaling van prijsverschil. 5 Jaar garantie van Inventum!!!

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk en degelijk uitgevoerd
  • Erg zuinig en lange garantie

Minpunten

  • Geen. Kwaliteit boven inhoud!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 24-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

voldoet aan alle verwachtingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum FM010

Algemene score

8,0
Ideale koel-/vrieskast voor in de bijkeuken. Net iets luider dan de meeste andere maar het geluidsniveau is totaal niet hinderend.
Veel ruimte voor al je boodschappen op te bergen.
Kortom een goede koel-/vrieskast met een goede prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • ruimte
  • energie verbruik
  • goede prijs kwaliteits verhouding

Minpunten

  • nog geen ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Happy 22-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Amerikaanse koel/vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum FM010

Algemene score

10,0
Voldoet aan onze verwachtingen, prijs/kwaliteit piccobello in orde.
Duidelijk scherm, gemakkelijk in te stellen, overzicht in de koel/vries kast is uitstekend, het onderhoud is gemakkelijk, ...
Stop met zoeken en vergelijken, koop gewoon dit artikel.
Wij maken zeker reclame voor dit product.

Pluspunten

  • Temperaturen makkelijk in te stellen
  • Mooi strak design
  • Geluidje als de deur te lang openstaat

Minpunten

  • Lades zijn een beetje stroef, zijn wel nog nieuw.

Reageer